Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet somon yerim ya artik bir de sakiz cignedim cok bu ara o da aciktiriyor herhalde, bugun cok kahve-cay da ictim ya leslie tamamlayamadim ilk defa bayilacak gibi oldum :KK43:
Allah allah bilemedimkii tatlım bende sakız çiğnedimmi hiiiçç yemek aklıma gelmez boş havadan karnım davul gibi şişer bide kendimi kaybediyorum ondan çiğnemiyorum ayyy kızken sürekli çiğnerdim dedemin çiftliğini inletirdik pat pat balon gibi şişirirdikkk kuzenlerle ne günlerdi beeee:KK61:şimdi hasret kaldık zaten çiftlikde kalmadı heryer bina oldu:mad:cappucino iç istersen şekersiz kaloriside düşük hemde anında şeker isteğini açlığı geçiriyor bende herzaman içmem akşam ılık ılık sonbahar rüzgarı vardı attım bahçeye iki sandalye yaptım cappucinomu içtim ohhh mis gibi anında açlığım geçtiii:KK66:hemde ruhumada iyi geldi bi mutlu hissettim kendimi:KK36:

Geldim kaptanim :))

Menum

Sabah/öğlen: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek. Şekersiz çay

Ara: tarçınlı süt. 1 küçük muz

Aksam: fırında tavuk. 3 yk yoğurt.

Ara: 1 bardak tarçınlı süt.

Su: 2.5 lt.

Spor: 1 mile. 100 atlama (ceza)

@kollontai @morordek nilsub nilsub
Menun güzel canım sporuda 2 mile yapabilirsen 2kat güzel olur:)

Valla benim menü sabit elma diyeti :KK70:bugün öğlende yedim azıcık akşama yazıcam rengim sapsarı oldu ceset gibiydim arkadaş bile dedi rengin niye böyle elma yiye yiye yeşilmi oldum :kusmuk:acaba dedim aynaya bakdım sapsarı ruh gibiyim azıcıkda olsa yedim :işsiz::olamaz::olamaz:
Ne kadar elma yiyorsun başka ne yapıyorsun elma diyetide olsa yaz canım lütfen :)

Sorm
Menum:

Sabah:
1.5 yumurtali beyaz peynirli omlet
1 dilim kizarmis tb ekmek
1 catal sekersiz recel
domates

Ogle:
etli salata
1 dilim kepek ekmegi
1 cay kasigi zeytinyagi

Ara
10 badem

Aksam saat 17.30
peynirli biberli sandvic (mecburiyetten)

Gece 10:
2 avuc kuruyemis

Ay noluyor bu ara gece acikiyorum bayilacak gibi oluyorum anlamadim.
Ekmegi hayatimdan cikarmam gerek ya o aciktiriyor galiba.

Yarin bir de karatay usulu deneyeyim bir de.

Leslie 3 mile sabah, 3 mile'in ilk 20 dakikasi aksam(1.3 mile diyelim)
Su>3litre
Bir de afedersiniz ama bir wc problemim var.
Hadi bakalim ne olacak, kahramanimiz 58lerde geriye gidebilecek mi?

500 atlamami da yapayim, oyle yatarim. Totalde 1500'du cezam; bugun de yemezsem tabii @morordek
A kız senin menuleri hiç bu kadar kalabalık görmemiştim her telden çalmışsın...
Sen zıpla dur bakem 200 ceza yazdım....

canım bizim sana ceza yazmamız önemli değil senin bize karşı sorumlu hissedip her gün yazman gerekiyor olmuyor ama böyle ne yediğini bilmeden ne cezası yapalım sana lütfen kaçamak yapsanda menü bildir bekliyorum ona göre....:KK20:

Tamam guzelim yazacam.

kızlar bugun 20 kişisen 2 tane menü geldi menüler nerde allah aşkına neden kurallara uyulmuyor ? :KK34:

Canim dun en son size yazdigim mesajdan sonra bir agri tuttu beni midem diye kivraniyordum esim de isten yemege geldi saat 7 de ben de agri siddetlendi. Ama ne oturabikiyorum ne de nefes alabiliyorum tam 1.5 saat agladim. Tekrar ise gidecekti gondermedim. Acile gittik dr da safra ile alakali bir problem olabilir dedi. Agroyan yer tam mide de degil aslainda. Sağ kaburgamin alti idi. Serumu aldiktan 30 dk sonra gecti agri nasil rahatladim. Ve uyumusum.
Genel ceraahiye gidecegiz musait bir zamanda. Safraya bakilacak.

