• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tartılmadım canım regl olucam çok şişim ve bu kadar suya rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum :KK43:
olsun canım bende reglim oluyo bu aralar böyle.. yoksa geçen haftaki koşturmama göre 400 değil rahat 2 kilo vermem lazımdı .. hele ol bir de sonra hızlanır nasılsa kilo vermen ;)

anacığın nasıl oldu dön artık aramıza :)
sabahları onun yanındayım akşamları evde artık.. evde düz ayak yürüdüğü sürece sorun yok alt katta takılıyo .. çamaşır makinası falan yukarıda yukarı çıkartmıyorum işte ben gidiyorum toparlıyorum gündüz .. yatılı kadın arıyoruz bakalım bulursak annem de baya rahatlıycak ..şahsen babam yatılıya ne gerek var deyip duruyo ama dr sonraki adım artık felç dedi ondan annemde bende korkuyoruz :(

olsun canım bende reglim oluyo bu aralar böyle.. yoksa geçen haftaki koşturmama göre 400 değil rahat 2 kilo vermem lazımdı .. hele ol bir de sonra hızlanır nasılsa kilo vermen :KK66:
ay 5 mile daha yapayım dediydim ama nerde belim ağrıdı mayıştım yatıcam çocukları uyuttum bile:)

sabahları onun yanındayım akşamları evde artık.. evde düz ayak yürüdüğü sürece sorun yok alt katta takılıyo .. çamaşır makinası falan yukarıda yukarı çıkartmıyorum işte ben gidiyorum toparlıyorum gündüz .. yatılı kadın arıyoruz bakalım bulursak annem de baya rahatlıycak ..şahsen babam yatılıya ne gerek var deyip duruyo ama dr sonraki adım artık felç dedi ondan annemde bende korkuyoruz :KK43:
Allah korusun canım yaa çok üzüldüm Allah beterinden korusun yarabbim:dua:

Merhaba canlar..

Sizlere bir haberim var. Uyku apnem ve insomniamın tedavisini olmadan kilo veremeyeceğimi anladım artık. Çünkü 7 8de kalkıp metabolizmamı uyandırmam gerekirken öğlen 1 2 oluyo zorla uyanıyorum ve metabolizmam çok yavaşlıyor. Zaten insülin direncim de var.. Öncelikle benim için ilk aşama uyku sorunumu halletmek olacak.. eğer müsade ederseniz sizden 2 aylık izin istiyorum. Kilo alacağımı bile bile ilaç kullanmak zorundayım artık çünkü çok yıprandım :( :( :( daha sonra tekrar aranıza dönmek istiyorum. Temmuzun sonlarında sanırım.. yine dikkat edeceğim yine zumbaya spora gideceğim ama öncelikle sağlığımı düşünmek zorundayım... bu konuda izin var mı bana :(

Merhaba canlar..

Sizlere bir haberim var. Uyku apnem ve insomniamın tedavisini olmadan kilo veremeyeceğimi anladım artık. Çünkü 7 8de kalkıp metabolizmamı uyandırmam gerekirken öğlen 1 2 oluyo zorla uyanıyorum ve metabolizmam çok yavaşlıyor. Zaten insülin direncim de var.. Öncelikle benim için ilk aşama uyku sorunumu halletmek olacak.. eğer müsade ederseniz sizden 2 aylık izin istiyorum. Kilo alacağımı bile bile ilaç kullanmak zorundayım artık çünkü çok yıprandım :KK43: :KK43: :KK43: daha sonra tekrar aranıza dönmek istiyorum. Temmuzun sonlarında sanırım.. yine dikkat edeceğim yine zumbaya spora gideceğim ama öncelikle sağlığımı düşünmek zorundayım... bu konuda izin var mı bana :KK43:
çok geçmiş olsun canım umarım sağlığına bir an önce ulaşır yanımıza dönersin hemen :(

Merhaba canlar..

Sizlere bir haberim var. Uyku apnem ve insomniamın tedavisini olmadan kilo veremeyeceğimi anladım artık. Çünkü 7 8de kalkıp metabolizmamı uyandırmam gerekirken öğlen 1 2 oluyo zorla uyanıyorum ve metabolizmam çok yavaşlıyor. Zaten insülin direncim de var.. Öncelikle benim için ilk aşama uyku sorunumu halletmek olacak.. eğer müsade ederseniz sizden 2 aylık izin istiyorum. Kilo alacağımı bile bile ilaç kullanmak zorundayım artık çünkü çok yıprandım :KK43: :KK43: :KK43: daha sonra tekrar aranıza dönmek istiyorum. Temmuzun sonlarında sanırım.. yine dikkat edeceğim yine zumbaya spora gideceğim ama öncelikle sağlığımı düşünmek zorundayım... bu konuda izin var mı bana :KK43:
Cok gecmis olsun canım.

Merhaba canlar..

evet canım uyku sorununu biliyorum inşallah iyileşirsin bir an önce çok çok geçmiş olsun bu msj kollontaiye özel msj at tatlım yarın dönücektir sana:)

İyi geceler kızlar,
Sporu da yapıp yazayım dedim ondan bekledim
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
Dukan krepcık
Domates salatalık bıber
az peynı 2dl salam
2fıncan yesılcay

Öğle
4ızgara köfte
domates
1kornıson tursu
2yk yogurt

Ara
2fıncan yesılcay
2erık

Akşam
1servıs kasıgı mantarlı tavuk sote
1kase salata

Su:3lt
Spor:3mile
Malum pazartesı yoğun ıs gunu bugun pek fırsat olmadı yarın daha cok olur ınsallah ;)
@denhizx kız nerelerdesın sen göremedim seninkini gözden mi kaçırdım acaba ;)

gunun menüsü

kahvaltı: tam buğday ekmegiyle kasarli tost.

Öğlen: 1 tane ton balığı

Ara: yulaf ezmeli ve muzlu süt

Akşam: haşlama et. Salata. 2 yk yoğurt

Biraz once şekersiz yeşil cay içtim.

Su: 2 lt su

Spor: 40 dk yürüyüş.

morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub

Back
X