• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok açım uleyyyynnn midem kendini sindiriyo galiba
benim akşam 6 dan sonra başlıyor kazı çalışması gorrrr gooorrrr arada su salgılanıyor acı acı ağzıma geliyor sonra eşim birşey dese kapışmak için ters cevaplar veriyorum ama adamda tık yokkkk :KK14:ama çok rahat uyuyorum yalan yok eskiden sağ sol penaltı bi gol atıp uyuyamıyordum şimdi kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum:lülülü:git yat uyu canan karatay teyzem gibi git yat efinim aç olarakki lepton hormonu devreye girip yağlarınız yansın :KK53:

İyi geceler kızlar etkinlikteydin yeni geldim eve ben hemen bugünkü menümü paylaşayım
kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek

Sabah:haşlanmış yumurta+1kk peynir+domates,salatalık,maydonoz,biber+1dl çavdar ekmeği
Öğlen:1 porsiyon taze fasulye+1 tabak salata
Ara:1 ceviz+1 kuru incir
Akşam:1 kase çorba+2 kk peynirli bol yeşil salata+1 kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor:spora vakit ayıramadım çok yoğundu bugünüm öğle aramda yarım saat kadsr yürüdüm bol bol merdiven inip çıktım onlar sayılırmıki :)

inatettimolacak inatettimolacak bizimde anne tarafım babamın babası karadenizli ama şiveleri falan yooooookkk herkes düzgün konuşuyor.kayınvalidenin annesi birşey der hiç anlamam eşim tercüme ediyor yalnız kadın laffff sokuşturduğunda etmiyor hain:işsiz:önemsiz gereksiz birşey diyorrr :kızgın:yaniiii 9 kuşak karadenizliyizde niyeee kimsede şive yokkkk niyeeeo_Oanneannem dedemler hiçbirinde yokkkkk:KK14:yoksaaaa bizzx çakma karadenizlimiyizzxo_O
Baska memlekette yaşıyorsanız değişir zamanla canim..ben de burda boyle konuşmuyorum tabiiki..istanbulda baska trabzonda bambaska :D 5yildir birlikteyiz biz,e.arkadasimin yaninda baslarda konusmuyodum annemle ses filan gider diye babamla ariyolar hep..bigun yoruldum gitgelden dedim sessiz ol :D biz annemle telefonda bi kaptırdık,ayiptir soylemesi o gun bi de cok pis dedikodu vardi..:sus:
Tabi annem ayri yardirdi,ben ayri cocugun gozleri büyüdü bi anda :D ben en son anneme "isleri gucleri afkurmaydi zaten e ne has oldi onlara he" derken gözgöze geldik:skandal: dedim teli kapatinca bu cocuk beni birakmazda daha da birakmaz:olamaz::KK23: :D icimden canafar cikabiliyo bazen bu konuda :D :confused:

Merhabalar telefonum annemlerde kaldigi icin menüm bu saate kaldi..

Kahvaltim
1 dilim t.bugday ekmegi
1 burgu 6 topi peynir
1 çeri domates
1 dilim ananas
1 tk bal
1 haslanmis yumurta

Ara
1 kivi

Aksam
2 kepce etsiz k.fasulye

Su 2 lt
Spor 1.5 saat yuruyus

Herkese iyi geceler..

Kizlar menü
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Kahvalti
Dukan krep
(Mucver gibi kasik kasik dokuyorum hamuru 7-8tane cikiyo ondan,3tanesini kahvaltida yedim,kalanlari gun icinde kemirdim okulda ara ara)
Yarim domates
Az peynir
1dl salam
Cay

Ogle
1kase ezogelin
1porsiyon tavuk doner
1kasik bulgurlu cakma kısır :D
Bol yesilligin arasina bulgur tanecikleri serpistirdim diyelim :D

Ara
1kutu activia kuru meyveli

Aksam
1servis k. Sebzeli tavuk gogsu
1kase salata

Su:3lt
Spor:2mile+30dk egzersiz + tuvalette gizli gizli yapilan 20 squat :deli::KK48::KK70::KK6:

Senin boyun 172 ve kilon 59 mu vayyyy hakkaten dedikleri gibi mankensin Yani:skandal:ben de olabilir miyim acep ? 65 i görsem bile bana yetecek neredeyse. Bakalım zaman gösterir artık
Iste burdan mezun olarak inebildim 59a :) evlendikten sonra almisim 6-7 kilo kadar onlari vereyim dedim :)
Bence bu azimle istediğin kiloya inebilirsin ;)
Demek ki sabah eksiler geliyor ;)
İyi geceler kızlar etkinlikteydin yeni geldim eve ben hemen bugünkü menümü paylaşayım
kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek

