- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.581
kolay gelsin canım sana :)Günaydın kızlar.eşim nöbetçi hava rüzgarlı ve zor bir gün beni bekliyor gibi.bol eğlenceli bir hafta sonunuz olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin canım sana :)Günaydın kızlar.eşim nöbetçi hava rüzgarlı ve zor bir gün beni bekliyor gibi.bol eğlenceli bir hafta sonunuz olsun
moral bozma kız yine yazzz...:) relax stres yaşlandırıyor :)Offf ben de bir ton yazdim sonra hepsi geri silindi yaaaaa...
yazmam bir daha:-(
Aynı yaştaymışız :) ben çocukluğumdan beri hep iriydim ama 50 li kiloları çocuklukta bıraktım@blanche_ea boyum1,60 tatlım ben hayatımda hiç kilolu olmamıştım hep 52 56 arası biliyorum kendimi bakırköy kız meslek lilesi moda tasarım tekstil bölümü mezunuyum lise sonda staj yaptığım firmada işe başladım 5-6 sene kadar çalıştım annem de stiliststi merterde trikoda genlerimde varmış yani tekstil işim çok güzeldi senin gibi bağımsız yaşıyorken nere çaldı orda kaldı misalieşimle tanıştım bakırköyde hastanede tıbbı sekreter vesselam 26 yaşında evlendim eşimin ailesi balıkesirli buraya geldik ve burda yaşamaya başladık 2 sene sonra ben 61 kilo oldum evde oturmaktan bünye alışık değilki ne olcak
sonra kızıma hamile kaldım 71 kilo ile doğum yaptım doktorum bile çok iyi 10 kilo aldın dedi sonra tabi emziriyorum diye kiloları dert etmedim 3 sene sonra oğluma hamile kalmışım sürpriz oldu 71 kilo oldu hoppppppp.
81 kilo ile 2. doğumumu yaptım sonra yine emzirme dönemi şimdi oğlum 4 yaşında ve ben buraya gelmeden 84 kiloyu görmüştüm canım benim kilo mazim son 7-8 yıl yani.... yaşımda 33 canım:) birde hergün 05,30 uyanıyrım 06,00 yürüyüşe çıkarım hiç şaşmaz sonra eve gelip kahvaltı hazırlarım kızımı okula eşimi işe yollarım:)
Valla kaptanım bu hafta vurmazlar öldürürler herhalde :) hayır tek bir kelimemden darağacına çıkartacaklar nerdeyseGunaydinlar sabah sabah sayfalarca mesaj okudum ama takimin bu halini özlemişim cidden :))
Nescafe muhabbetine ben de yorum yapayim: bence de nescafe icmeyin zararli, onun yerine filtre kahve ve turk kahvesi icin. Bende de maalesef kahve bağımlılığı var o kadar seviyorum ki kahveyi abarttigim günler cok oluyor
Kiz Y Yuppiyayye 'e zaten kollontai 500 yazmis, 200 de sen mi yazdin yoksa görmedin miustune yazdiysan cok fazla degil mi ya :)
Arazispor :)
Bana yetisiyosun bu arada 63'leri gormeler falan :) hadi bakalim cumaya guzel bi eksiyle gel:))
ben lisedyken hep 48 49 kiloydum sonra 22 yaşında geince 52 55 arası oldum hep inceydim sonra çok saldım demekki kendimi:)Aynı yaştaymışız :) ben çocukluğumdan beri hep iriydim ama 50 li kiloları çocuklukta bıraktımama obez modundada olmadım hiç hiç inceciktr olmadım.Ergenlikten sonra en fazla 84 en az 63 kilo oldum :) 65 olsam benim için süper rakam
bence 5 düşünüp 1 yiyinValla kaptanım bu hafta vurmazlar öldürürler herhalde :) hayır tek bir kelimemden darağacına çıkartacaklar nerdeyseahh ahh kızlar 5 düşünüp 1 yazalım
gördüm ama yazmış bulundum geri adım atmam ben karadenizliyim atlasın bugun işe neeee......![]()
Hahahhahhbence 5 düşünüp 1 yiyin![]()
ip atla ama ipli o zamanda faydasını görürsün canım ipi sallamak iyi gelirYaaa kızlar şu an moralim bozuldu yaaakollarımın altları kolumu sallarken sallanıyo yeni farkettim
ağırlık filan çalışmaya başlayayım diyorumda nasıl ne kadar zamanda toparlanır yaaa üffff
![]()
evet bir dönem bende güzel ip atlamıştım..gerçekten kolları sıkılatırıyor..ip atla ama ipli o zamanda faydasını görürsün canım ipi sallamak iyi gelir![]()
dimi takıcan kulaklıkları bol bol temiz hava ohh missss:)şu güzel izmir gününde okulda kurstayım..
okula gelirken deniz kenarında yürüyüş yapan insanları gördüm nasıl imrendim bilemezsiniz..
Bugün alim ben o zaman ipte iple atlayayım çok canım sıkıldı yaaaip atla ama ipli o zamanda faydasını görürsün canım ipi sallamak iyi gelir![]()
kesinlikle canım yaaa..dimi takıcan kulaklıkları bol bol temiz hava ohh missss:)
ayrıca arka kol çalışması diye nette yazarsan ip atlamaktan daha kolay oturdugun yerden yapacağın hareketlerde var canımBugün alim ben o zaman ipte iple atlayayım çok canım sıkıldı yaaaen sevmediğim şey böyle lıngır lıngır sallanması
![]()
ip atlasın ip bacaklarıda incelir hemde 700 cezası var:)ayrıca arka kol çalışması diye nette yazarsan ip atlamaktan daha kolay oturdugun yerden yapacağın hareketlerde var canım
Tamam canım onada bakim onuda işteyken filan yaparımayrıca arka kol çalışması diye nette yazarsan ip atlamaktan daha kolay oturdugun yerden yapacağın hareketlerde var canım