Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

46c7f648ebc6b854de63a2cde7cc5f24.jpg

kızlar bırakın dıyetlerı bılım cok ılerlemıs artık boyle olacakmıs :D :D bu arada kendımı de takımın karikatürcübaşı ilan ediyorum :D :D

bacılar ben menümü vereyim
sabah limonlu ılık su
1kk peynir 2 zeytin 1 haşlanmış yumurta maydanoz
öqlen ızgara tavuk 3 tane bolca salata
ara sütlü kahve
aksam 1 kase tarhana corbası
4 yk yeşil fasulye küçük bi kase yogurt
su 1.5 ltre
sporum yok yarın sabah itibariyle dikkat ederek başlamayı planlıyorum
Hepinize iyi gecelerr :)

ay maşallah kız iyi işte doğar doğmaz ele avuca gelmiştir küçük bebek bakmak zor oluyor:)
Vallahi kocaman bebekdi kız nasılda güzel nasılda güzeldi ilk babasına teslim etmişler ben gelene kadar odaya çıkdım uyuşmam geçince adam gözlerimin içine bakıyor ağladı ağlayacak eee kaç yıl bekledik biz bu cimcimeyi bembeyaz pembe dudaklı çok saçlıydı kıvırcık saçlı o zaman düzdü iri kara gözlü boncuk boncuk bakıyordu bize kurban olduğum eşimde kara birşey adam şokkkkklarda bendenmi oldu bu çoçuk der gibi:63:eeee anası beyaz ondan :halay:yıkamasından tut bakımına kadar acayip kolay oldu rabbim biliyor benim buralarda yalnız olduğumu nasılsa kolaylık sağlıyor 6 aylık çoçuk gibi oldu:KK46:kısa sürede yaşıtlarından uzun ve elleri ayaklarıda büyük görümcemin kızı 6 sınıfta giydiği ayakkabı numarasını o daha anaokulunda giyiyor bide diyorki anne herkes ayakların ne büyük diyor gidip küçültelim zaten herkesdende uzunum boyumuda kısaltalım tamammı doktor ayarla okeymi :olamaz:diye sorar kesintisiz herakşam boylu ama teyzeleri zayıf ama çok kaslı dana 3 litre sütü 2 günde bitiriyor onuda zorla düşürdüm hazır mamayı zor bıraktırdım 3 yaşında devam sütü olarak aldım nestlenin zar zor bıraktı süte devam mudurnu favori yemeğimiz yumurta diyemiyor mudurnu diyor:KK70:bulaşık makinesinin içindeki kapı koklayıp ohh mis mis mudurnu koktu diyor:KK70::KK70::KK70:böğğğğğ işte böyle benim cimcimem darısı isteyenlerin başına :KK73:

ay masallah size ne yazmissiniz yahu oh oh :D

ben de menumu paylassam mi paylasmasam mi bilemedim, ic guveysinden hallice bile degil :

sabah : 1.5 yumurtali peynirli omlet
ogle: izgara somonlu salata, 2 dilim kepek ekmegi,
ara: 10 badem, 1 sut
ara: 1 muz
aksam: peynirli sandvic

spor : sabah 15 dk leslie (1 mile)
su>2lt

Bugun gunduz is, aksam kurs olunca; ben de eve yorgun argin saat 11'de gelince yalan oldu spor falan :D
Zayiflamissin cok diyor herkes diye simardim mi nedir, neyse yarindan itibaren tam gaz devam :D
Su beslenme duzenimi tam olarak oturtsam hayat harika olacak :D

günaydın kızlar nasılsınız dün sabah yulaf kepeğinden yaptığım dukan ekmeğimin yarım ölçüsünü yiyip göz kararı bir kahvaltı yaptım peynirle salatalıkla falan..öğlen bir şey yemedim bi kefir içtim sadece akşamda ızgara tavuk yoğurt ekmeksiz..gece yatmadan da tarçınlı süt içtim...
şimdi buğday ekmekli sandviçimi yiyorum anne yolda geliyor öğleden sonra erkenden gidebilirim eve ...tuttuğumuz ev tadilatta çarşamba akşam teslim edilecek perşembe iki kadın tuttum girecekler bizde tabi cuma da nasipse taşınıyoruz..bana dua edin.

ay masallah size ne yazmissiniz yahu oh oh :KK70:

ben de menumu paylassam mi paylasmasam mi bilemedim, ic guveysinden hallice bile degil :

sabah : 1.5 yumurtali peynirli omlet
ogle: izgara somonlu salata, 2 dilim kepek ekmegi,
ara: 10 badem, 1 sut
ara: 1 muz
aksam: peynirli sandvic

spor : sabah 15 dk leslie (1 mile)
su>2lt

Bugun gunduz is, aksam kurs olunca; ben de eve yorgun argin saat 11'de gelince yalan oldu spor falan :KK70:
Zayiflamissin cok diyor herkes diye simardim mi nedir, neyse yarindan itibaren tam gaz devam :KK70:
Su beslenme duzenimi tam olarak oturtsam hayat harika olacak :KK70:
facede diyet sağlık spor diye bir platform var her kilonun admini farklı arada 10 badem 2 grisini vardı resim çektim attım 10 bademin çok olduğunu 2 sinin yeterli olduğunu söylediler..yani bana hususi söyleyen 90-100 kilolar ve tiroid adminiydi..senin kilon yüksek değil ama aklında olsun malum badem kalorili bir yemiş..

facede diyet sağlık spor diye bir platform var her kilonun admini farklı arada 10 badem 2 grisini vardı resim çektim attım 10 bademin çok olduğunu 2 sinin yeterli olduğunu söylediler..yani bana hususi söyleyen 90-100 kilolar ve tiroid adminiydi..senin kilon yüksek değil ama aklında olsun malum badem kalorili bir yemiş..

Diyetisyen bile 10 badem demisti bana, bana saglikli geliyor ya cig badem sonucta; ben 10 yerim arkadas :)

Back
X