• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zaten 40 bedene girince adile teyze olmadığını anladık şeker bence sen kendini çirkin hissetme tatlım uzun yıllar profosyonel spor yaptığından sana öyle geliyor ama senin boyunda ve 40 beden giyen bi,risi kesinlikle çirkin olamaz
:halay::halay:çok teşekkürler canımm

:KK48: Kız bişey olmadı demi.??
Mesaj yazarken çaymı içiyordunnn.
yok canım çok şükür iyiyim..
mutfakta kahvaltı hazırlamıştı veliler..orda elim takıldı..iyiyim ama hemen krem falan sürdük..koşarak yukarı çıkıp bildirim yaptım valla:dondurma::dondurma:

gunaydiiiin :)

Bu sabah nasil oluyorsa 59.0 ciktim, anlamadim pek yani; dun aksam ac ac yatmistim halbuki; yatarken 59.4 sabah 59.0 cikmam da ilginc; ama neyse dert etmiyorum :KK70:

Yeni bir beslenme duzeni deneyecegim bu hafta internetten buldum; bir de yarin kendime dumbil vs alacagim leslie'ye baslayacagim. Jillian'da dambil yeterli di mi?

dünkü menüm..
sabah çay karışık peynir yumurta yeşillik 2 dilim börek(insanlar o kadar hazırlamış hayır diyemedim)
ara öğün yapmadım..
saat 16 gibi 8 kaşık bezelye 2 dlm tam tahıllı ekmek ayran
akşam çorba salata
2,5 lt su 1 saat yürüyüş

Bu sabah nasil oluyorsa 59.0 ciktim, anlamadim pek yani; dun aksam ac ac yatmistim halbuki; yatarken 59.4 sabah 59.0 cikmam da ilginc; ama neyse dert etmiyorum :KK70:

Yeni bir beslenme duzeni deneyecegim bu hafta internetten buldum; bir de yarin kendime dumbil vs alacagim leslie'ye baslayacagim. Jillian'da dambil yeterli di mi?
Nasıl bir beslenme düzeni anlat bizede iyi ise bizde yapalım:)

dünkü menüm..
sabah çay karışık peynir yumurta yeşillik 2 dilim börek(insanlar o kadar hazırlamış hayır diyemedim)
ara öğün yapmadım..
akşam çorba salata
2,5 lt su 1 saat yürüyüş
Canım börek yedin tamam ama öğlen ekmeği kesmeye çalış tatlım:)

Kızlar akşam çok yorgundum malum uyuyakalmışım telden giriyorum o yüzden tek tek yazmak zor oluyor butun geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim :)
İyi çok şükür rahat bir gece geçirdik ..
Gözün aydın canım geceniz rahatsa hastalığı hafiflemiştir

evet canım yeterli :) kollar icin pilates lastigi de almanı oneririm :)
dünkü menüm..
ara öğün yapmadım..
akşam çorba salata
2,5 lt su 1 saat yürüyüş
canım en azından 2den 1 e azalt bence boregi bi dilim de yiyebilirdin mesela kırmamak icinse ;)

evet canım yeterli :) kollar icin pilates lastigi de almanı oneririm :)
canım en azından 2den 1 e azalt bence boregi bi dilim de yiyebilirdin mesela kırmamak icinse :KK66:
doğru diyosun da çok güzeldi yaaa:KK22::KK22:
normalde 35-40 dk yürüyodum..kendime ceza verdim 1 saati geçkin yürüdüm

Back
X