- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet de cidden listeye girmek ve yarışmak isteyebilir diye düsünmüstüm, yoksa motivasyon düsürmek degil tabi ki amacım :)canım listede yer yoksa bile dışardan devam edebilir maksat motivasyonu düşmesin ve onada yardımcı olabilelim:)
Ben yapabilir miyim organigim, izin var mı?bence sen 25 yaşına gelmeden çocuk falan yapma bacım çok küçükmüşsün daha bizmi yanlış okuduk bende seni diğer kızlar gibi 26 27 falan zannediyordum![]()
canım ben senin amacının asla ters davranmak olmadığını biliyorum tatlım hiç şüphem yok :)Evet de cidden listeye girmek ve yarışmak isteyebilir diye düsünmüstüm, yoksa motivasyon düsürmek degil tabi ki amacım :)
Ben yapabilir miyim organigim, izin var mı?![]()
ee bensiz buralar çekilmiyor ben yokkende sayfa atlamıyor bacım yahuu
Bayanlar ramazanda napıciiiz ??? :) metabolizma çok yavaşlayacak muhakkak ...
az iftar bol suuuuuu:)Bayanlar ramazanda napıciiiz ??? :) metabolizma çok yavaşlayacak muhakkak ...
naber kızzzzzz özledim seni huysuz kedi :)aynı site de oturuyosak tanışmam lazım bu kızcağazla beni bi bu anlar :)))))
az iftar bol suuuuuu:)
şuan senin halinden anlamıyorumçoooooook açım uleyn.....
Niye yaa dogurana kadar 27 olurum minimum, hala mı kucugum?canım ben senin amacının asla ters davranmak olmadığını biliyorum tatlım hiç şüphem yok :)
yapma sende küçüksün ama ebru çok çok küçükmüş canım yaaaa birazcık daha beklesin ebru
yada ben mi büyüğüm ya size göre kızım benim ruh halimi bozdunuz 2 saate yaşlanmış hissediyorum kendimi![]()
naber kızzzzzz özledim seni huysuz kedi :)
ben çorba salata yapmak istiyorum sadece bakalım hayırlısı..kızıım o saatte nasıl az iftar olcak hüraaaaa dalıyorum mamalara tazmanya canavarının bilin miii
şuan senin halinden anlamıyorum![]()
yok eşşek kadar olmuşsun tamam hadi doğurNiye yaa dogurana kadar 27 olurum minimum, hala mı kucugum?![]()
ben çorba salata yapmak istiyorum sadece bakalım hayırlısı..
tokum diyosun vaaayy vayyy vayyyy..........aramızda toklar var...ahali duy bunları duuuy....