- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.481
Canım sütün içine çubuk tarçın at iç yada toz varsa toz tarçın sonra bak hala istiyormu canın?deliricem geçicek gibi değil atın beni balkondan aşağııııııı...................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sütün içine çubuk tarçın at iç yada toz varsa toz tarçın sonra bak hala istiyormu canın?deliricem geçicek gibi değil atın beni balkondan aşağııııııı...................
vay vay çok hain gördüm seniye yeee haftaya gene ben kazanırım :)))
ay sütüm yok bugun deliricemmmmmmmCanım sütün içine çubuk tarçın at iç yada toz varsa toz tarçın sonra bak hala istiyormu canın?
süper menü pembe pantermenüyü de yazayım kızlar
@kollontaimorordek
nilsub
Sabah
1fincan cay
1parca peynır
Öğle
2haslanmıs yumurta
domates salatalık
4y.zeytın
cay
Ara
2fıncan yeslcay
Akşam
1servıs kasıgı z.yaglı fasulye
2yk yoğurt
Su:3lt
Spor: 3mile leslie
kız çubuk tarcını suya koy ıc o da etkı edıyo.. ya da dedıgım gıbı meyve.. en olmadı kesmıyosa 1kare bıtter belkıay sütüm yok bugun deliricemmmmmmm![]()
Tamam tarçın varsa su kaynat içine at onu iç canım sakin sakinay sütüm yok bugun deliricemmmmmmm![]()
vay vay çok hain gördüm seni![]()
vampir dizisi izliyodum kız pasta şefi çıktı her yer tatlı yaaaaaaa şaka gibioysa ki her zaman ki halim ...
yaaa nolacadı sevgilim :)))
vampir dizisi izliyodum kız pasta şefi çıktı her yer tatlı yaaaaaaa şaka gibi![]()
üşenme yapta yarın öğlene kadar yatar dinlenirsin:)o kadar düşünürsen öyle olur :)))
ayyy ben yarına iş yetiştirmeye çalışıyorum böğğkk sabah mailimi atarsam işe gitmeme gerek kalmıcak atamazsam işe gidicem(((
ben de film izlemek istiyoreeee......
hiç bişi yapasım yok iki yapıp üç bakınıyom bu sabaha kadar bitmez...
sanada tatlım Allah rahatlık versin:)İyi geceler kızlar
evet canım sporunu gördüm tam takipçin oldum :)ayy cok yorgunummm.
sabah 8.30
1 has yumurta, 1 dilim kızarmış tb ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir
öğle 12.30
rokalı parmesanlı ince bonfileli salata
ara: 15.15
7 badem, 200 ml light süt
aksam 19
1 dilim kepek ekmeği, fırın somon(150-max 200 g), fırın patates(2 yk), roka
su 3 litreye yakın
spor 5 mega miles bantlı olanından ay ölüyorum.
bugünü güzel geçirmişi ama di mi? sen de paylaşsana menülerini biz de görelim :)evet canım sporunu gördüm tam takipçin oldum :)
aman birde ona başlarsam bilgisayarın başından kalkamam burdakiler yeter bana beni burdan takip edinbugünü güzel geçirmişi ama di mi? sen de paylaşsana menülerini biz de görelim :)
burada paylaşmışsın gerçi :)
ineğe gidip rica etsen olmazmı vermezmi süt bu saatte ?ay sütüm yok bugun deliricemmmmmmm![]()
Senin de her seye bir lafın var pis kedicik3. yüz işte nesini beğenmiyon sana da yaranılmıyo
Muhtemelen gelecek hafta tum takımlar işi sıkı tutar cunku cok fazla nota alan var bu hafta. Hepsi de dereceye girmek ve notayı silmek icin ugrasır. O yuzden haftaya derece görmemiz zor olabilir :)Buda bi şans hakikatenben bugün regl oldum haftaya tüm ödemi atmış olurum.Sporada asılcam inşallah.Anladığım kadarıyla bikaç arkadaş daha var benim gibi bence biz haftaya iyi sonuçlarla gelicez.diğer takımlarda iyi olursa onu bilemiycem
![]()
İyi geceler canımneyse kızlar film ayarladık eşimle izliycez bayadır başbaşa vakit geçirmiyoruz izninizle ben arazi oluyorum![]()