Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeee.webp

sağolsun canım vakvakım liste konusunda şimşek gibi ne de olsa akademik hatun şimşek vak vak hahaha amma isim taktık kıza ....:KK70:
Daha ne isimler duyacagız bakalım :D
Ben akademik hayatımda da veri analizi yaptıgım icin seviyorum sayıları, liste cıkarmayı falan :)
ev taşıyorum bana pazartesiye kadar müsade edin demiştim :işsiz::işsiz::işsiz:
hem bugün oğlum kucağımdayken caddede yuvarlandım sağlam bir kaza atlattım ben .:110:
hemde kaçamak bilenem yapmıyorum ben küstüm gidiyom:anne:
Gecmis olsun canım. Küsme sakın, takımdaki herkesin mesaj sayısını cıkardım ben :) Böyle durumlarda haber verdiginizde sorun olmuyor zaten ama bahanesiz katılımı dusuk olanları da belirlememiz gerekiyor arada ;)
Anamm deşifre oldum :olamaz:
Ben de desifre olmamak icin sessiz sessiz takip ediyorum. nilsub nilsub gibi baska hesap acmak lazım ya da :)
Ayy böyle görünce utandım yaa
Cidden gevezeymişim.Aslında sessiz sakin biriyimdir.Demek sanal ortam olunca coşmuşum....:olamaz:
Ebrusum hep nilsub nilsub yuzunden, yoksa sen geveze degilsin :p

Daha ne isimler duyacagız bakalım :KK70:
Ben akademik hayatımda da veri analizi yaptıgım icin seviyorum sayıları, liste cıkarmayı falan :)

Gecmis olsun canım. Küsme sakın, takımdaki herkesin mesaj sayısını cıkardım ben :) Böyle durumlarda haber verdiginizde sorun olmuyor zaten ama bahanesiz katılımı dusuk olanları da belirlememiz gerekiyor arada :KK66:

Ben de desifre olmamak icin sessiz sessiz takip ediyorum. nilsub nilsub gibi baska hesap acmak lazım ya da :)

Ebrusum hep nilsub nilsub yuzunden, yoksa sen geveze degilsin :p
açın anacım başka hesap aranızda bir ben mi akıllıyım :KK70::KK70::KK70:

Back
X