- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #187.541
Ayy geçmiş olsun canım.kız oğlan durmuyo grip olucak azcık ateşi var kucağıma yattı sabahtan beri durmadan ağlıyo kafam patlıcak azıcıkta nazlı susmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy geçmiş olsun canım.kız oğlan durmuyo grip olucak azcık ateşi var kucağıma yattı sabahtan beri durmadan ağlıyo kafam patlıcak azıcıkta nazlı susmuyor
Bu çok iyi bi haberDuştan sonra tartıldım. Akşam akşam demedim tartıldım 60,1 geldim. Bu demektir sabah 59 küsurum, demek ki kilo almamısııım![]()
Fesatpirini aksatma organiköyle oldu bu sefer bir daha ne zaman gidicen anacığının yanına sık sık git sen özletme kendini yazık kadına![]()
Benimde bacaklar ince demekki bu sebepleymiş.Boşuna mı zıplatıyoruz sizi çekirgeler![]()
Belki dedeleriniz sonradan yerleşmiştir. O yuzden şivelerini konuşmuyorlardır.@inatettimolacak bizimde anne tarafım babamın babası karadenizli ama şiveleri falan yooooookkk herkes düzgün konuşuyor.kayınvalidenin annesi birşey der hiç anlamam eşim tercüme ediyor yalnız kadın laffff sokuşturduğunda etmiyor hainönemsiz gereksiz birşey diyorrr
yaniiii 9 kuşak karadenizliyizde niyeee kimsede şive yokkkk niyeee
anneannem dedemler hiçbirinde yokkkkk
yoksaaaa bizzx çakma karadenizlimiyizzx
![]()
Canım bebiş yok demi??O bahsettigin benim iste bu ay... Her ay düzenli olan ben 42. günümün icerisindeyim gelen giden yok... Şişlik desen var ama inmiyor gelmedikce![]()
Belkide genç yaşda trabzondan istanbula yerleştikleri için olabilir zamanla unutmuşlardır hele babamın babası sadece trabzonda doğmuş sonra babası memur olduğundan gezmişler durmuşlar babaannem türk değil müslümanda daha yeni oldu olduğuda mechul pek belli değil ilgilenende yok zatenBelki dedeleriniz sonradan yerleşmiştir. O yuzden şivelerini konuşmuyorlardır.
Valla benim sülalemde yaşlı herkes şiveli konuşur gençler konuşmaz bir tek benim hoşuma gidiyor konuşmaları :) nereli kız babaannen neden eskiler önem verirmiş Müslümanlığa babaannene gereken baskıyı yapmamışlar demekki:)Belkide genç yaşda trabzondan istanbula yerleştikleri için olabilir zamanla unutmuşlardır hele babamın babası sadece trabzonda doğmuş sonra babası memur olduğundan gezmişler durmuşlar babaannem türk değil müslümanda daha yeni oldu olduğuda mechul pek belli değil ilgilenende yok zatenzamanla şiveyi unutmuş olabilirler kökenleri trabzonlu hepsinin düğün cenaze falan olduğunda bir köy kadar toplanıp gidiyorlar sonra anlat anlat bitiremiyorlar
![]()
Afiyet bal şeker olsun :) çok güzel olmuşgut mornink beybiler,şu maydanozu günahım kadar sevmem ama denize düşen yılana sarılıyor
Eki Görüntüle 1826664
pontus rum kökenlidir belki atalarıda müslüman değildirValla benim sülalemde yaşlı herkes şiveli konuşur gençler konuşmaz bir tek benim hoşuma gidiyor konuşmaları :) nereli kız babaannen neden eskiler önem verirmiş Müslümanlığa babaannene gereken baskıyı yapmamışlar demekki:)
benim eşim çatır çutur yer annemde bende yeni yeni alışıyorum hatta o kadar alışıyorum ki taşınma işi bitince maydanoz limon kürü yapayım her sabah rondodan geçirip fondip yapayım diyorumAfiyet bal şeker olsun :) çok güzel olmuş
Ben limon sıkıp yemeyi seviyorum maydonozu...
kızlar ben cuma sabit gelicem sanırım, oooof of 70 kiloyken diyet çok daha kolaydı((((( haliyle son kozumu oynıycam yarın akupunktura gidiyorum haziran başında 57 olmak hedefim :)
benim eşim çatır çutur yer annemde bende yeni yeni alışıyorum hatta o kadar alışıyorum ki taşınma işi bitince maydanoz limon kürü yapayım her sabah rondodan geçirip fondip yapayım diyorum![]()
gut mornink beybiler,şu maydanozu günahım kadar sevmem ama denize düşen yılana sarılıyor
Eki Görüntüle 1826664
nazdravya.....