- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.501
hiçte bile izle bakalım eminim beğeniceksin senin gibi çatlak dolu diziyes....
cuk oturmuş :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçte bile izle bakalım eminim beğeniceksin senin gibi çatlak dolu diziyes....
cuk oturmuş :)))
bir sürü derken birde açım diyor kaç tane adet ver bakalımben bu gün bi sürü etipuf yedim çok pişmanım peder
bir sürü derken birde açım diyor kaç tane adet ver bakalım![]()
yandı çocukben bu gün bi sürü etipuf yedim çok pişmanım peder
saklan kaptan duymasın hatta yurt dışına bilet al paran yoksa kaçak gemiye bin1 çilekli 3 karamelli
saklan kaptan duymasın hatta yurt dışına bilet al paran yoksa kaçak gemiye bin![]()
yakında komsular ambulans cagırıp alın bunu al al al al diye yollıcaklar ben sıze soylıymeti puff karın doyurmuyor.... puff diye bitti gitti.. puffff oldu...
madagasgara git orda bufalada çok takıp çatala yersinpapua yenigineye gidiyim ben
madagasgara git orda bufalada çok takıp çatala yersin![]()
evet daha etlisi butlusu büyüğü oluyor helal korkmabufalo madagaskarın ineği mi oluyo :)))
evet daha etlisi butlusu büyüğü oluyor helal korkma![]()
kaptan orayada gelmesin bi bakıyon kollontai elinde dürbün seni izliyoryeriz yeriz no problem....
manyak olduğumuz kesinde başka bir sorunumuzmu var acepaaa o değilde bu zayıf hatunlar ha bire çıtayı yükseltiyo dertleri ne bunların kitle olarak yiyip içip semirsek yaa.... niye zayıflıyoruz niye aç yaşıyoruz bi manyak mıyız....
manyak olduğumuz kesinde başka bir sorunumuzmu var acep![]()