- Emoji Skoru
- 3.098
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.001
Canııııımmmm bu çoookk tehlikeli eşimin arkadaşı sabah protein tozu öğle tonbalıklı salata akşam yine protein tozu sütle karıştırıp içmiş 4 hafta sonra iş yerinde kalp krizi geçirmiş doktorlar dengesiz beslenme ve hızlı kilo vermeden demişlerKatılıyorum. Zamanında sadece roka salatası yiyerek 2 haftada 10 kilo vermiştim. Oh tamam yeter bu dedim bıraktım geri 1 ay içinde 15 kilo aldım.
Geçen sene diyetisyene gittiğimde metabolizmani mahvetmissin ne yaptın da bu hale geldi dedi. Tabii yaptığım şok diyetlerin bir sonucu bu da maalesef.
eşimde sürekli tembihliyor az az gitsin sağlığından olmadan zaman çok bir haftada almadın bu kiloyu bir haftada gitsin sakın diyorrr bende zamanında isveç diyeti yaptım verdim vermesine arkadasından lahana diyeti yaptım verdiğimi aldım bide üstüne eklendi uzunca bir süre kilo veremedim bide yazmışlar metabolizma değiştiğinden 2 yıl kilo almazsınız yoooo yokkk yalnış yazılmış aslında şöyle olmalı metabolizma bozulduğundan hapı yediniz eski dana halinizden fil olmaya doğru doğru adımlarla ilerliyorsunuz

şimdi hocam ruyamda yaptığım bu kaçamaklar bana kilo aldirir mi