Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben yaptigim kaçamakları yaxmayayim bugün canı cekmesin kimsenin de ama su kadarını söyleyeyim en az 500 ip atlama eder :olamaz:
Yok tatlım o cezalar eskide kaldı bana bir minik dondurmaya 700 ceza kesildi :rolleyes: ben anlamam herkes kaçamğını söylesin ulennn ben yandım herkeşler yansın :KK70:

Gunaydin hanimlaaar!
Ben de sizden gaza geldim kahvaltımı paylaşayım dedim :)
Ispanagi ve ekmegi bitiremedim cunku halen kendimi cok şiş hissediyorum :(
20160516_084802.webp

Hayir anlamadim ki haftasonu oyle bana 1 kilo aldiracak bir sey yemedim acikcasi yani, hatta ctesi aksami midem bozulmustu; zaten dun sabah tartildigimda 58.9 dum bu sabah 59.8 anlamadım. Olsun moral bozmak yok devam :)
Kısır sisirmistir belki de
Yaz canım cezaları. Ben onlarla mutluyum. Bu hafta sonu az yedim diğer hafta sonlarına oranla.birazdan kilo bildirimi yapıcam ya o zaman anlarım az mı çok mu? Ama verdiğime eminim. Hele bir sporumu yapıp da geleyim.
Kac ceza yazacagimi unuttum :D sporun yoktu sanki senin. 200 zipla madem :)

günaydın kızlarr..
bugünki kilom 77,7
dün giremedim malum 2 haftadır evde yoktum adam da evin içinde olunca ev savaş alanına dönmüş... ben de çamaşır yıka evi topla derken akşam yorgunluktan sızmışım..
dün ki menümü yazıyım

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
1 bardak süt şekersiz
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği

ara 6 kiraz

öğlen
3 yk kabak türlü
3 yk yoğurt

ara 5 erik

akşam
1 kase çorba
yarım tabak salata

su 2,5 lt
spor 5+5=10 saat temizlik+ 1 mil

Bu arada ben Burcu. 1.65 boyunda, 62.5 kilo, evli, 2 çocuk anası, çalışan bir bayanım. Daha önce 2 kere bu yarışmaya katıldım, 2sinde de başarıyla mezun oldum. Hedefim 55 olmak. Birlikte kilolarımızı keyifle veririz inşallah. ..
hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya sağlıkla mutlulukla hemen inersin ..:KK19:
bende duygu , benim yolum bayaaa uzun, uzunca bir süre görürsün beni buralarda :KK69:

günaydın kızlarr..
bugünki kilom 77,7
dün giremedim malum 2 haftadır evde yoktum adam da evin içinde olunca ev savaş alanına dönmüş... ben de çamaşır yıka evi topla derken akşam yorgunluktan sızmışım..
dün ki menümü yazıyım

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
1 bardak süt şekersiz
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği

ara 6 kiraz

öğlen
3 yk kabak türlü
3 yk yoğurt

ara 5 erik

akşam
1 kase çorba
yarım tabak salata

su 2,5 lt
spor 5+5=10 saat temizlik+ 1 mil
Maşallah çekirge 77 görmüşsün :)

Senide aldım ortim yakın takibe:)
ben foto yüklemedim fazla .. gezerken foto çekme özürlüyüm anın akışında geziyorum işte aa dur foto çekiyim demek aklıma gelmiyo..birde yılların tombikliği var o halde poz vermeyide sevmiyo insan o yüzden fotoğraf çekimlerine uzak duruyorum :-)
foto model kaprisi gördüm kendimde bir an :D :D

Back
X