Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

13139332_862374260535092_6798994625116598316_n.webp

btlbetul btlbetul senin komşular gibiymiş buda:KK70:

canım listede yer yoksa bile dışardan devam edebilir maksat motivasyonu düşmesin ve onada yardımcı olabilelim:)
Evet de cidden listeye girmek ve yarışmak isteyebilir diye düsünmüstüm, yoksa motivasyon düsürmek degil tabi ki amacım :)
bence sen 25 yaşına gelmeden çocuk falan yapma bacım çok küçükmüşsün daha bizmi yanlış okuduk bende seni diğer kızlar gibi 26 27 falan zannediyordum :KK51:
Ben yapabilir miyim organigim, izin var mı? :p

Evet de cidden listeye girmek ve yarışmak isteyebilir diye düsünmüstüm, yoksa motivasyon düsürmek degil tabi ki amacım :)

Ben yapabilir miyim organigim, izin var mı? :p
canım ben senin amacının asla ters davranmak olmadığını biliyorum tatlım hiç şüphem yok :)
yapma sende küçüksün ama ebru çok çok küçükmüş canım yaaaa birazcık daha beklesin ebru
yada ben mi büyüğüm ya size göre kızım benim ruh halimi bozdunuz 2 saate yaşlanmış hissediyorum kendimi:KK61:

canım ben senin amacının asla ters davranmak olmadığını biliyorum tatlım hiç şüphem yok :)
yapma sende küçüksün ama ebru çok çok küçükmüş canım yaaaa birazcık daha beklesin ebru
yada ben mi büyüğüm ya size göre kızım benim ruh halimi bozdunuz 2 saate yaşlanmış hissediyorum kendimi:KK61:
Niye yaa dogurana kadar 27 olurum minimum, hala mı kucugum? :p

Back
X