- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #187.841
Hızın azalmadan verip kurtul canım.Hehe şimdilik hızlı kilom fazla olduğu için ama zamanla bu beslenme şekliyle haftada bire düşer diye şettiydim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hızın azalmadan verip kurtul canım.Hehe şimdilik hızlı kilom fazla olduğu için ama zamanla bu beslenme şekliyle haftada bire düşer diye şettiydim![]()
Tamm canımm.Yarin cekerim simdi karanlik oldu isiklarda los isik guzel cikmaz![]()
Ohh ohh ne güzelll. Hep birlikte çıtır olucaz deseneGerçekten de bir ay olacak ben baslayali ve aklima gelmiyor bile diyebilirim. Ilk başladığım günler tarçınlı suyla durduruyordum kendimi :))
Ayy ne güzelmişş. Bizede beyaz ekmekten başkası zor giriyor.Kepek zaten kuzum bizim eve beyaz ekmek girmez ya tam bugday yada kepek olur![]()
Hahhhhaaaahhhh seninde başka işin yok rakibemi kıskanıyon bacım.
Ohh ohh ne güzelll. Hep birlikte çıtır olucaz desene
Önümüzde engel kalmadı.
Kız hani 63 olucaktın.64,8 ile geldiim yine.... geçen hafta kaç idim pilmeyrum... 64 lü bişidim
Kız hani 63 olucaktın.
ben sana olan inancımı kaybettim zaten, ebru bile zayıfladı sen veremiyonebet canım haaaaaaaaaaaaaaaala! kilo sabitleme konusunda bi dehayımal-ver al-ver bizim işimiz
![]()
valla bugun yapıcam bakalım umarım dayanabilirim aclıga talimliyim amaÇok zor yaa insan ölüürrrr..dryle bi husumetiniz mi var kuzum
gecmis olsun kaptanımgünaydın kızlar bol kilo vermeli gbir cuma olur inşallah
ben sabahleyin tartılamadım dün de zaten kötüydüm hava değişimi çarptı beni dün işten izip alıp gittim evde uyudum
bosuna arama canım zaten diskalifiye oluyo bu haftaBen zeynebe bakayim bi diger takimlarin arasina kaynamasin![]()
iste bu beeeGecen hafta 83.3
bu hafta 82.1
fark -1.2 kg
kizlar ben telden giriyorum o yuzden listeye kendim yapamıyorum. Kusura bakmayin.
hedef 13 mayis 79.9 diyorum hala:)
olamaz oKız hani 63 olucaktın.
ben sana olan inancımı kaybettim zaten, ebru bile zayıfladı sen veremiyon
valla bugun yapıcam bakalım umarım dayanabilirim aclıga talimliyim ama
gecmis olsun kaptanım
bosuna arama canım zaten diskalifiye oluyo bu hafta
iste bu beee
olamaz o![]()
Ay maşallah hepimiz öyle olalım inşallah :)Aynen tatlım şimdi zor gelsede elbetkiii ulaşacağız zaferimizebu defa hiç pes etmek gelmiyor içimden hatta birileri kızacakmışsına acayip dikkat ediyorum herşeye spor su yediklerime
![]()
burada bekliyorum :)Anaam bugün cumaymış ya :) ben hala perşembe sanıyorumhemen kilo bildirimimi yapayım :)