Sabah:haşlanmış yumurta+1kk peynir+domates,salatalık,maydonoz,biber+1dl çavdar ekmeği
Öğlen:1 porsiyon taze fasulye+1 tabak salata
Ara:1 ceviz+1 kuru incir
Akşam:1 kase çorba+2 kk peynirli bol yeşil salata+1 kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor:spora vakit ayıramadım çok yoğundu bugünüm öğle aramda yarım saat kadsr yürüdüm bol bol merdiven inip çıktım onlar sayılırmıki :)
Yarim saat kadar yuruduysen bence olur da kollontai icin olur mu bilemedim :)
Listedeyim saniyordum ama olsun hayirlisi :)
Canim gecen hafta katilimini artir demistik ya hatirlarsan ;) bu hafta gayet iyisin giriyorsun listeye artik ;)
Bugun netten aldigim pilates minderim pilates cemberim twister ve sayacli ipim geldi aksam cemberi denedim 50 kez filan bundan sonra gunde 1 saat yuruyus 1 saatte pilates yapiciim acayip heveslendim :)))
Aa cok sevindim pilatesin cok etkisi oluyor kesinlikle ;)

Bu arada regl duzeni aksayanlar kizicak belki bana ama benim donemim yaklastigi icin sismeye basladim ne guzel inmisti gobek biraz canimi sıkıyo bu durum su anda..olmasa keske dicem de ne istedigine dikkat etmek lazim :silah: nedir bu kadin milletinin cektigi arkadasss :KK43:

Bu arada regl duzeni aksayanlar kizicak belki bana ama benim donemim yaklastigi icin sismeye basladim ne guzel inmisti gobek biraz canimi sıkıyo bu durum su anda..olmasa keske dicem de ne istedigine dikkat etmek lazim :silah: nedir bu kadin milletinin cektigi arkadasss :KK43:
O bahsettigin benim iste bu ay... Her ay düzenli olan ben 42. günümün icerisindeyim gelen giden yok... Şişlik desen var ama inmiyor gelmedikce :(

Iste burdan mezun olarak inebildim 59a :) evlendikten sonra almisim 6-7 kilo kadar onlari vereyim dedim :)
Bence bu azimle istediğin kiloya inebilirsin :KK66:

Demek ki sabah eksiler geliyor :KK66:

Yarim saat kadar yuruduysen bence olur da kollontai icin olur mu bilemedim :)

Canim gecen hafta katilimini artir demistik ya hatirlarsan :KK66: bu hafta gayet iyisin giriyorsun listeye artik :KK66:

Aa cok sevindim pilatesin cok etkisi oluyor kesinlikle :KK66:
Aa hatirladim :) bu hafta daha dikkat ediciim:)
Ben de oyle dusunuyorumm pilates kesinlikle iyi olucakk 25 mayista esimle tatile gidicez sıkılaşabildigim kadar artik :))

Bu arada kabizlik sorunu yasayan arkadaslar kimlerdi simdi hatirlamadigimdan etiketliyemiyorum ama paylasmak istedigim bisey var.
1-2gundur sistemim yavasliyo gibi hissettim -buna regl siskinligi ve cosan hormonlar da sebeb olmus olabilir tabi- neyse hemen yulaf kepegine basladim gunde 1,5kasik tuketiyorum ve 2fincan da yesilcay iciyorum 2gundur acayiiippp faydasini gordum kizlar aklinizda olsun sizin de ;)

O bahsettigin benim iste bu ay... Her ay düzenli olan ben 42. günümün icerisindeyim gelen giden yok... Şişlik desen var ama inmiyor gelmedikce :KK43:
Bebis ihtimali yoktur herhalde düşünmüyorum demisti bitaneniz ama sen miydin kollontai mi hatırlamıyorum..
Valla ne cektiginizi anliyorum bacim benim gununu hatta saatini sasirmaz mevsim gecislerinde sapitiyo 1senedir. Gecen ay 3hafta kivrandirdi resmen.bi de olmadi olmado diye stres yapiyo insan iyice sarpa sariyo isler sonra :KK51:

Kiz sindirmiyodur korkma,aliskanlikla calismaya devam ediyodur o :D ulan buralarda bu saatlerde biseyler olurdu nerde bunlar nerde bunlar derken mide duvarinin hareketinden geliyiii o aci,o ses,o ic gıcıklayan hissiyat :D
Ben de artık onla konusuyorum guruldadikca bulduk biz yolumuzu anlasiyoz. Aga gönder biseyler diyyy yoohhh yatt zibar diymm :63:

Back
X