Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sonunda bugünü bitirebildim. Zor oldu ama geçti yani. İki küçük çocukla zor oluyor tek başına. Hafta içi büyük kreşte de küçükle ilgileniyorum. İkidi aynı anda zor oluyor biri emmek istiyor biri oyun. Tv izlettirmek istemiyorum oyunla geçiriyoruz günümüzü. Dışarı çıktık biraz oynadık parkta, babamızı ziyarete gittik eve gel yemek ye derken gün bitti.küçüğü de uyutsam tam olacak ama gözler fıldır fıldır. Pek sevimli bakıyor kızlar bir de gülücük arıyor tam ısırmalık yani.
arkadaşım çoşturmayın beni hrmonlarım bozuk su anda etrafta da sevecek bebiş yok kaldım boyle..neyse siz daha çok sevın mıncırın vurun popişine popişine artık:KK68::KK46: tvden de mumkun oldugu kadar uzak tut canım en ıyısını yapıyosun umarım ben de yapabılırım aynısını ılerde:dua:

kız tabi öyle zırt pırt gidilmez hayvanın yanına..sabah akşam sağarsın sadece.temizlersin yemini suyunu verirsin memsini yıkarsın azıcık seversin öyle sağarsın :KK66: hatta biz de sahibinden başka kimse girmez yanına uğursuzluk derler.. kız annem bız kucukken kalkardı bızden once ıneklerını yedırırdı onlar dilsiz hayvan öncelik onların derdi Hoppa
valla ben ineği uzaktan severim zaten yanaşamam yanına korkarım iri hayvan.. keçiden koçtan korkmam inekten korkarım ..
annecininde ellerinden öperim valla ne güzel bir davranış dedemde aynını bizim keçi sürüsü için yapardı onların yemi konulmadan masaya oturulmaz onlar sayesinde karnımız doyuyo helal olmaz derdi yediğimiz :)

yaaa yerım şapşikk yaa.. çok pis çocuk aşkı var ben de bu aralar biyolojik yaşım kafa atıyor sanırım :D Allah bağışlasın canım bırlıkte nicee nice güzel günler görün inşallah:anne::nazar::nazar::nazar:

Amin canım çok sag ol :) rabbim isteyen herkese nasip etsin :dua:

valla ben ineği uzaktan severim zaten yanaşamam yanına korkarım iri hayvan.. keçiden koçtan korkmam inekten korkarım ..
annecininde ellerinden öperim valla ne güzel bir davranış dedemde aynını bizim keçi sürüsü için yapardı onların yemi konulmadan masaya oturulmaz onlar sayesinde karnımız doyuyo helal olmaz derdi yediğimiz :)
kız korkmana gerek yok bizimkiler çok uysaldı.hatta inek keçiden filan daha evcildir.o eşşek kadar cüssesiyle kendini sevdirmeye çalışıyodu :D kuyrugunu sallardı hep keyfı yerındeyken .bız de sağarken kuyrugunu arka bacagına baglardık hem tepemezdı hem kuyrugu sagılan sute yaklasamazdı ;) yavruşları cok tatlı oluyodu ama biberonla ıcırıyoduk annelerı baska yerde olunca :KK200::KK200::KK200:

kız korkmana gerek yok bizimkiler çok uysaldı.hatta inek keçiden filan daha evcildir.o eşşek kadar cüssesiyle kendini sevdirmeye çalışıyodu :KK70: kuyrugunu sallardı hep keyfı yerındeyken .bız de sağarken kuyrugunu arka bacagına baglardık hem tepemezdı hem kuyrugu sagılan sute yaklasamazdı :KK66: yavruşları cok tatlı oluyodu ama biberonla ıcırıyoduk annelerı baska yerde olunca :KK200::KK200::KK200:
ne bileyim bende yazdan yaza hayvan seviyodum işte köye gidince.. dedemlerin çiftlik büyüktü çok 3000 den fazla keçi vardı ilgilenenler vardı bizde sevelim dediğimizde herhalde uysal keçileri getirirlerdi yanımıza .. aklımız fikrimiz ağaç tepelerinde olduğundan hayvanları şöyle bir sever çaya kaçardık yüzerdik meyve bahçesine kaçardık :) inek yoktu sanırım hatırlamıyorum ama köydeki arkadaşların vardı biz ne zaman ağıra girsek tepik atıyodu.. artık ne yaptıysa benim arkadaş kaçardım hemen :))))

arkadaşım çoşturmayın beni hrmonlarım bozuk su anda etrafta da sevecek bebiş yok kaldım boyle..neyse siz daha çok sevın mıncırın vurun popişine popişine artık:KK68::KK46: tvden de mumkun oldugu kadar uzak tut canım en ıyısını yapıyosun umarım ben de yapabılırım aynısını ılerde:dua:
Gel böyle canım oğluşum tam ısırmalık tombiş tombiş ysnakları var.
Tv açığ iZleyince çokkk geriliyorum canım. Öümkün olduğunca açmıyorum günlük yarım saat Ancak açıyorum böyle düşüncelerin varsa sen de aynısını yapar izletmeZsin canım

kız bugün kaşar günü müydü hem de ekmekli:KK20: hemi de cıss var.. kaptanlar ceza kesmeden kalk başla zıplamaya işin yoksa canım:spor:
Hamileyken bile böyle aş ermedim canın ya bana bir şeyler oldu. Sabah kaşar peyniri akşam kaşar peyniri aklımda olan tek şey resmen.yarın zıplarım ne yapayım artık

