Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ve bugünkğ menüm nilsub nilsub @kollontai morordek morordek
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık yarım dilim kepek ekmek

Ara havuçlu yoğurt 1 erik

Öğle bol salata yarım dilim ekmek

Akşam 1 porsiyon yoğurtlu ıspanak bol salata çeyrek dilim çikolatalı ekmek

Spor 3 mil leslie 100 ip atlama 15 mekik
Su 2 litre
okumaya başladım aa ne süper hep protein olmuş derken akşam o çikolatalı ekmek olmayaydı atla canım 100 ip:)

Merhaba kızlar :)

Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
2 dilim domates
1 yumurtadan omlet
Lor perniri
Taze soğan ve dereotu

Akşam:
2 bardak ayran
1 pirzola ızgara
1 köfte ızgara
1 tavuk ızgara
Salata

Su: 2lt
Spor : 1 saat yürüyüş

Herkese iyi geceler kızlar :) :KK54::cry::KK73::KK28:
tatlım senin bu menülerinle kilo vermemen imkansız:)

Günaydın günaydın dünkü menümü hemen gireyim nilsub nilsub
sabah yarım muz bir bardak süt
öğlen bir tabak tarhana çorbası bol marul
akşam patlıcan kebabı bir bardak ayran
Ara öğünlerde yarım armut bir elma Bir ceviz
Su Çok içemedim iki ye yaklaşmıştır ama yürüyüşte yarım saat dışarda yürüdüm bide oğlumla parka gittik
çok iyi canım ama birazcık daha katılım bekliyorum senden :KK15:

Eveeet annemin yanındayım :KK73:

Gecmis olsun canim, dedigin gibi bazen ust uste geliyor. Umarim tez zamanda atlatırsın tum sıkıntılarını:)

Aaaa dogum gunun kutlu olsuun!
Dogum gunune ragmen kacamak yapmamissin tebrik ederim :KK9:
hadi bakalım 65 kilo olda gelllllllllllll.............:skandal::skandal::skandal:
kıskançlığında böylesi görülmedi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:KK70::KK70::KK70:

herkese günaydın ...kızlar bugun perşembe 2 kat özen istiyorum birde yaz geliyo kızlar asılın........:spor:

Canim ben bugun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim. Bugun meyve günüm bakalim nasil geçecek. Dayanabilecek miyim. Bir an once 79 olmam lazim yoksa birakip gidecem yani. Yapamiorum diye

evet son dönemlerde çok şiddetliydi özellikle bulantım ameliyata elimde kusma torbasıyla girdim :KK43: mutlaka ama mutlaka ultrason çektir safrada taş vs varsa ultrasonda çıkıyor. özellikle sırtımın sağ tarafı fena ağrıyodu, insan yumurta yiyince sırtımı ağrır diye ağlıyodum artık :KK43: eğer safraysa ağrıların artmadan ameliyat ol derim :KK43: ve eğer safraysa sebebi yediğin herşey zararlı sana yumurta, çiğ sebze meyve, kızartma, içinde fazladan yağ olan herşey içinde çikolata ve benzeri bulunduran herşey sende ağrı yapar, üzüldüm canım ya umarım safra değildir gerçekten berbat bi süreçti benim için, yediğim herşeyi ölçüyodum falan, en son ağrım olmasın diye yemeyi bırakmıştım diyebilirim nerdeyse herşey dokunuyodu :KK43: inşallah safra çıkmaz canım belki midede bi rahatsızlık vardır onun çözümü daha kolay, dr benim mideme bu ne biçim mide demişti, ona rağmen 15 günde ilaçla toparlamıştım :)

isyana teşvik ve çikolatalı ekmekten dolayı 500 ceza sana !!! nilsub nilsub arkadas sana emanet

btlbetul btlbetul takıma eti puf belasını soktuğun için 300 de bugün ceza yazdım kim eti puf derse hem o hem sen ceza alacaksınız!!!

sen beni ceza listesinden çıkar bacım ben artık uyamıyorum işler yoğun kafam yoğun.....

kızlar ben bugun kendimi çok halsiz hissediyorum uzanıcam azcık gelirim birazdan bi baş ağrısı bitkinlik regl olucam ondan galiba kalkınca gelirim kahvaltımı yaptım kalkıncada kahvemi alır gelirim:)

evet hanımlar yarın ben ve kaptan yardımcısı arkadaşlar mesaj sayılarına bi göz atıcaz, nilsub nilsub ve morordek morordek geçen cumadan beri yazılan mesajları biriniz sayabilir mi acaba? hanginiz müsaitse

bu hafta evde biraz sıkıntılarım vardı çok ilgilenemedim takımla ama anlaşılan sizde pek ilgilenmemişsiniz arkadaşlar çoğu kişinin menüsü bile yok takımda 20 kişi var günlük mesaj sayısı 200 ü bulmuyor, cuma hep beraber görücez sonuçları umarım bu katılım eksikliğine rağmen herkes kilo vermiş olarak olarak gelir :)
Valla canim takimla pek ilgilenmemissiniz lafını pek ciddiye alamiyorum cunku hafta başından beri ben de yoğun oldugumu belirttim 2 gundur tamamen yolda gecti gunlerim, ona ragmen surekli takima girip bakiyorum menulere, menu yazin diye bas bas bagiriyoruz nilsub nilsub 'la hatta ona da dedim menu yazmayana 300'er ceza kes diye ama yazmıyorlar daha ne yapabilirim bi önerin var mi kaptanim??
doğum günün kutlu olsunnnn...
vay vay çatlak gözdeye bak sen aferin çekirge :KK9:
Ozge degil mi onun adi kiz :p
hadi bakalım 65 kilo olda gelllllllllllll.............:skandal::skandal::skandal:
kıskançlığında böylesi görülmedi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:KK70::KK70::KK70:
Fesatpirin almayi unuttun sanirim, her doz önemli bu hastalikta biliyorsun:)))

yok ben sıkıya gelemiyorum takıma girerken daha söylemiştim muskaya.... o yüzden listeye girmek istemedim zaten... öyle olunca bben devam edemiyorum.... ben de ters tepiy :)
ne tepiyi.......:KK70::KK70::KK70:
eşşekler tepsin seni o pantolonlar ne olcakkkkkkkkk............
ahh muska olaydıda bi kızaydı sanaaaaaa:KK4:

ya ben de bu haftayi resmen diyet olarak kotu gecirdim, dun spor bile yapamadim dusunun :KK43:

Haftaya da sali-pazar arasi yurtdisina cikacagim tatile; menu paylasamam ama zayiflamis gelirim muhtemelen diye dusunuyorum :)

Haftaya kilo bildiremem, bu hafta benim de sabit gibi :KK43:
nereye gidicen bacım ?

Valla canim takimla pek ilgilenmemissiniz lafını pek ciddiye alamiyorum cunku hafta başından beri ben de yoğun oldugumu belirttim 2 gundur tamamen yolda gecti gunlerim, ona ragmen surekli takima girip bakiyorum menulere, menu yazin diye bas bas bagiriyoruz nilsub nilsub 'la hatta ona da dedim menu yazmayana 300'er ceza kes diye ama yazmıyorlar daha ne yapabilirim bi önerin var mi kaptanim??

Ozge degil mi onun adi kiz :p

Fesatpirin almayi unuttun sanirim, her doz önemli bu hastalikta biliyorsun:)))
valla bi yalvarmadığım kaldı menü yazın diye hayır sürekli uyarmanın ne manası var anlamış değilim zaten koca koca kadınlarız zayıflamak istiyosak bırakmıcaz burayı bu kadar basittt:KK62:

Back
X