- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.441
he valla öyle bi sen açsın bi sen zayıflamıyon bacım![]()
eninde sonunda ben kazanacam ama :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he valla öyle bi sen açsın bi sen zayıflamıyon bacım![]()
betüş bu resmi sana attıydım:)
2 aydır oruç tutuyorum ben bilmeyeyim de kim bilsin ya Betüşümm.![]()
Ayy ilginçmişşş. Kız bu ramazan yok ama ona göreBi gün dene inanılmaz güzel ya :) kendimi bildim bileli ramazanda bu menüyü yeriz. Oluyo valla![]()
betüş bu resmi sana attıydım:)
sorma sen duydunmu bacım ebrunun yaşını ben çok yaşlıyım çokkkkkkkkk...............ayyyy bunları da mı görücektiiimmmm..... ayyy kafa mı nerlere vuram... şimdiki gençler hızlı anacım...
sorma sen duydunmu bacım ebrunun yaşını ben çok yaşlıyım çokkkkkkkkk...............
sen bendende yaşlısın![]()
ebru kim mi eee bunaklık başlamış sende yazıkkkkkkk..........ebru kim kii
ayyy bana yaşlı dedi ben bunu döverim....
bacım aylardır konuştuğunebru kim kii
:) inşallah canım ben de şimdiden kendimle savaşıyorum :)Ayy ilginçmişşş. Kız bu ramazan yok ama ona göre
Ben de 23 yaşında 2 yıllık evliyim kıslar :)
anam topiği genç hatunlar bastı kaçın kızım siz bizi öldürcenizmi yaşlandık gıııı bizBen de 23 yaşında 2 yıllık evliyim kıslar :)
ebru kim mi eee bunaklık başlamış sende yazıkkkkkkk..........![]()
Allah mesut etsin canım ben takılıyorum sadece :)Ben de 23 yaşında 2 yıllık evliyim kıslar :)
Ayy etmem mi gülümm.sen de yani maşallah dua et kız bana mübarek insansın...
Ben de 23 yaşında 2 yıllık evliyim kıslar :)
çevir kazı yanmasınohaaaa yaaa bunu da sordum yaaa :))
kafam bizim leyleğe gitti de :)))) şimdi iyi şeyler hep onda oluyo yaa yaşıda küçüktür bunun dedim adı ebru muymuş dedim :)))) tamamen fesatlıktan :))))
Ayy etmem mi gülümm.
Hayatın boyunca hep hayırlı olanlar çıksın karşına kız.Hayılı bi koca hayırlı bi ev hayırlı bi araba
Kız daha adımı öğrenemedin mi???ebru kim kii
anam bunları kovarsak topikte bi sen bi ben kalıcazbunu kim aldı içeri hııı bana sordunuz mu :)))