- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.341
Bende evliyim çocuğum yok.
çocuğun olunca sabahları böyle kalkıcaksın haberin olaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende evliyim çocuğum yok.
o yüzden yedim zatiiiii..........:)Buğday çok daha iyi bence
Yani daha diyetik
Öylebi dizi vardı değil mi???yaşın kaç tatlım kilon kaç hedefin kaç kilo vermek kısçeni allah bağışlasın canım çoğumuz evli ve çocukluyuz ...
umutsuz ev kadınları![]()
evet vardıda kimin eli kimin cebinde belliydi gıııı evliydi hepsiÖylebi dizi vardı değil mi???
Kimin eli kimin cebinde belli değildi??![]()
oruç tutunca sonra iftardan sonra saldırma canım öyle bir olasılıkta var o yüzden kuşan amcaya başla olmadı:)Kizlar size biaey soracam. Ben cumadan beri diyeti saldim gitti. 1 kere bozunca toplayana kadar canim çıkıyor. Neden bozduysam salakligima yaniyorum. Neyse yarin yeni başlangıç olsun bana. Yarina misafirlwrim de var.
sarma dolma
yas pasta
truff
patatesli borek
pogaca
seker pare olacak
kendimi tutamayacam diye korkuyorum.
ya oruc tutayi. Ya da kuşhan diywtine kesin başlangıç hangisi olsun yardim edin bana
Ayyy yapma yaaa
Ayy ben iyice alıştım uykuya artık sabahları erken kalkamıyorum.Sonra buralara konu açıp ağlamayayım...
oruç tutunca sonra iftardan sonra saldırma canım öyle bir olasılıkta var o yüzden kuşan amcaya başla olmadı:)
Oruçlu olsan bu durumu misafirlerin nasıl karşılar.Bişeyler yemek çok sorun değil zaten ev sahibisin.Ama bi bardak çay bile içmezsen çekinmezler mi??Kizlar size biaey soracam. Ben cumadan beri diyeti saldim gitti. 1 kere bozunca toplayana kadar canim çıkıyor. Neden bozduysam salakligima yaniyorum. Neyse yarin yeni başlangıç olsun bana. Yarina misafirlwrim de var.
sarma dolma
yas pasta
truff
patatesli borek
pogaca
seker pare olacak
kendimi tutamayacam diye korkuyorum.
ya oruc tutayi. Ya da kuşhan diywtine kesin başlangıç hangisi olsun yardim edin bana
bende bendeKiz bu yine iyiymis ben daha beter haldeyim
Ben izlemiyordum ki frakmanlardan bildiğim kadarıyla yorum yaptımmm.Ama hep boşanıp evleniyorlardı sankievet vardıda kimin eli kimin cebinde belliydi gıııı evliydi hepsi![]()
Ayyy deme kızzKiz bu yine iyiymis ben daha beter haldeyim
Oooo buda bitirici nokta oldu.
ne sanıyodun bacım biblo gibi koyduğun yerde durucağınımı sen kendin daha çocuksun acele etme canım anam senin yanındada kendimi yaşlı hissettim kızAyyy deme kızz![]()
Hadi bakalım sen kaç eşinin yanına :))kızlar eşim geldi birer çay içip geliyorum malum otur yanıma gel diyooooooooo
gelirim birazdan ......