• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydiiiin :)

Bu sabah nasil oluyorsa 59.0 ciktim, anlamadim pek yani; dun aksam ac ac yatmistim halbuki; yatarken 59.4 sabah 59.0 cikmam da ilginc; ama neyse dert etmiyorum :KK70:

Yeni bir beslenme duzeni deneyecegim bu hafta internetten buldum; bir de yarin kendime dumbil vs alacagim leslie'ye baslayacagim. Jillian'da dambil yeterli di mi?

dünkü menüm..
sabah çay karışık peynir yumurta yeşillik 2 dilim börek(insanlar o kadar hazırlamış hayır diyemedim)
ara öğün yapmadım..
saat 16 gibi 8 kaşık bezelye 2 dlm tam tahıllı ekmek ayran
akşam çorba salata
2,5 lt su 1 saat yürüyüş

Bu sabah nasil oluyorsa 59.0 ciktim, anlamadim pek yani; dun aksam ac ac yatmistim halbuki; yatarken 59.4 sabah 59.0 cikmam da ilginc; ama neyse dert etmiyorum :KK70:

Yeni bir beslenme duzeni deneyecegim bu hafta internetten buldum; bir de yarin kendime dumbil vs alacagim leslie'ye baslayacagim. Jillian'da dambil yeterli di mi?
Nasıl bir beslenme düzeni anlat bizede iyi ise bizde yapalım:)

dünkü menüm..
sabah çay karışık peynir yumurta yeşillik 2 dilim börek(insanlar o kadar hazırlamış hayır diyemedim)
ara öğün yapmadım..
akşam çorba salata
2,5 lt su 1 saat yürüyüş
Canım börek yedin tamam ama öğlen ekmeği kesmeye çalış tatlım:)

evet canım yeterli :) kollar icin pilates lastigi de almanı oneririm :)
dünkü menüm..
ara öğün yapmadım..
akşam çorba salata
2,5 lt su 1 saat yürüyüş
canım en azından 2den 1 e azalt bence boregi bi dilim de yiyebilirdin mesela kırmamak icinse ;)

evet canım yeterli :) kollar icin pilates lastigi de almanı oneririm :)
canım en azından 2den 1 e azalt bence boregi bi dilim de yiyebilirdin mesela kırmamak icinse :KK66:
doğru diyosun da çok güzeldi yaaa:KK22::KK22:
normalde 35-40 dk yürüyodum..kendime ceza verdim 1 saati geçkin yürüdüm

Back
X