Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

işte ben bundan mutsuzum belim odun gibi

Untitled-2.webp

Kızlar hepinize iyi akşamlar.Cumadan beri pek keyfim yoktu arada yazılanları okudum ama yazamadım.Kaza geçirenlere,çocukları hasta olanlara geçmiş olsun okudum ama isimleri hatırlamıyorum kusura bakmayın idare edin.Kafa pek yerinde değil.Ne yediğimi yemediğimi hatırlamıyorum o yüzden bildirmiycem bugünlük inşallah yarın ve yarından sonra rahatlayıp burda daha çok zaman geçirebilirim.Bu arada betüle yüklenmeyin uleynnnn benim kaderdaşım o :) yeni grup kurcam en son 30 yaşı aşmış bekar bayanlar birlikte zayıflıyor diye.o ne öyle 21 yaşında 2 yıllık evli maşallah :) hayır insan keşkem geç evlenseydim filan der bide utanmadan keşke daha önce tanısaydımda evlenseydim diyo :) ahhhh betüşüm ahh yaaa biz napıcaz bunlarla.

Siz ne güzel arada kaynıyodunuz hanımlar niye kendinizi açık ettiniz denizmineymis denizmineymis ve ebrusonmez ebrusonmez :D artık btlbetul btlbetul yeni hedefi sizsiniz fizana gitseniz peşinizdedir ben söyliym..:KK17: hem 23 yaşında hem 2yıllık evli,hem de yakın zamanda çıtır olursunuz siz valla skandal yani :skandal: :D :D :D

yok aslında ben şeyi deniyorum içimin yağları eridi diyolar yaa gerçek mi acaba diye deniyorum :))) yersen....
Hadi yemis gibi yapayim bari :p
Siz ne güzel arada kaynıyodunuz hanımlar niye kendinizi açık ettiniz denizmineymis denizmineymis ve ebrusonmez ebrusonmez :KK70: artık btlbetul btlbetul yeni hedefi sizsiniz fizana gitseniz peşinizdedir ben söyliym..:KK17: hem 23 yaşında hem 2yıllık evli,hem de yakın zamanda çıtır olursunuz siz valla skandal yani :skandal: :KK70: :KK70: :KK70:
Hedef benden şaşsın biraz nolur, biraz da onlarla ugrassin :D

menüyü de iliştirem araya
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Regl zamanı benım mıde göçüyo o yuzden hersey az hanımlar

Kahvaltı
1lokma cavdar ekmegı
1catal peynır mıdem bos durmasın dıye
1saat sonra 1 fıncan yesılcay

Öğle
1kase ezogelin
3yk türlü
bıraz yoğurtlu mor lahana

Ara
1sade turk kahvesı
2kayısı

Akşam
Beyaz peynırlı salata
2tane cılek
2fıncan yesılcay

Su:2,5lt
Spor:1saat pazar gezdım sancım cok hareket edemıcem bıkacgun.daha fazla yurumeye calısıcam kızlar.bıtınce hergun +yarım saat yaparım artık

Canım tatlıya vurunca aradakı meyvelerı yedım..
Bide yazılanları okuyayım dıye daldım ama soylemeyı unuttum bızım evın su tesısatı patladı pazardan sonra bı de onla boğustuk.aman ya rebbımmm. bı de ıslanınca kıvrıldım sıncap gıbı yataga

Back
X