Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 si bir arada dediğin kremalı oluyor hımmm o yüzden sade içmeyi dene metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var önceden bende içemem diyordum ama alıştım diyete başlayınca şimdi hoşuma bile gidiyor :kahve:
nescafe de saglikli degil canim ya, diyorum ya koladan farki yok.

yalniz nescafe genel olarak saglikli bir sey degil zaten, koladan farki yok; hele ki 3u bir arada.
onun yerine turk kahvesi veya filtre kahve oneriyor doktorlar da.
ben de 4-5 sene once cok icerdim simdi agzima suremiyorum valla nescafeyi, 2si bir aradanin kalorisi de cok.

3ü bir arada içmiyorum zaten. 2si bir arada şimdilik devam... o kadar kalori lazım ruh sağlığı için... ben abartıyordum azaltıcam sadece....

ben 2si bir aradalardan içiyorum şekerli hiç bir şey içemiyorum zaten... yıllardır şekerli birşey içmiyorum.... kolayı bile bırakalı 7 - 8 ay oldu...

yalnız herşey her bünyede aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok.... sen kendi vücudunu tanırsın ben ayran içip şişen insanım.... kendi tespitiniz kendinizde doğrudur. sizin terpitiniz bende işe yaramaz... benim ki de sizde...
Ya canım bana annem çok söylemişti içme şöyle zararlıymış böyle zararlıymış diye takmamıştım.Kendi kendime bırakayım dedim ve inan çok faydasını gördüm.Hem kilo anlamında hemde sağlıksal olarak.Kesinlikle çok nescafe içenler 1 ay bırakıp yada en azından azaltıp denesinler farkı anlayacaklar zaten.Bağımlılık yaratıyor ben içmediğim zaman başım ağrıyordu, bağımlılık yaratan herşey zararlıdır.Şekerli ,şekersiz farketmiyor kızlar bende şekersiz içiyordum hatta sütle.Hele süt tozuda katıyorsanız 2 kat zararlı.

neyse beybişler ben kaçtım....

kollontai kollontai beni listeye alma bacım ruh halim her şeye direneajda kendimle uzlaşma çabalarındayım.... uyabileceğimi sanmıyorum hatta bir zorunluluk fikri tüylerimi diken diken ediyor... ben böyle kenardan muhalefete devam ediyim.... beni görmezden gelin :)

sen bilirsin canim, biz soyledik saglikli degil diye sadece :)

biliyorum sağlıklı olmadığını.... kalırili ve katkı maddeli olduğunu....bir ara bırakmıştım tekrar başladım sigara içen biri için sigara neyse benim içinde kahve o.... sade içmem o yüzden hiç içmemek değil sınır koymak şu an benim kendim için yapabileceğim şey.....

ayyy pişman oldum söylediğime ayol :)))

biliyorum sağlıklı olmadığını.... kalırili ve katkı maddeli olduğunu....bir ara bırakmıştım tekrar başladım sigara içen biri için sigara neyse benim içinde kahve o.... sade içmem o yüzden hiç içmemek değil sınır koymak şu an benim kendim için yapabileceğim şey.....

ayyy pişman oldum söylediğime ayol :)))
olma olma kendide içiyor şuan :KK70:

Back
X