• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün 11 de kalktım :)

1 kg ya kadar sağlıklı canım :)

biraz daha katılımını arttırman lazım canım mesaj sayılarına göre katılımın yetersiz :KK43:

yarım saate sabitlesen bile çok iyi bişey :)

squat :) 10 cm inceltti beni
eline sağlık canım :)

eneeee kendi boyuma uygun bi ünlü buldum :)

parkbyull parkbyull canım hem çok kilo veremiyosun kilon yüksek olmasına rağmen hem de sporun iyi değil, katılımın da çok yüksek değil, nasıl bir çözüm bulsak?

@Ay Isigim canım iyi verdin iki haftadır ama menülerin çok kötü, bu menülerle kilo vermen duracaktır yakında bir çözümün var mı?
haklısınız ben ara ara uğrar selamımı verir sorularımı sorarım napayım benim adım hıdır elimden gelen budur menülerim kötü değil artık eminim zeroyuda kestim masa başında memurum istifa edip dışarılara atamam kendimi altı aylıkta bebek var ben zaten kendime haftalık yarım ila bir kilo arasında sağlıklı kilo verme politikası benimsemek istiyorum çok şükür önceki hafta 300 geçen hafta 500 verdim hani kendimce kendi hedefimi yakaladım :halay::halay:haftalık 30 mesajıda aşmışım :anneadayı::anneadayı:ama gönül ister çatır çutur 3-5 vereyimde geri almayayım :spor::spor::spor: ne karar verirseniz kabulümdür kollontai kollontai ciğim :KK25::KK25:
not:sert çıktım sanma sakın kendi durumumu özetledim eminim benle aynı durumda olup şartları ciddi zorlayanlar vardır saygı duyarım ama sabaha kadar uyumamaışken bakıcıma bir saat daha bak oğlana fazladan ben bir spor yapayım da diyemem zaten ayakta duramıyorum..buna rağmen gram gram kaybetsemde mutluyum 100 puan bana:sampiyon::KK48::KK48:

Kuşadası mı :21::21: geçen yıl gitmiştim ilk olarak. Bayıldım ya, bundan sonra tatil yerim burası demiştim. Havasınne kadar güzeldi öyle, ne kurak ne nemli. Çoğu tatil yerine oranla nefes alabiliyorsun. Bayıldım bayıldımmmm:KK55::KK55: gidesim var yani
manzara muhteşemdi çok güzeldi ama ben eğitim için gittiğimden çok fazla dolanamadık ama gene de güzeldi

Ayran iç ayran hem tok da tutar :)
Gerçi sana mı şişkinlik yapıyodu? Hatırlayamadım şimdi, bunak ordegim ne de olsa :KK64:
valla morkuşum (kediye benzedim bende tüm morlar sensin :D)bende gastrit reflü var ama ayranda problem yaşamam bayıla bayıla içerim :eğlence:

Back
X