Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben 50 kiloyla hamile kaldım 58 kiloyla tamamladım 2 hafta olmadan 50 kiloya geri düştüm :super:hiç belli bile değildi hamileliğim çok ızgara balık tükettim canım acayip çekiyordu bide çok yürüyordum doğurana kadar yürüdüm herakşam hiç aksatmadan:lülülü: bencede önce kilo verin sonra hamile kalın zaten kilo fazlalığı olunca bide üzerine ister istemez ekleniyor doğru düzgün yemediğim hafta bile 2 kilo eklenmişti:sopa:
ay ben de oyle hamile kalmak istiyorum :)

blance canım naber dün biliyormusun speedy ile buluştuk senin kulaklarını çınlattık bi senle buluşamadık kız
Hadii ya, canim kaptanim bulusalim ya :)
Dun gelemezdim gerci ama bir dahakine bana da haber verin, en kotu bir ogle yemegi yeriz :D
Siz Panora taraflarina gelince beni arayin, bir cay-kahve ismarlayayim :D

Sabah kalktim 3 mil leslie yaptim ama gece yatmadan cips ve findik ezmesi yedim; gunahlarimi dinlediniz sayin kk :(
Bu hafta 58.5 olmak istiyoreeee...Ama neden dun oyle bir sey yaptim ya, seytan durttu.

Hadii ya, canim kaptanim bulusalim ya :)
Dun gelemezdim gerci ama bir dahakine bana da haber verin, en kotu bir ogle yemegi yeriz :KK70:
Siz Panora taraflarina gelince beni arayin, bir cay-kahve ismarlayayim :KK70:
yaa evet ayarlayalım benim sana ganita sözüm var hem sen müsait olunca bir öğlen gidelim
doyma hissiyatımı kaybettim nasıl doyuyoduk.....

çok sağlam kahvaltı yaptım ama gene açım....
yaa betüş aynı sorun bende de var ne yapcaz

doyma hissiyatımı kaybettim nasıl doyuyoduk.....

çok sağlam kahvaltı yaptım ama gene açım....
bence psikoloji tamamen ya, yani zayiflayinca yerim psikolojisinden kurtulman lazim; bir de sen hakikaten cok az yiyorsun betul ya. Surdurulebilir ve saglikli bulmuyorum.

bence psikoloji tamamen ya, yani zayiflayinca yerim psikolojisinden kurtulman lazim; bir de sen hakikaten cok az yiyorsun betul ya. Surdurulebilir ve saglikli bulmuyorum.

yoo zayıflayınca yerim psikolojisinde değilim.... hiç olmadım bundan sonra az yicem sağlıklı beslencem dedim rejimin başından beri... ve şu an bile şu kiloya düşünce şunu yicem diye bir şey yok aklımda.... 50 kg ye bile düşsem şunu yerim demiyorum... bu gün ne yemeyebilirime odaklı yaşıyorum :)))

Kızlar hepinize iyi akşamlar.Cumadan beri pek keyfim yoktu arada yazılanları okudum ama yazamadım.Kaza geçirenlere,çocukları hasta olanlara geçmiş olsun okudum ama isimleri hatırlamıyorum kusura bakmayın idare edin.Kafa pek yerinde değil.Ne yediğimi yemediğimi hatırlamıyorum o yüzden bildirmiycem bugünlük inşallah yarın ve yarından sonra rahatlayıp burda daha çok zaman geçirebilirim.Bu arada betüle yüklenmeyin uleynnnn benim kaderdaşım o :) yeni grup kurcam en son 30 yaşı aşmış bekar bayanlar birlikte zayıflıyor diye.o ne öyle 21 yaşında 2 yıllık evli maşallah :) hayır insan keşkem geç evlenseydim filan der bide utanmadan keşke daha önce tanısaydımda evlenseydim diyo :) ahhhh betüşüm ahh yaaa biz napıcaz bunlarla.
Ayyy ne yapayım kız
Kocacığımı çok seviyorumm. Birde biz yarı görücü usulü evlendik.Yani öncesinde sevgili falan değildik. İsterseniz tanışma olayını anlatırdım ama çok uzun olur diye burada bırakayım.

Back
X