- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.561
olma olma kendide içiyor şuan![]()
hoca verir talkımı kendi yutar salkımı :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olma olma kendide içiyor şuan![]()
tamam bugunluk paylaşırım belki ?ben filtre icebiliyorum zaten sadece, turk kahvesi de icemem mesela cok yogun geliyor.
evet yogun bugun ama sen de paylas nilguncum yedigini ictigini, gorelim cok eglenceliymis valla.
sen ctesi de mi caliisyorsun? yarim gun mu?hoca verir talkımı kendi yutar salkımı :)))
hoca verir talkımı kendi yutar salkımı :)))
deniz'e guveniyorum :)Ya canım bana annem çok söylemişti içme şöyle zararlıymış böyle zararlıymış diye takmamıştım.Kendi kendime bırakayım dedim ve inan çok faydasını gördüm.Hem kilo anlamında hemde sağlıksal olarak.Kesinlikle çok nescafe içenler 1 ay bırakıp yada en azından azaltıp denesinler farkı anlayacaklar zaten.Bağımlılık yaratıyor ben içmediğim zaman başım ağrıyordu, bağımlılık yaratan herşey zararlıdır.Şekerli ,şekersiz farketmiyor kızlar bende şekersiz içiyordum hatta sütle.Hele süt tozuda katıyorsanız 2 kat zararlı.
canim sen kacta uyaniyorsun yahu?öyle oldu
sen ctesi de mi caliisyorsun? yarim gun mu?
ay yetisir sakin ol, hadi isine don madem cidden; bitir aksama bol bol geyik yapariz burada :)sözde çalışmıyorum ama ahhh şu telefonu icat edeni bi bulursam.... bu gün iş çok ayyy hatta ben az çalışiyim şekerler mucckkk.... ayy yetişmicek kalbim sıkışiyy....
tamam bugunluk paylaşırım belki ?
B blanche_ea boyum1,60 tatlım ben hayatımda hiç kilolu olmamıştım hep 52 56 arası biliyorum kendimi bakırköy kız meslek lilesi moda tasarım tekstil bölümü mezunuyum lise sonda staj yaptığım firmada işe başladım 5-6 sene kadar çalıştım annem de stiliststi merterde trikoda genlerimde varmış yani tekstil işim çok güzeldi senin gibi bağımsız yaşıyorken nere çaldı orda kaldı misalicanim sen kacta uyaniyorsun yahu?
ben eken uyanirim derdim, sen masallah :)
Bir de senin menuleri de ben cok begeniyorum masallah spor da ayni sekilde. Sen nasil almistin kilo, ben senin hikayeni bilmiyorum, dogum mu? Bir de kac yasindaydin?
bekliyorum bakalım tatlıtambağım:)Kizlar ben de basyorum bugun paylasmaya
hedef 62 benim:)
Kiz Y Yuppiyayye 'e zaten kollontai 500 yazmis, 200 de sen mi yazdin yoksa görmedin mipişman değilsen o kötüüüüü.....atla 200 ip bakalım
Arazispor :)neyse beybişler ben kaçtım....
@kollontai beni listeye alma bacım ruh halim her şeye direneajda kendimle uzlaşma çabalarındayım.... uyabileceğimi sanmıyorum hatta bir zorunluluk fikri tüylerimi diken diken ediyor... ben böyle kenardan muhalefete devam ediyim.... beni görmezden gelin :)
gördüm ama yazmış bulundum geri adım atmam ben karadenizliyim atlasın bugun işe neeee......Gunaydinlar sabah sabah sayfalarca mesaj okudum ama takimin bu halini özlemişim cidden :))
Nescafe muhabbetine ben de yorum yapayim: bence de nescafe icmeyin zararli, onun yerine filtre kahve ve turk kahvesi icin. Bende de maalesef kahve bağımlılığı var o kadar seviyorum ki kahveyi abarttigim günler cok oluyor
Kiz Y Yuppiyayye 'e zaten kollontai 500 yazmis, 200 de sen mi yazdin yoksa görmedin miustune yazdiysan cok fazla degil mi ya :)
Arazispor :)
Bana yetisiyosun bu arada 63'leri gormeler falan :) hadi bakalim cumaya guzel bi eksiyle gel:))
oo harikaymis, o zaman sen verirsin diye dusunuyorum ya. yine 55 falan olursun :)B blanche_ea boyum1,60 tatlım ben hayatımda hiç kilolu olmamıştım hep 52 56 arası biliyorum kendimi bakırköy kız meslek lilesi moda tasarım tekstil bölümü mezunuyum lise sonda staj yaptığım firmada işe başladım 5-6 sene kadar çalıştım annem de stiliststi merterde trikoda genlerimde varmış yani tekstil işim çok güzeldi senin gibi bağımsız yaşıyorken nere çaldı orda kaldı misalieşimle tanıştım bakırköyde hastanede tıbbı sekreter vesselam 26 yaşında evlendim eşimin ailesi balıkesirli buraya geldik ve burda yaşamaya başladık 2 sene sonra ben 61 kilo oldum evde oturmaktan bünye alışık değilki ne olcak
sonra kızıma hamile kaldım 71 kilo ile doğum yaptım doktorum bile çok iyi 10 kilo aldın dedi sonra tabi emziriyorum diye kiloları dert etmedim 3 sene sonra oğluma hamile kalmışım sürpriz oldu 71 kilo oldu hoppppppp.
81 kilo ile 2. doğumumu yaptım sonra yine emzirme dönemi şimdi oğlum 4 yaşında ve ben buraya gelmeden 84 kiloyu görmüştüm canım benim kilo mazim son 7-8 yıl yani.... yaşımda 33 canım:) birde hergün 05,30 uyanıyrım 06,00 yürüyüşe çıkarım hiç şaşmaz sonra eve gelip kahvaltı hazırlarım kızımı okula eşimi işe yollarım:)
inşallah Allahmı söyletti sabah sabah ağzından bal damlıyor ......oo harikaymis, o zaman sen verirsin diye dusunuyorum ya. yine 55 falan olursun :)