Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben foto yüklemedim fazla .. gezerken foto çekme özürlüyüm anın akışında geziyorum işte aa dur foto çekiyim demek aklıma gelmiyo..birde yılların tombikliği var o halde poz vermeyide sevmiyo insan o yüzden fotoğraf çekimlerine uzak duruyorum :-)
foto model kaprisi gördüm kendimde bir an :D :D
Ama bende kilo yüzünden foto çektirmeyi sevmiyorum galiba psikolojik bir durum neyse zayıflayınca bol bol çekeriz :)

ooooooooooooooooooooooovvvvvvvv kınama uyarı almadan pazartesiden merhaba sevgili dostlar nassınız inşaallah....
evi yerleştirdim ama nasıl yerleştirdim birde bana sorun vallahi canımız çıktı ayaklarımın üstüne basamıyorum..
bursa da iki gündür sularda yoktu..taşıma suyuyla değirmen döndürdük yeminle ..
yalnız bu süreçte ya ödem topladım ya verdiğim kilonun birini aldım bilmiyorum bugün artık yeni sistemime başlıyorum..
ip aldım atlayacağım demiştim zaten..size yazarken bir yandan da ortopediden randevu alacağım ayağım kötü durumda basamıyorum..fakat taşınma işlemini bitirdiğim için sahalara döndüm ...hadi zayıflamaya...:rapci::rapci:

ooooooooooooooooooooooovvvvvvvv kınama uyarı almadan pazartesiden merhaba sevgili dostlar nassınız inşaallah....
evi yerleştirdim ama nasıl yerleştirdim birde bana sorun vallahi canımız çıktı ayaklarımın üstüne basamıyorum..
bursa da iki gündür sularda yoktu..taşıma suyuyla değirmen döndürdük yeminle ..
yalnız bu süreçte ya ödem topladım ya verdiğim kilonun birini aldım bilmiyorum bugün artık yeni sistemime başlıyorum..
ip aldım atlayacağım demiştim zaten..size yazarken bir yandan da ortopediden randevu alacağım ayağım kötü durumda basamıyorum..fakat taşınma işlemini bitirdiğim için sahalara döndüm ...hadi zayıflamaya...:rapci::rapci:
Oooooo kimleri görüyorum sahalara hızlı döndün hadi bakalım :)

Günaydın kızlar .Bugün kilo bildiremiyorum sabah tartımın pili bitmiş yarın bakıcam artık :KK70: inatettimolacak inatettimolacak bakalım neler olacak
Yaaaa bak bak allahinn isi pilin bitesi tutmus tühhh :lülülü: ben anlamam bacim neyse asil kapisma cuma günü o gun de kacamazsin herhalde ;)

Kızlar ben sabah sporumu yapmaya gidiyorum 4mile yapıcam ayakkabılar kulaklıklar hazır birazdan gelirim:)
WP_20160516_008.webp

Back
X