- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.461
Ayy kız reklam etme
Bu Betül benim suyumu çıkarır...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kız reklam etme
Ohh beeeBen de 23 yaşında 2 yıllık evliyim kıslar :)
Kız daha adımı öğrenemedin mi???
Yoksa açlık başına mı vurdu
çıkarsın anam haklı kız senin kaç katı yaşı var hala bekarAyy kız reklam etme
Bu Betül benim suyumu çıkarır...
Ayyy kız senin için geçmişşş.Ördeğimi kıskanmaktannnohaaaa yaaa bunu da sordum yaaa :))
kafam bizim leyleğe gitti de :)))) şimdi iyi şeyler hep onda oluyo yaa yaşıda küçüktür bunun dedim adı ebru muymuş dedim :)))) tamamen fesatlıktan :))))
yoksa miden beynini öğütmeyemi başladıaçlık işte beyin hücrelerim yemeeeek diyerek ölüyorlar tek tek...
Beni hatırlamıyor yaaaaçevir kazı yanmasın![]()
2 yeter canım. 5 taneye nasıl bakacan.3-5 tane de çocuk de kız....
açlıktan açlıktan sen takılmaBeni hatırlamıyor yaaaa
6 aydır buradayım yaaaa
Nasıl olurda beni unutursun
çıkarsın anam haklı kız senin kaç katı yaşı var hala bekar![]()
2 yeter canım. 5 taneye nasıl bakacan.
ne yapcan sen duanı et sen mi bakcam2 yeter canım. 5 taneye nasıl bakacan.
sen hepsinin adını aynı koy birini sofraya çağırırsın hepsi gelir yatın dersin hepsi yatarsen 5 dee çok yalnızım :))) çocukların adlarını hatırlayamam muhtemelen :))
Fesatlık fena patladı bu sefer yalnızohaaaa yaaa bunu da sordum yaaa :))
kafam bizim leyleğe gitti de :)))) şimdi iyi şeyler hep onda oluyo yaa yaşıda küçüktür bunun dedim adı ebru muymuş dedim :)))) tamamen fesatlıktan :))))
Sorma rakibem ya, çat diye çatlayacak bi gün.Ayyy kız senin için geçmişşş.Ördeğimi kıskanmaktannn
Fesatlık fena patladı bu sefer yalnız
Sorma rakibem ya, çat diye çatlayacak bi gün.
Eki Görüntüle 1829483
BETÜŞ ALLAH SANA BÖYLE BİR KOCA NASİP ETSİN BACIM :)
Fesatlık fena patladı bu sefer yalnız
Sorma rakibem ya, çat diye çatlayacak bi gün.
kız adam çok zengin la huyun güzelliğine bak parayı al bana gel diyor daha ne dicek :) çok tatlı ve bu adam uzun boylu kızım sanada iyilik yaramıyofakir laa bu :))) hayırlı bi dua etsene olum... hepsini verebilir Allah a göre zorluk yok... hem zengin hem yakuşuklu hem sevgi pıtırcığı hem dalyan gibi birini verebilir... eksik isteme :)))
kız adam çok zengin la huyun güzelliğine bak parayı al bana gel diyor daha ne dicek :) çok tatlı ve bu adam uzun boylu kızım sanada iyilik yaramıyo![]()