Herkese günaydın kızlar.Evet tartıya 2 gün kaldı bakalım neler çıkacak heyecanla bekliyorum bende :) yaa ben girmedim sanki biçok insanda girmemiş gibime geliyor kaptanların dediği gibi menü paylaşımları çok azalmış :sus: eski arkadaşlar çevirmiş dükkanı gibi :) Neyse bende inşallah azda olsa katılım yapacağım bu hafta bi bitseydi sonra eskisi gibi burdan ayrılmazdım :KK48:

Canim dun en son size yazdigim mesajdan sonra bir agri tuttu beni midem diye kivraniyordum esim de isten yemege geldi saat 7 de ben de agri siddetlendi. Ama ne oturabikiyorum ne de nefes alabiliyorum tam 1.5 saat agladim. Tekrar ise gidecekti gondermedim. Acile gittik dr da safra ile alakali bir problem olabilir dedi. Agroyan yer tam mide de degil aslainda. Sağ kaburgamin alti idi. Serumu aldiktan 30 dk sonra gecti agri nasil rahatladim. Ve uyumusum.
Geçmiş olsun canım.Geçen yaz bende bi sabah bi uyandım yataktan kalkamadım, kıpırdayamıyorum ,nefes alamıyorum filan.Hemen acile gittik doktorlar kan testi filan yaptı etti en son ultrasonda bi baktılarki sol yumurtalığımda kist varmış 4 cm hemde :KK43: Üstelik ondan 3 ay önce filan kontrole gitmiştim hiçbişey yok denilmişti.Allahtan su kistiymiş ilaç bile vermediler, ters bi hareket yapmışsındır hareket etmiştir ağrımıştır dediler sonra kendi kendine dağıldı.Tabi her ay kontrole gittim.Bütün bunları neden anlattım dersen belki seninkide böyle bişeydir :KK70: yani umarım böyle basit bi sorundur ;)

günaydın hanımlar ev toplamaya devam ee benim sıpada hareketlendi elimize ne alsak istiyor haliyle önce oğlanın eline sonra koliye giriyor eşyalar ....
dün tam buğday ekmeği arası sandviç , şekersiz çay
öğlen şehriye çorba iki biber dolma ekmeksiz
akşam yoğurt et kavurma bulgur pilavı ekmeksiz...
saygılar.
bu hafta bana küçük bir imtiyaz tanıyacağınızı düşünüyorum bildirim sayıları konusunda...

Eşimin 55 yaşındaki yengesi 1 yılda 70 kiloya yakın verdi saati saatine yiyordu diyetisyenin her dediğini yapıyordu sonucunda süper kadın oldu hep der gençliğimi yağ fıçısıyla mafetmişimkeşke gençken yapsaydımda her istediğimi geyip tozsaydım bencede çabalarsan boşa çıkmıyor çaban bende denedim test ettim defalarca regl döneminde kesinlikle kilo veremiyorum ondan elma diyeti yapıyorum en azından ödem tutmayım diye daha tartılmadım belki fazlayım belki eksik kardeşimde hep der ben 19 yaşındayım 2 gün yemeyim göbek gidiyor kız hakkettende yemiyor delüüüü 1 hafta hoppp gitti göbek pörsümüş balon gibi niye yemiyor bende bu yaşda su içip yat kalk yapsam aynı kilo bendede gider haberi yok ben gençyim yaaaa ondan diyor bideee:63:

aa ben de regl döneminde asla veremem hatta sonraki hafta da ++ çıkarım.... ama o dönemde sırf elma yemek olmaz ki... vücudun protein alması lazım.... bana da bak hele neler de biliyom... şahsen ben zaten asabi duygusal atarlı bişi oluyom bir de aç kalırsam hiç çekilmem :))

Ge
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir...

aa ben de regl döneminde asla veremem hatta sonraki hafta da ++ çıkarım.... ama o dönemde sırf elma yemek olmaz ki... vücudun protein alması lazım.... bana da bak hele neler de biliyom... şahsen ben zaten asabi duygusal atarlı bişi oluyom bir de aç kalırsam hiç çekilmem :))
Sen hep terssin regl dönemine gerek yokki:)

Back
X