Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım geçen hafta girebiliyodunuz ama teknik olarak, ama tam cuma başlabngıç olduğu iin ben özellikle bi hafta daha beklettim, o takım kaptanının insiyatifinde mesela parkbyull coktan girmeliydi listeye, yani sana özel olarak algılama, sen özellikle çok iyi veren arkadaşlardan birisin, ama ben devamlılıktan ve diyeti oturtmaktan emin olmak istiyorum listeye girdikten sonra sorun yaşanmasın diye zeynep örneğinde olduğu gibi :) umarım kırılmanıza sebep olmamışımdır :KK43:
Takıma faydamız olsun hazır başlardayken etimizden sütümüzden faydalanın diye demiştim :D yoksa ben verdiğime bakarım tabiiki kırılmadım sadece bilmediğimden öğrenmek için sordum canım.

Takıma faydamız olsun hazır başlardayken etimizden sütümüzden faydalanın diye demiştim :KK70: yoksa ben verdiğime bakarım tabiiki kırılmadım sadece bilmediğimden öğrenmek için sordum canım.
daimi olsun önemli olan o canım :) ssen yine verirsin %2 falan :)

13100756_859479257491259_8380203167117583932_n.webp

ay çok güldüm :KK70:

tabi ya yazsa merak etmicem bişe mi olduki acaba diyorum....
Yarın yola çıkma ihtimalimiz var. Memlekete :))
Ama korkuyorum.Her gidişimde 3-5vkilo alıyorum. Zaten gram gram veriyorum. Emeklerimi çöpe atmak istemiyorummm.
Bu sefer çok dikkat edeceğim.Kim kırılırsa kırılsın. Yemeyeceğim işteeeee:kusmuk:
Sonra ben kırılıyom daha kötü oluyor. :ukala:

Back
X