Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bu arada paylaşım alanına baktım da tüm takımlar parlak bi hafta gecırmemıs.. 2takım kaldı sadece sonuc vermeyen ama ben naptım gırdım onlara da baktım bızden ıyı degıller :KK70:
bu hafta yuzdemız pek ıyı olmasa da 3.yüz yine sanırım :KK48:
Aaaa bayağı iyiymişiz o zman
Bende beklemyordum. :eğlence:

kanal d yi açın istanbulda diyet şenliği varmış

Evet hanımlar sanırım ucuncuyuz ama gercekten bu iyi oldugumuz icin degil, diger takımlar da cok kotu oldugu icin. 0,3 altına nota alınıyor yani düsünün biz 0,486 yaptık bu hafta. O yuzden sıkı sekilde devam edin lutfen, bu ucunculuge sakın kanmayın :)

3. yüz işte nesini beğenmiyon sana da yaranılmıyo

Evet ya, herkese birden rehavet çöktü bu hafta.
Takımın yarısı regl oldu, yarısı da saldı kendini duruma bak.
Bu ortalamayla seni bile listeye alasım geldi, malum yuzden 0,93 :)
bende reglim salı günü oldum 5 günlük gecikmeyle yoksa bende kendimden 2 kiloya yakın kayıp bekliyordum katı besin yemedim desem yeridir kaç gündür :işsiz:

bende reglim salı günü oldum 5 günlük gecikmeyle yoksa bende kendimden 2 kiloya yakın kayıp bekliyordum katı besin yemedim desem yeridir kaç gündür :işsiz:

bende lahanaya güvendim ama beni yarı yolda bıraktı :))) hatta kendime göre ++da çıktım olsun napalım....

artık önümüzdeki maçlara bakıciğiz....

Untitled-1.webp

Evet hanımlar sanırım ucuncuyuz ama gercekten bu iyi oldugumuz icin degil, diger takımlar da cok kotu oldugu icin. 0,3 altına nota alınıyor yani düsünün biz 0,486 yaptık bu hafta. O yuzden sıkı sekilde devam edin lutfen, bu ucunculuge sakın kanmayın :)
Buda bi şans hakikaten :KK70: ben bugün regl oldum haftaya tüm ödemi atmış olurum.Sporada asılcam inşallah.Anladığım kadarıyla bikaç arkadaş daha var benim gibi bence biz haftaya iyi sonuçlarla gelicez.diğer takımlarda iyi olursa onu bilemiycem :KK70:

Son düzenleme:
Back
X