- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.981
haahhhaa sesli güldüm :)):)) deli deliyi dakkada tanırmış :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haahhhaa sesli güldüm :)):)) deli deliyi dakkada tanırmış :))
Eki Görüntüle 1833175
Öğlen yemeğim 1kepçe ev yoğurdu 1yk sade yulaf ezmesi 1muzçok hafif ve besleyici..:)
Kızlar motive amaçlı yediklerinizi çekip sizde atın ..:)
Hadi ordan hıhhhhYaaaa bak bak allahinn isi pilin bitesi tutmus tühhhben anlamam bacim neyse asil kapisma cuma günü o gun de kacamazsin herhalde
![]()
Bizde emzircek bebek olmadiginda bol bol yuruyecegizbende az sonra yürüyüşe gideceğim bi 4-5 km yürürüm heralde
Tesekkurler ablacim yaaçatlak hemşoma bak sen gözler saçlar yakıyo bacım![]()
teşekkür ederim canım önce doktora gideceğim çarşamba öğlen 14:30 a aldım randevumu eğer ayağında bir şey yok derse ki sanmam iki ayı geçti bu kemik acısı başlarım atlamaya ama varsa bir şey tedavisini tamamlayana kadar mekik çekerim.Gözün aydın canım birirmişsin sonunda. Susuz bir taşunmada çok zorlamıştır seni, neyseki atlatmılsın. Bu arada geçmiş olsun canım. O ayakla masıl ip atlayscaksın ki
300 zıplama cezası yazdım sana canım :)Dünün menüsü
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek.
Ara: dondurma 1 yk.. bimde ki waffle.dan 1tane
Akşam: haşlama et. 1 kase salata..
Yatmadan önce şekersiz yeşil çay
Su:2 lt.
Spor: 30 dk yürüyüş
olur canım sende yap:)Ben de aksam bu menüyü mu tuketsem acaba?
bisiklet sürmeyi çok severim ama burda sürülmüyor malesefYa hanımlar ben de kendimi cok iyi hissediyorum bugun, resmen saglıklı beslenmeyi özlemisim :)
Ogleyi de cok az ızgara tavuk gogsu, 2 yk kadar bulgur pilavı ve cacıkla kapadım. 3:30'da da pilatese gidecegim, spor salonuna da bisikletle gideyim diyorum hava cok güzel![]()
Ben de anca kampüs icinde sürebilirim sanırım ama bisikleti aldıktan sonra da havalar hep kötü gitti çok süremedim. Güzel havaları degerlendireyim diyorum işte böyle :)bisiklet sürmeyi çok severim ama burda sürülmüyor malesef![]()
dikkat et kaptan gibi tepetaklak olmaBen de anca kampüs icinde sürebilirim sanırım ama bisikleti aldıktan sonra da havalar hep kötü gitti çok süremedim. Güzel havaları degerlendireyim diyorum işte böyle :)
Ayy Allah korusundikkat et kaptan gibi tepetaklak olma![]()
aslıda hiç anlamadım dedi o yüzden dedim Allah korusun tabi dikkatli ol ama sen dışarda sürmeyeceksin hiç kaçırma bu havayı benim yerimede sürAyy Allah korusun![]()
Az önce haberlerde gördüm kızlar bizim bu evin köşe başında lise var 9. Sınıfa giden çoçuğa araba çarpmış kaçmışdikkat et kaptan gibi tepetaklak olma![]()
bende 5 km yürümüşüm bu öğlen aslında daha yürüyecektim ama yanımdaki arkadaş ilk defa yürüdüğü için yeter çok yoruldum dedi 45. dk da geldik normalde 1 saatten az yürümüyordumBizde emzircek bebek olmadiginda bol bol yuruyecegizbende disari cikdimmi 5 km yuruyorum
![]()
oo tartı nasıl ordeğim anne yanından dönüşte çok fark var mı?Ya hanımlar ben de kendimi cok iyi hissediyorum bugun, resmen saglıklı beslenmeyi özlemisim :)
Ogleyi de cok az ızgara tavuk gogsu, 2 yk kadar bulgur pilavı ve cacıkla kapadım. 3:30'da da pilatese gidecegim, spor salonuna da bisikletle gideyim diyorum hava cok güzel![]()