İyi geceler kızlar bende menümü paylaşayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Sabah:1,5 dl tam tahıllı ekmek+1 biberli filan yağda yumurta+1 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık

Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş
Evet bugün sadece kahvaltı yapabildim 10 gibi.akşam 4 gibi bi başağrısı mide bulantısı yeni açtım gözümü hemen uyuycam geri. Migren belası geliyor galiba geçende gece başağrrısıyla uyanmıştım üffff :KK43: yarına atlatırım inşallah inatettimolacak inatettimolacak yarın spor olayına başlarım bende bugün yeterince pert oldum canım :)

İyi akşamlar kızlar. Yarışmaya katilmak isteyenler sayfasına da yazdım ama buraya da yazayım. Daha önce de 5. Takımdan mezun olmuştum. Beni tekrar aranıza alırsanız sevinirim. Kaptan kim, eskilerden kimler var, beni hatırlayan var mı?
Selam, ben hatirliyorum canim. Ne yaptin, ne durumdasin?

Kizlar menu paylasiyorum ama hic iyi degilim bir mide bulantim var sormayin gitsin.

sabah: 1 muz, yarim bardak sut, 1yk yulaf ezmesi
ara: 25 g cig kabak cekirdegi ici
ara: 25 g leblebi
aksam(saat 17): firinda somon, roka, 3 yk firin patates, 1 dilim ekmek
ara: fistik ezmesi yedim ama biraz fazla kacirdim sanirim, midem bulandi cikardim bir kismini isin kotusu hala bulaniyor.

su 2 lt
spor jillian level 1, azcik da gun icinde yuruyus, kosturmaca, bebe sevmece.

Selam, ben hatirliyorum canim. Ne yaptin, ne durumdasin?

Ben de seni hatırladım canım. Dönüşüm muhteşem oldu, 62 kiloyum:KK43:
Aşırı derecede dengesiz beslenme modumdayim, dur demezsem alıp gidiyor kilolar. O zaman kilolarımız yakındı sanırım. Sen suan kaç kilosun ? Mezun olamadın mi?

Ben de seni hatırladım canım. Dönüşüm muhteşem oldu, 62 kiloyum:KK43:
Aşırı derecede dengesiz beslenme modumdayim, dur demezsem alıp gidiyor kilolar. O zaman kilolarımız yakındı sanırım. Sen suan kaç kilosu? Mezun olamadım mi?
yok canim ya, ben de malesef biraz verip geri aldim; su an 58.8'im. toplight toplight vs hala burada, kaptanimiz degisti kollontai kollontai artik. Ama her zaman motivasyon amacli buralarda takilabilirsin diye dusunuyorum, 55'le mezun olmustun hatirliyorum tabii dikkat etmeyince aliniyor kilolar; gel beraber verelim :D

kollontai kollontai canim. Dogudayim ve ozel deki dr lara pek guvenmedigim icin devlet hast. Gittim. Taa 25 mayisa usg icin gun verdi. Bekllemedeyim. Zaten memleketime mersine gidersen orada da tekrar giderim dr a.
siddetli agrilarim yok ama salidan beri arada yokluyor beni.
Sideetli agrida direk acile gidiyorum. Emzirdigim icin kafama gore kullanmayayim ilaci
ay ben emzirdiğini unutmuşum tamamen, dr sana hayatta yazmaz o ilacı emzirmede ve gebelikte sakıncalı bi ilaç :( umarım ağrın olmazz tatlım o güne kadar dikkat et kendine

İyi akşamlar kızlar. Yarışmaya katilmak isteyenler sayfasına da yazdım ama buraya da yazayım. Daha önce de 5. Takımdan mezun olmuştum. Beni tekrar aranıza alırsanız sevinirim. Kaptan kim, eskilerden kimler var, beni hatırlayan var mı?
ben hatırlayamadım canım ne zaman mezun olmuştun, en eski ben ve blanche var, son iki kişilik yer var takımda gel sende :)

Merhaba bayanlar,

Bugün ehliyet sınavım vardı kahvaltı yapamadan çıktım.

Öğleden sonra da liseden arkadaşlarla buluştuk .. hep hamur işi vardı :/ biraz kuskus salatası aldım bir tane de poğaça yedim kahvaltı bile yapamadığım için. Yanında şekersiz çay içtim bir kaç bardak.
Akşama hiçbir şey yemedim.

Su: 2 lt
Spor : akşam eşimle yürüyüşe çıktık 1 saat yürümüşüzdür en az :)

Saçma sapan bir gün geçirdim valla bu arada ramazanda zumbaya başlayayım diyorum iftardan sonra ne dersiniz kızlar? :)

Hrkese iyi geceler :)

ay ben emzirdiğini unutmuşum tamamen, dr sana hayatta yazmaz o ilacı emzirmede ve gebelikte sakıncalı bi ilaç :KK43: umarım ağrın olmazz tatlım o güne kadar dikkat et kendine

ben hatırlayamadım canım ne zaman mezun olmuştun, en eski ben ve blanche var, son iki kişilik yer var takımda gel sende :)
Muhtemelen geçen sene nisan gibi mezun olmusumdur kaptanım. Kabul edildim mi? Başlayalım mı hemen deneme süresine?

Back
X