• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@inatettimolacak bizimde anne tarafım babamın babası karadenizli ama şiveleri falan yooooookkk herkes düzgün konuşuyor.kayınvalidenin annesi birşey der hiç anlamam eşim tercüme ediyor yalnız kadın laffff sokuşturduğunda etmiyor hain:işsiz:önemsiz gereksiz birşey diyorrr :kızgın:yaniiii 9 kuşak karadenizliyizde niyeee kimsede şive yokkkk niyeeeo_Oanneannem dedemler hiçbirinde yokkkkk:KK14:yoksaaaa bizzx çakma karadenizlimiyizzxo_O
Belki dedeleriniz sonradan yerleşmiştir. O yuzden şivelerini konuşmuyorlardır.

Belki dedeleriniz sonradan yerleşmiştir. O yuzden şivelerini konuşmuyorlardır.
Belkide genç yaşda trabzondan istanbula yerleştikleri için olabilir zamanla unutmuşlardır hele babamın babası sadece trabzonda doğmuş sonra babası memur olduğundan gezmişler durmuşlar babaannem türk değil müslümanda daha yeni oldu olduğuda mechul pek belli değil ilgilenende yok zaten :KK66:zamanla şiveyi unutmuş olabilirler kökenleri trabzonlu hepsinin düğün cenaze falan olduğunda bir köy kadar toplanıp gidiyorlar sonra anlat anlat bitiremiyorlar :KK53:

Belkide genç yaşda trabzondan istanbula yerleştikleri için olabilir zamanla unutmuşlardır hele babamın babası sadece trabzonda doğmuş sonra babası memur olduğundan gezmişler durmuşlar babaannem türk değil müslümanda daha yeni oldu olduğuda mechul pek belli değil ilgilenende yok zaten :KK66:zamanla şiveyi unutmuş olabilirler kökenleri trabzonlu hepsinin düğün cenaze falan olduğunda bir köy kadar toplanıp gidiyorlar sonra anlat anlat bitiremiyorlar :KK53:
Valla benim sülalemde yaşlı herkes şiveli konuşur gençler konuşmaz bir tek benim hoşuma gidiyor konuşmaları :) nereli kız babaannen neden eskiler önem verirmiş Müslümanlığa babaannene gereken baskıyı yapmamışlar demekki:)

gut mornink beybiler,şu maydanozu günahım kadar sevmem ama denize düşen yılana sarılıyor:işsiz:
20160505_085058.webp

Valla benim sülalemde yaşlı herkes şiveli konuşur gençler konuşmaz bir tek benim hoşuma gidiyor konuşmaları :) nereli kız babaannen neden eskiler önem verirmiş Müslümanlığa babaannene gereken baskıyı yapmamışlar demekki:)
pontus rum kökenlidir belki atalarıda müslüman değildir :63::63::63:
dutluk olmuş buralar gene yeaaaaaaaaaa:rapci::rapci::rapci::rapci:

Afiyet bal şeker olsun :) çok güzel olmuş
Ben limon sıkıp yemeyi seviyorum maydonozu...
benim eşim çatır çutur yer annemde bende yeni yeni alışıyorum hatta o kadar alışıyorum ki taşınma işi bitince maydanoz limon kürü yapayım her sabah rondodan geçirip fondip yapayım diyorum:kahve:

kızlar ben cuma sabit gelicem sanırım, oooof of 70 kiloyken diyet çok daha kolaydı :KK43:((((( haliyle son kozumu oynıycam yarın akupunktura gidiyorum haziran başında 57 olmak hedefim :)

magnum yersen öyle sabit olursun işte :)))) ben bunu daha bi kaç ay kakarım başına nihahahaaa :))

Back
X