- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.161
ben çayımı alıp geliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ok canım..@deryalimm07 ve @Ay Isigim katılımınız yetersiz arkadaşlar biraz daha özen lütfen
maalesef bende öyleyim....akşam bazen 9 da yatıp sabah 6 da kalkıyorum..hiç tarzım değil..genelde gece 12 de yatıp 5 de kalkarım..fazla uyku depoluyorum..ben de sabah kalkip spor yapacaktim, ay yok bu ara kolum kalkmiyor anlamadim ki; aksam leslie 5 mile yapacagim, bu ne boyle ya :)
Benimki genel yorgunluk sanirim ya, 3 gun asiri spor yaptim sabah-aksam ondan galiba.maalesef bende öyleyim....akşam bazen 9 da yatıp sabah 6 da kalkıyorum..hiç tarzım değil..genelde gece 12 de yatıp 5 de kalkarım..fazla uyku depoluyorum..
aslında benim ki biraz da psikolojik..evi taşımam lazım..eşyaları toplamaya başlmam lazım..onun etkileri sanırım:)
şu ekmekleri yiyince bir benim mi midem bulanıyor unonun ekmeklerini yiyemiyorum ben ya
Bu hafta herkes regl oldu herhalde.. haftalardır olmayanGünayyyyydınnn kızlar regl döneminde hiç bir zaman kilo vermem alırım lennnnn okadar elma diyeti yaptım içimde hiçbirşey kalmadı boşşşş mideyle günlerce tuvaletlerden çıkmadım bu sabah bi tartıldım 72.400yalnız doğumumda bile bu kadar şiddetli regl olmadım bugün 5. Günmü neeee acayip birşey durmuyor çok şiddetli bide
yalnız göbek tamamen uçmak üzere kaldı totoyu küçültmek sonrada sıkılaştıkmı bal kaymaklkk
![]()
ben de sabah kalkip spor yapacaktim, ay yok bu ara kolum kalkmiyor anlamadim ki; aksam leslie 5 mile yapacagim, bu ne boyle ya :)
şu ekmekleri yiyince bir benim mi midem bulanıyor unonun ekmeklerini yiyemiyorum ben ya
Bu hafta herkes regl oldu herhalde.. haftalardır olmayanmorordek bile olmus
regl haftası çok normal canım vücut su tutuyo sen napsan bile. ben +1,5 görmüştüm ilk gün
reglıden sonra daha hızlı gıder.
Bi de ben de sok dıyetlerın faydasından cok zararının oldugunu dusunuyorum ama yıne de karar senın canım![]()
evet ya ona da katiliyorum, ben de yiyorum hep gerci cunku uuzn sure dayaniyorlar tek yasayinca insan ekmek bitmiyor napiyim.bende sendenim ne onlar öyle yraa resmen kimyasal basmışlar....
kuzum ben 2 hafta giremiycem, fazla bildirim yapamam , cuma günlerinde giricem diye söylemiştim ama .. bu arada geçmişi okuyamadım malum 1000 den fazla msj varkollontai
Mesaj sayıları: (geçen cumadan bugune. 30'dan az olanlar kırmızıyla gösterildi)
@ebrusonmez - 200+
d_mndc - 10
nilsub - 200+
@deryalimm07 - 20
@tatlitambak - 57
@savurgan - 47
@denhizx - 21
@melampusefe - 49
@denizmineymis - 36
parkbyull - 5
@Ay Isigim - 21
inatettimolacak - 66
M minnakkelebekim - 93
Canım biliyorum senin durumunu, takımın genel durumunu cıkarmak icin herkesi yazdım :) Sende durumlar nasıl, annen daha iyidir umarım?kuzum ben 2 hafta giremiycem, fazla bildirim yapamam , cuma günlerinde giricem diye söylemiştim ama .. bu arada geçmişi okuyamadım malum 1000 den fazla msj var![]()