- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #190.121
fotodaki vak vak amca da ürün yerleştirme gibi olmuş :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ne çektiysem ne zıpladıysam bu dürüstlüğüm yüzündenfazla dürüstçe olmuş :)))
canım çok geçmiş olsunsabahları onun yanındayım akşamları evde artık.. evde düz ayak yürüdüğü sürece sorun yok alt katta takılıyo .. çamaşır makinası falan yukarıda yukarı çıkartmıyorum işte ben gidiyorum toparlıyorum gündüz .. yatılı kadın arıyoruz bakalım bulursak annem de baya rahatlıycak ..şahsen babam yatılıya ne gerek var deyip duruyo ama dr sonraki adım artık felç dedi ondan annemde bende korkuyoruz![]()
sana da geçmiş olsun tatlım kollontai de yazmış ancak kendi isteği ile ayrıldı yazılabilir o zaman da 6 ay yarışmalara katılamıyorsun tatlım düzenin yerine geldikten sonra tekrardan takıma girersinMerhaba canlar..
Sizlere bir haberim var. Uyku apnem ve insomniamın tedavisini olmadan kilo veremeyeceğimi anladım artık. Çünkü 7 8de kalkıp metabolizmamı uyandırmam gerekirken öğlen 1 2 oluyo zorla uyanıyorum ve metabolizmam çok yavaşlıyor. Zaten insülin direncim de var.. Öncelikle benim için ilk aşama uyku sorunumu halletmek olacak.. eğer müsade ederseniz sizden 2 aylık izin istiyorum. Kilo alacağımı bile bile ilaç kullanmak zorundayım artık çünkü çok yıprandım![]()
![]()
daha sonra tekrar aranıza dönmek istiyorum. Temmuzun sonlarında sanırım.. yine dikkat edeceğim yine zumbaya spora gideceğim ama öncelikle sağlığımı düşünmek zorundayım... bu konuda izin var mı bana
![]()
Kayla nın videosu yok.İnternetten kayla itsines diye arat kendi hazırladığı harketleri anlatan bi guide var şekilli.Onun üzerinden yapıyorsun.Hareketler 7 dk sürüyo 4 seri şeklinde yapıyosun toplamda 28 dk sürüyor.Yeni spora başlayanlariçin çok zor ama sen zaten spor yapıyosun yapabilirsin diye düşünüyorum.Bu arada yinede dikkatli olmak gerek sakatlanabilir insanbu kayla jillian dan fazla mı çalıştırıyo bi video atın bu bacınıza, ama başım fena ağrıyo kaçıyorum şimdilik :)
Çok iyi görünüyorsun canım.Boyun uzun galiba baya güncel kilon doğruysa.Senin hedefin kaçtı?Eki Görüntüle 1833654 Eki Görüntüle 1833653 Ebrucum kaza falan girmişti araya unuttum resim koymaya şimdi iş yerinin tuvaletinde çekildim sıcakkk sıcakkk
22 günde 10 kg vermiş bu hatun yaaaaKayla nın videosu yok.İnternetten kayla itsines diye arat kendi hazırladığı harketleri anlatan bi guide var şekilli.Onun üzerinden yapıyorsun.Hareketler 7 dk sürüyo 4 seri şeklinde yapıyosun toplamda 28 dk sürüyor.Yeni spora başlayanlariçin çok zor ama sen zaten spor yapıyosun yapabilirsin diye düşünüyorum.Bu arada yinede dikkatli olmak gerek sakatlanabilir insan
Cezalarını yapıyor musun bakayım sen?
Kücük bir kacamaga 100 zıplama :)
Ben de öyle yapıyorum canım
Tam bulmussun yani vak vakı :)fotodaki vak vak amca da ürün yerleştirme gibi olmuş :))))
Aa cok merak ettim bu kadını, ben de bi arastırayım hemen :)Kayla nın videosu yok.İnternetten kayla itsines diye arat kendi hazırladığı harketleri anlatan bi guide var şekilli.Onun üzerinden yapıyorsun.Hareketler 7 dk sürüyo 4 seri şeklinde yapıyosun toplamda 28 dk sürüyor.Yeni spora başlayanlariçin çok zor ama sen zaten spor yapıyosun yapabilirsin diye düşünüyorum.Bu arada yinede dikkatli olmak gerek sakatlanabilir insan
Yapan kadın taş zaten :) kadın kendisi profosyonel sporcu diye biliyorum kendisi kilolu olmamış hiç galibada.Proğramını yapanlar çok kilo veriyor ve vücutları çok güzelleşiyor.22 günde 10 kg vermiş bu hatun yaaaa
sana da günaydın atarlı genç
ayy çok övdünüz ben de bakıcam simdi.. ama yaparsam düştüğüm yere gömün beni olar mıYapan kadın taş zaten :) kadın kendisi profosyonel sporcu diye biliyorum kendisi kilolu olmamış hiç galibada.Proğramını yapanlar çok kilo veriyor ve vücutları çok güzelleşiyor.
günaydın kızlar...nilsub
kollontai
Bendeki listeye göre dünkü menüsü eksik olanlar:ebrusonmez @deryalimm07
Ay Isigim
denizmineymis'in son durumuna göre hareket edelim diye onu yazmadım şimdilik.
günaydınlarrrrGünaydınnnnn benim biricik takımım![]()
dünkü menü derken canım..dün yediklerimi kastediyosun dimi..nilsub
kollontai
Bendeki listeye göre dünkü menüsü eksik olanlar:ebrusonmez @deryalimm07
Ay Isigim
denizmineymis'in son durumuna göre hareket edelim diye onu yazmadım şimdilik.
hayırlı olsun da fazlayıs bıraz canım ya nerde tuttunuz kı?? aayy nıye hersey bu kadar pahalı ya rebbimmmgünaydınlarrrr
ayyy benim de bugün içim içime sığmıyorrr..
günlerdir kiralık ev arıyorduk..sonunda bulduk çok şükür..yani bulduk gibi..kirası 1100 tl ama ne yapayım..bu civarda hep böyle..
bilemem vallaayy çok övdünüz ben de bakıcam simdi.. ama yaparsam düştüğüm yere gömün beni olar mı![]()
ben bakayım aklımda dursun da slim in 6 e devam edeyim ben şimdilikbilemem vallaaslında bakınca kolay gibi geliyorda yapınca 3 gün oturup kalkamıyorsun
gerçi ben denediğimde baya hamdım spor yapmamıştım öncesinde öyle oluncada olmuş olabilir.Belki biraz daha sonra denerim
![]()
Eki Görüntüle 1833654 Eki Görüntüle 1833653 Ebrucum kaza falan girmişti araya unuttum resim koymaya şimdi iş yerinin tuvaletinde çekildim sıcakkk sıcakkk