- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.601
Offf offffip atlasın ip bacaklarıda incelir hemde 700 cezası var:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf offffip atlasın ip bacaklarıda incelir hemde 700 cezası var:)
Bende bayılıyorum sahil kenarında mis gibi havada sabahın ilk saatlerinde yürüyüş yapmayı kızken ve kızım yokken hergün düzenli yapardım şimdi kızım var yapamıyorum nasıl imreniyorum yapanları gördükçe acayip seviyorum ben yürümeyiii ahhhh ahhh kızım büyüsede onla yürüsemmmmşu güzel izmir gününde okulda kurstayım..
okula gelirken deniz kenarında yürüyüş yapan insanları gördüm nasıl imrendim bilemezsiniz..
Yaaa kızlar şu an moralim bozuldu yaaakollarımın altları kolumu sallarken sallanıyo yeni farkettim
ağırlık filan çalışmaya başlayayım diyorumda nasıl ne kadar zamanda toparlanır yaaa üffff
![]()
Kiz sade turk kahvesi icsen ya onun yerine..yanina cok aci geliyosa azicik kuru meyve ekleyebilirsinhaydaaa onu topluyoz o dağalıyo....... sen niye küstün bacım....
bak bu güzel kardeşin sana güzel haber versin bu sabah 63,9 geldim
kapişşş
Allah ıma bin şükür ve ben kilo vermeme engel olan şey olarak içtiğim nescafeyi sobeledim..... bundan sonra günde 1 maksimum 2 ile sınırlandırcam......yani inşallah....
Ağırlıklarım varda canım plates bandı da olabilir.Bende gidim bugün decathlona gezim bi bakim bişeyler alim.2 haftada ne kadar toparlarım bakıcam artık çok sıkı tutmam lazım bu 2 hafta.tatile gitcem yaBence ip yerine pilates bandi al, ay ben de dun aldim decathlon'dan.
5 mega miles cok guzel calistiriyor her yeri valla, 1'er kg agirlik da alabilirsin.
Malesef kollar ozellikle kadinlarda direkt spor yapiyor mu gostergesi, kiloyla da alakasi yok yas ilerledikce yeterli spor yapmiyorsan sarkiyor.
oo aynen ya 5 mega miles tavsiye ederim, baya eritiyor adami iyi bir beslenme duzeniyle.Ağırlıklarım varda canım plates bandı da olabilir.Bende gidim bugün decathlona gezim bi bakim bişeyler alim.2 haftada ne kadar toparlarım bakıcam artık çok sıkı tutmam lazım bu 2 hafta.tatile gitcem ya![]()
Beniö daha önce yaptığım bişey varda 6 haftada 6 günde yapılan bişey ama ben 2 hafta yapmıştım baya inceltmişti.onu yapim dedimoo aynen ya 5 mega miles tavsiye ederim, baya eritiyor adami iyi bir beslenme duzeniyle.
Canim ne yaptigindan cok ne kadar yaptigin onemli.duzen isi bu tamamen. Kendine bi program uygulayip 5-6hafta aksatmadan yaparsan biseycik kalmaz.sıkılaşmanin tek çözümü sabır gercekten..dumble da alabilirsin yada su siselerine kum doldurabilirsin.yada pilates lastiklerini de kullanabilirsin.amac direnc uygulayip kaslarin toparlanmasini saglamak.duvarda sinav da cekebilirsin yerde hemen yapamam diyosan..aklima gelenler bu kadarYaaa kızlar şu an moralim bozuldu yaaakollarımın altları kolumu sallarken sallanıyo yeni farkettim
ağırlık filan çalışmaya başlayayım diyorumda nasıl ne kadar zamanda toparlanır yaaa üffff
![]()
Teşekkürler canım haklısın önemli olan sürekli ve düzenli yapmak.ne demişler azimle..... mermeri delermişCanim ne yaptigindan cok ne kadar yaptigin onemli.duzen isi bu tamamen. Kendine bi program uygulayip 5-6hafta aksatmadan yaparsan biseycik kalmaz.sıkılaşmanin tek çözümü sabır gercekten..dumble da alabilirsin yada su siselerine kum doldurabilirsin.yada pilates lastiklerini de kullanabilirsin.amac direnc uygulayip kaslarin toparlanmasini saglamak.duvarda sinav da cekebilirsin yerde hemen yapamam diyosan..aklima gelenler bu kadar![]()
![]()
Nasılki senin eski spor düzenin? Anlatda ona göre karar verelim bakalım kapışmaya :)Bu arada günaydın kizlaaarr herkese musmutlu haftasonlari..kacamak yapmayin sakin he..kendimi toparlamis hissediyorum ayrica bugun eski spor sistemime geri dönüyorum..bu hafta benle kapisacak olan var mi bakem![]()
ben 5mile taraftarıyım bi süredir..reglı olmadan once sarmıstı benı baya. bı de sabahları erken kalkabılırsem yarım saatlık bı sıkılasma egzersızı yapıyodum bu hafta kapısalım dıyen olursa yakarım butun gemılerıNasılki senin eski spor düzenin? Anlatda ona göre karar verelim bakalım kapışmaya :)
Sabahkarı çok zor kalkıyorum ben canım ama akşamları yaparım.Bende 1 mil önden ısınmak için yapıyodum arkadan diğer sporumu yapıyodum.Kapışalım bakalım ben varımben 5mile taraftarıyım bi süredir..reglı olmadan once sarmıstı benı baya. bı de sabahları erken kalkabılırsem yarım saatlık bı sıkılasma egzersızı yapıyodum bu hafta kapısalım dıyen olursa yakarım butun gemılerı![]()
![]()
1saat 22dk benım yaptıgım canım..evet bıraz uzun ama yanıyor heryerBu 5 mega miles 1 saat 15 dk mi peki hanimlar? Ben cok uzun spordan sıkılıyorum. Jillian o yuzden super geliyor yarim saatte gebersen de bitiyor :))) ama cok övmüşsünüz 5 mega miles'i denesem mi dedim ama uzunsa kesin sıkılırım![]()
Evet 5 mega miles cok iyi ama ben artik ay ne kadar kaldi gibilerinden hic bakmiyorum.Bu 5 mega miles 1 saat 15 dk mi peki hanimlar? Ben cok uzun spordan sıkılıyorum. Jillian o yuzden super geliyor yarim saatte gebersen de bitiyor :))) ama cok övmüşsünüz 5 mega miles'i denesem mi dedim ama uzunsa kesin sıkılırım![]()
Anaaammm 70,9 bildirmişsin dün benden zayıfsın ne güzel ben de inicem oralara amaSabahkarı çok zor kalkıyorum ben canım ama akşamları yaparım.Bende 1 mil önden ısınmak için yapıyodum arkadan diğer sporumu yapıyodum.Kapışalım bakalım ben varımönden ölçülerimizi alalım kilolarımız farklıysa yüzde hesap üzerinden gideriz olurmu?bakalım hangimiz daha inatçıyız
![]()