- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.521
tamam gidiyom ben ekranı 2 tane görmeye başladım iyi geceler tatlı rüyalar herkese:)
iyi geceleer....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam gidiyom ben ekranı 2 tane görmeye başladım iyi geceler tatlı rüyalar herkese:)
![]()
kızlar bırakın dıyetlerı bılım cok ılerlemıs artık boyle olacakmıs![]()
bu arada kendımı de takımın karikatürcübaşı ilan ediyorum
![]()
![]()
yalnız bu çok bayat hocam yeaaa :))) karikatürcü başı daha güncel ol :)
![]()
buyur tavukların kralıcesı..az once sen dıyodun galıbao degıl de napam bacım yenıden karıkatur mu çizem
![]()
:) olsun hepimiz kilolarımızı verip fıstık olcaz canımm :)anam topiği genç hatunlar bastı kaçın kızım siz bizi öldürcenizmi yaşlandık gıııı biz![]()
Biliyorum tabii ki :) hiç sorun değil :)Allah mesut etsin canım ben takılıyorum sadece :)
Hahahah :) hıı sordunuz mu betüle ????bunu kim aldı içeri hııı bana sordunuz mu :)))
:) aynen cnm tek değilsin ben de varım burdaOhh beee
Bak tek sayılmam anacımm
Ağzın bal yesin bacımSiz ne güzel arada kaynıyodunuz hanımlar niye kendinizi açık ettinizdenizmineymis ve @ebrusonmez
artık
btlbetul yeni hedefi sizsiniz fizana gitseniz peşinizdedir ben söyliym..
hem 23 yaşında hem 2yıllık evli,hem de yakın zamanda çıtır olursunuz siz valla skandal yani
![]()
![]()
![]()
![]()
Vallahi kocaman bebekdi kız nasılda güzel nasılda güzeldi ilk babasına teslim etmişler ben gelene kadar odaya çıkdım uyuşmam geçince adam gözlerimin içine bakıyor ağladı ağlayacak eee kaç yıl bekledik biz bu cimcimeyi bembeyaz pembe dudaklı çok saçlıydı kıvırcık saçlı o zaman düzdü iri kara gözlü boncuk boncuk bakıyordu bize kurban olduğum eşimde kara birşey adam şokkkkklarda bendenmi oldu bu çoçuk der gibiay maşallah kız iyi işte doğar doğmaz ele avuca gelmiştir küçük bebek bakmak zor oluyor:)
facede diyet sağlık spor diye bir platform var her kilonun admini farklı arada 10 badem 2 grisini vardı resim çektim attım 10 bademin çok olduğunu 2 sinin yeterli olduğunu söylediler..yani bana hususi söyleyen 90-100 kilolar ve tiroid adminiydi..senin kilon yüksek değil ama aklında olsun malum badem kalorili bir yemiş..ay masallah size ne yazmissiniz yahu oh oh
ben de menumu paylassam mi paylasmasam mi bilemedim, ic guveysinden hallice bile degil :
sabah : 1.5 yumurtali peynirli omlet
ogle: izgara somonlu salata, 2 dilim kepek ekmegi,
ara: 10 badem, 1 sut
ara: 1 muz
aksam: peynirli sandvic
spor : sabah 15 dk leslie (1 mile)
su>2lt
Bugun gunduz is, aksam kurs olunca; ben de eve yorgun argin saat 11'de gelince yalan oldu spor falan
Zayiflamissin cok diyor herkes diye simardim mi nedir, neyse yarindan itibaren tam gaz devam
Su beslenme duzenimi tam olarak oturtsam hayat harika olacak![]()
facede diyet sağlık spor diye bir platform var her kilonun admini farklı arada 10 badem 2 grisini vardı resim çektim attım 10 bademin çok olduğunu 2 sinin yeterli olduğunu söylediler..yani bana hususi söyleyen 90-100 kilolar ve tiroid adminiydi..senin kilon yüksek değil ama aklında olsun malum badem kalorili bir yemiş..
blance canım naber dün biliyormusun speedy ile buluştuk senin kulaklarını çınlattık bi senle buluşamadık kızDiyetisyen bile 10 badem demisti bana, bana saglikli geliyor ya cig badem sonucta; ben 10 yerim arkadas :)