Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

WP_20160516_010.webp

Öğlen yemeğim 1kepçe ev yoğurdu 1yk sade yulaf ezmesi 1muzçok hafif ve besleyici..:)
Kızlar motive amaçlı yediklerinizi çekip sizde atın ..:)

çatlak hemşoma bak sen gözler saçlar yakıyo bacım :KK8:
Tesekkurler ablacim yaa ;) gozler ela karadenizden gelme de bi delilik yapip hic boyatmadigim saclarimi da kizila boyatmistim ama sıkıldım biraz ombre yaptirirm belki bi zaman sonra kafama eserse bakalim yani ;)

Gözün aydın canım birirmişsin sonunda. Susuz bir taşunmada çok zorlamıştır seni, neyseki atlatmılsın. Bu arada geçmiş olsun canım. O ayakla masıl ip atlayscaksın ki
teşekkür ederim canım önce doktora gideceğim çarşamba öğlen 14:30 a aldım randevumu eğer ayağında bir şey yok derse ki sanmam iki ayı geçti bu kemik acısı başlarım atlamaya ama varsa bir şey tedavisini tamamlayana kadar mekik çekerim.

Dünün menüsü

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek.

Ara: dondurma 1 yk.. bimde ki waffle.dan 1tane :kızgın:

Akşam: haşlama et. 1 kase salata..

Yatmadan önce şekersiz yeşil çay

Su:2 lt.

Spor: 30 dk yürüyüş
300 zıplama cezası yazdım sana canım :)

Ya hanımlar ben de kendimi cok iyi hissediyorum bugun, resmen saglıklı beslenmeyi özlemisim :)
Ogleyi de cok az ızgara tavuk gogsu, 2 yk kadar bulgur pilavı ve cacıkla kapadım. 3:30'da da pilatese gidecegim, spor salonuna da bisikletle gideyim diyorum hava cok güzel :KK6:
bisiklet sürmeyi çok severim ama burda sürülmüyor malesef:(

dikkat et kaptan gibi tepetaklak olma :olamaz:
Az önce haberlerde gördüm kızlar bizim bu evin köşe başında lise var 9. Sınıfa giden çoçuğa araba çarpmış kaçmış :cry:çoçuk ölmüş 12. Sınıfa giden ablası feryat figan ediyor ayyy içim cız etti :cry:aman çok tehlikeli dikkat edin kızlar bende hafta sonu giderim sadece bisiklet sürülen alana arabanın arkasına takarız eşimle orda sürer geri arabaya takar evi getiririz yollarda tehlikeli manyak sürücüler dolu

Bizde emzircek bebek olmadiginda bol bol yuruyecegiz:KK66:bende disari cikdimmi 5 km yuruyorum:KK71:
bende 5 km yürümüşüm bu öğlen aslında daha yürüyecektim ama yanımdaki arkadaş ilk defa yürüdüğü için yeter çok yoruldum dedi 45. dk da geldik normalde 1 saatten az yürümüyordum
Ya hanımlar ben de kendimi cok iyi hissediyorum bugun, resmen saglıklı beslenmeyi özlemisim :)
Ogleyi de cok az ızgara tavuk gogsu, 2 yk kadar bulgur pilavı ve cacıkla kapadım. 3:30'da da pilatese gidecegim, spor salonuna da bisikletle gideyim diyorum hava cok güzel :KK6:
oo tartı nasıl ordeğim anne yanından dönüşte çok fark var mı?

Back
X