- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.921
Sağolun kaptanım siz nasılsınız?günaydınlarr
kızlar 3. olmuşsunuz tebrikler bu arada geçmişi okuyamadım yaklaşık 800 mesaj var umarım herkes bu hafta daha iyi sonuçlar alır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun kaptanım siz nasılsınız?günaydınlarr
kızlar 3. olmuşsunuz tebrikler bu arada geçmişi okuyamadım yaklaşık 800 mesaj var umarım herkes bu hafta daha iyi sonuçlar alır
Ama bende kilo yüzünden foto çektirmeyi sevmiyorum galiba psikolojik bir durum neyse zayıflayınca bol bol çekeriz :)ben foto yüklemedim fazla .. gezerken foto çekme özürlüyüm anın akışında geziyorum işte aa dur foto çekiyim demek aklıma gelmiyo..birde yılların tombikliği var o halde poz vermeyide sevmiyo insan o yüzden fotoğraf çekimlerine uzak duruyorum![]()
foto model kaprisi gördüm kendimde bir an![]()
![]()
Oooooo kimleri görüyorum sahalara hızlı döndün hadi bakalım :)ooooooooooooooooooooooovvvvvvvv kınama uyarı almadan pazartesiden merhaba sevgili dostlar nassınız inşaallah....
evi yerleştirdim ama nasıl yerleştirdim birde bana sorun vallahi canımız çıktı ayaklarımın üstüne basamıyorum..
bursa da iki gündür sularda yoktu..taşıma suyuyla değirmen döndürdük yeminle ..
yalnız bu süreçte ya ödem topladım ya verdiğim kilonun birini aldım bilmiyorum bugün artık yeni sistemime başlıyorum..
ip aldım atlayacağım demiştim zaten..size yazarken bir yandan da ortopediden randevu alacağım ayağım kötü durumda basamıyorum..fakat taşınma işlemini bitirdiğim için sahalara döndüm ...hadi zayıflamaya...![]()
valla döndüm de artı kiloyla döndüm ev taşıdık bursada iki gün su da yoktu rezillikti leş olduk yemek yapamadık yapsak yıkayamadık o yüzden yerin dibindeyim sabah 96,5 idimOooooo kimleri görüyorum sahalara hızlı döndün hadi bakalım :)
Sorma abla ya alana kadar kandirikliyolar bizi benceVay vay erkek arkadaşıda kahvaltı hazırlarmış benimkide sabah uyanınca kahvaltı hazırmı diye soruyor:)
Yaaaa bak bak allahinn isi pilin bitesi tutmus tühhhGünaydın kızlar .Bugün kilo bildiremiyorum sabah tartımın pili bitmiş yarın bakıcam artık![]()
inatettimolacak bakalım neler olacak
ee o zaman sıkı asıl bakem:)valla döndüm de artı kiloyla döndüm ev taşıdık bursada iki gün su da yoktu rezillikti leş olduk yemek yapamadık yapsak yıkayamadık o yüzden yerin dibindeyim sabah 96,5 idim![]()
Ettik canim ettikkizlar beni takip edin ya, daha bi gaza geliyorum; simdi tatile de gidecegim basibos kalmayayim :)
fitelif_52![]()
hemde ne numaralar bir bilsenSorma abla ya alana kadar kandirikliyolar bizi benceyemeyelim dimi bu numaraları
![]()
tatlım instagramda özge çavuş sen misin takibe aldım ama sonra başkalarını takip etmeyek istek gönderdim kabul et bakemEttik canim ettik![]()
Aydınlat bizi engin tecrubelerinle Nilgun ablahemde ne numaralar bir bilsen![]()
Ivit benim dur daha burayi birakip oraya gecmeye firsatim olmadi kabul ediyom simditatlım instagramda özge çavuş sen misin takibe aldım ama sonra başkalarını takip etmeyek istek gönderdim kabul et bakem![]()
bende 4 mile yapıp geliyim canımIvit benim dur daha burayi birakip oraya gecmeye firsatim olmadi kabul ediyom simdi![]()
evet bizimde zaafımız inanmak istiyoruz malesefAydınlat bizi engin tecrubelerinle Nilgun ablakanmayalım hepsi sinsi ne kadar dikkat etsek de kaniyoz biz kadin milleti olarak
![]()
çatlak hemşoma bak sen gözler saçlar yakıyo bacımYaza yaza geldim en basta denilmesi gerekeni en son soyleyeyim...
GUNAYDIINNNNNN herkesciklere