Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@deryalimm07 ve @Ay Isigim katılımınız yetersiz arkadaşlar biraz daha özen lütfen
ok canım..
kızlar dünkü menüm..
sabah yarım simit söğüş çay peynir zeytin..1 tk reçel
arada elma..
öğlen 4 kaşık tavuk temeği 1 dlm ekmek ayran
akşam :5 kaşık taze fasülye ayran 1 dlm ekmek..

ben de sabah kalkip spor yapacaktim, ay yok bu ara kolum kalkmiyor anlamadim ki; aksam leslie 5 mile yapacagim, bu ne boyle ya :)
maalesef bende öyleyim....akşam bazen 9 da yatıp sabah 6 da kalkıyorum..hiç tarzım değil..genelde gece 12 de yatıp 5 de kalkarım..fazla uyku depoluyorum..
aslında benim ki biraz da psikolojik..evi taşımam lazım..eşyaları toplamaya başlmam lazım..onun etkileri sanırım:)

maalesef bende öyleyim....akşam bazen 9 da yatıp sabah 6 da kalkıyorum..hiç tarzım değil..genelde gece 12 de yatıp 5 de kalkarım..fazla uyku depoluyorum..
aslında benim ki biraz da psikolojik..evi taşımam lazım..eşyaları toplamaya başlmam lazım..onun etkileri sanırım:)
Benimki genel yorgunluk sanirim ya, 3 gun asiri spor yaptim sabah-aksam ondan galiba.

Günayyyyydınnn kızlar regl döneminde hiç bir zaman kilo vermem alırım lennnnn okadar elma diyeti yaptım içimde hiçbirşey kalmadı boşşşş mideyle günlerce tuvaletlerden çıkmadım bu sabah bi tartıldım 72.400:olamaz:yalnız doğumumda bile bu kadar şiddetli regl olmadım bugün 5. Günmü neeee acayip birşey durmuyor çok şiddetli bide:KK17:yalnız göbek tamamen uçmak üzere kaldı totoyu küçültmek sonrada sıkılaştıkmı bal kaymaklkk:KK53:
Bu hafta herkes regl oldu herhalde.. haftalardır olmayan morordek morordek bile olmus :D regl haftası çok normal canım vücut su tutuyo sen napsan bile. ben +1,5 görmüştüm ilk gün :110::KK61: reglıden sonra daha hızlı gıder.
Bi de ben de sok dıyetlerın faydasından cok zararının oldugunu dusunuyorum ama yıne de karar senın canım ;)

Bu hafta herkes regl oldu herhalde.. haftalardır olmayan morordek morordek bile olmus :D regl haftası çok normal canım vücut su tutuyo sen napsan bile. ben +1,5 görmüştüm ilk gün :110::KK61: reglıden sonra daha hızlı gıder.
Bi de ben de sok dıyetlerın faydasından cok zararının oldugunu dusunuyorum ama yıne de karar senın canım ;)

Benim de yakın herhalde. Bu bel agrisinin başka açıklaması olamaz.

kollontai kollontai
Mesaj sayıları: (geçen cumadan bugune. 30'dan az olanlar kırmızıyla gösterildi)
@ebrusonmez - 200+ :nazar:
d_mndc d_mndc - 10
nilsub nilsub - 200+ :nazar:
@deryalimm07 - 20
@tatlitambak - 57
@savurgan - 47
@denhizx - 21
@melampusefe - 49
@denizmineymis - 36
parkbyull parkbyull - 5
@Ay Isigim - 21

inatettimolacak inatettimolacak - 66
M minnakkelebekim - 93
kuzum ben 2 hafta giremiycem, fazla bildirim yapamam , cuma günlerinde giricem diye söylemiştim ama .. bu arada geçmişi okuyamadım malum 1000 den fazla msj var ;)

kuzum ben 2 hafta giremiycem, fazla bildirim yapamam , cuma günlerinde giricem diye söylemiştim ama .. bu arada geçmişi okuyamadım malum 1000 den fazla msj var :KK66:
Canım biliyorum senin durumunu, takımın genel durumunu cıkarmak icin herkesi yazdım :) Sende durumlar nasıl, annen daha iyidir umarım?

Back
X