• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrrr
sabahları onun yanındayım akşamları evde artık.. evde düz ayak yürüdüğü sürece sorun yok alt katta takılıyo .. çamaşır makinası falan yukarıda yukarı çıkartmıyorum işte ben gidiyorum toparlıyorum gündüz .. yatılı kadın arıyoruz bakalım bulursak annem de baya rahatlıycak ..şahsen babam yatılıya ne gerek var deyip duruyo ama dr sonraki adım artık felç dedi ondan annemde bende korkuyoruz :KK43:
canım çok geçmiş olsun
Merhaba canlar..

Sizlere bir haberim var. Uyku apnem ve insomniamın tedavisini olmadan kilo veremeyeceğimi anladım artık. Çünkü 7 8de kalkıp metabolizmamı uyandırmam gerekirken öğlen 1 2 oluyo zorla uyanıyorum ve metabolizmam çok yavaşlıyor. Zaten insülin direncim de var.. Öncelikle benim için ilk aşama uyku sorunumu halletmek olacak.. eğer müsade ederseniz sizden 2 aylık izin istiyorum. Kilo alacağımı bile bile ilaç kullanmak zorundayım artık çünkü çok yıprandım :KK43: :KK43: :KK43: daha sonra tekrar aranıza dönmek istiyorum. Temmuzun sonlarında sanırım.. yine dikkat edeceğim yine zumbaya spora gideceğim ama öncelikle sağlığımı düşünmek zorundayım... bu konuda izin var mı bana :KK43:
sana da geçmiş olsun tatlım kollontai de yazmış ancak kendi isteği ile ayrıldı yazılabilir o zaman da 6 ay yarışmalara katılamıyorsun tatlım düzenin yerine geldikten sonra tekrardan takıma girersin

bu kayla jillian dan fazla mı çalıştırıyo bi video atın bu bacınıza, ama başım fena ağrıyo kaçıyorum şimdilik :)
Kayla nın videosu yok.İnternetten kayla itsines diye arat kendi hazırladığı harketleri anlatan bi guide var şekilli.Onun üzerinden yapıyorsun.Hareketler 7 dk sürüyo 4 seri şeklinde yapıyosun toplamda 28 dk sürüyor.Yeni spora başlayanlariçin çok zor ama sen zaten spor yapıyosun yapabilirsin diye düşünüyorum.Bu arada yinede dikkatli olmak gerek sakatlanabilir insan

Kayla nın videosu yok.İnternetten kayla itsines diye arat kendi hazırladığı harketleri anlatan bi guide var şekilli.Onun üzerinden yapıyorsun.Hareketler 7 dk sürüyo 4 seri şeklinde yapıyosun toplamda 28 dk sürüyor.Yeni spora başlayanlariçin çok zor ama sen zaten spor yapıyosun yapabilirsin diye düşünüyorum.Bu arada yinede dikkatli olmak gerek sakatlanabilir insan
22 günde 10 kg vermiş bu hatun yaaaa

Gunaydınlaar!
gunun menüsü

kahvaltı: tam buğday ekmegiyle kasarli tost.

Öğlen: 1 tane ton balığı

Ara: yulaf ezmeli ve muzlu süt

Akşam: haşlama et. Salata. 2 yk yoğurt

Biraz once şekersiz yeşil cay içtim.

Su: 2 lt su

Spor: 40 dk yürüyüş.

morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub
Cezalarını yapıyor musun bakayım sen? :sopa:
Çbugünkü menüm kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dişim kepekli ekmekle yapılmış tost domates
Öğle salata
Ara tütk kahvesi
Akşam 2 porsiyon ıspanak bol salata küçük bir kaçamak
Ara 5 fındık
Su 2 litre
Spor leslie 3 mil
Cezamı yaptım 150 ip atlama nilsub nilsub
Kücük bir kacamaga 100 zıplama :)
@savurgan tatlım sizin saat hesabını ben anlayamadım bi türlü. mesela bu sabah okuduğum menüyü bugünün menüsü kabul ediyorum. morordek morordek ve nilsub nilsub canlarım sizde öyle değerlendirin. mesela bu sabah yazmışsa onlarda akşam olduğu için ben bugünün kabul ediyorum yoksa kafam karışcak :)
Ben de öyle yapıyorum canım ;)
fotodaki vak vak amca da ürün yerleştirme gibi olmuş :))))
Tam bulmussun yani vak vakı :)
Yoksa kendin mi yerlestirdin ne yaptın :p
Aa cok merak ettim bu kadını, ben de bi arastırayım hemen :)

Yapan kadın taş zaten :) kadın kendisi profosyonel sporcu diye biliyorum kendisi kilolu olmamış hiç galibada.Proğramını yapanlar çok kilo veriyor ve vücutları çok güzelleşiyor.
ayy çok övdünüz ben de bakıcam simdi.. ama yaparsam düştüğüm yere gömün beni olar mı :D

günaydınlarrrr
ayyy benim de bugün içim içime sığmıyorrr..
günlerdir kiralık ev arıyorduk..sonunda bulduk çok şükür..yani bulduk gibi..kirası 1100 tl ama ne yapayım..bu civarda hep böyle..
hayırlı olsun da fazlayıs bıraz canım ya nerde tuttunuz kı?? aayy nıye hersey bu kadar pahalı ya rebbimmm :(

ayy çok övdünüz ben de bakıcam simdi.. ama yaparsam düştüğüm yere gömün beni olar mı :KK70:
bilemem valla :KK70: aslında bakınca kolay gibi geliyorda yapınca 3 gün oturup kalkamıyorsun :KK70: gerçi ben denediğimde baya hamdım spor yapmamıştım öncesinde öyle oluncada olmuş olabilir.Belki biraz daha sonra denerim ;)

bilemem valla :KK70: aslında bakınca kolay gibi geliyorda yapınca 3 gün oturup kalkamıyorsun :KK70: gerçi ben denediğimde baya hamdım spor yapmamıştım öncesinde öyle oluncada olmuş olabilir.Belki biraz daha sonra denerim :KK66:
ben bakayım aklımda dursun da slim in 6 e devam edeyim ben şimdilik ;)

Back
X