Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende evliyim çocuğum yok.
13123209_509584495913985_5662617003824367628_o.webp

çocuğun olunca sabahları böyle kalkıcaksın haberin olaaa:KK70::KK70::KK70:

Kizlar size biaey soracam. Ben cumadan beri diyeti saldim gitti. 1 kere bozunca toplayana kadar canim çıkıyor. Neden bozduysam salakligima yaniyorum. Neyse yarin yeni başlangıç olsun bana. Yarina misafirlwrim de var.
sarma dolma
yas pasta
truff
patatesli borek
pogaca
seker pare olacak

kendimi tutamayacam diye korkuyorum.
ya oruc tutayi. Ya da kuşhan diywtine kesin başlangıç hangisi olsun yardim edin bana

Kizlar size biaey soracam. Ben cumadan beri diyeti saldim gitti. 1 kere bozunca toplayana kadar canim çıkıyor. Neden bozduysam salakligima yaniyorum. Neyse yarin yeni başlangıç olsun bana. Yarina misafirlwrim de var.
sarma dolma
yas pasta
truff
patatesli borek
pogaca
seker pare olacak

ya oruc tutayi. Ya da kuşhan diywtine kesin başlangıç hangisi olsun yardim edin bana
oruç tutunca sonra iftardan sonra saldırma canım öyle bir olasılıkta var o yüzden kuşan amcaya başla olmadı:)

sarma dolma
yas pasta
truff
patatesli borek
pogaca
seker pare olacak

Oruçlu olsan bu durumu misafirlerin nasıl karşılar.Bişeyler yemek çok sorun değil zaten ev sahibisin.Ama bi bardak çay bile içmezsen çekinmezler mi??

Back
X