- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #190.181
haydi akşama yüzümüze maske yapalııım evde maske yapan biri yazsııın akıl verin banaaa....
Türk kahvesiyle peeling yapalim :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haydi akşama yüzümüze maske yapalııım evde maske yapan biri yazsııın akıl verin banaaa....
Farklı tabiki tatlışimm bende kendime 6 ay zaman biçtim ondan bide sende ben gibi yavaş veriyorsun baksana gr gr gidiyor ikimizinde haftalıkniye benle kıyaslıyorsun ki kendini yediklerimiz içtiklerimiz sporumuz uykumuz aynı bile olsa bünyeler farklı....
Yaaa betüşüm sormaa benim iş yerinde iranlı iki arkadaş dediğim insanlar var acayip benciller öyle böyle değil her işlerini bana yaptırıyorlar bide her sabah kesintisiz saat sabahın körüü 7 de ararlar biz gecikicez sen idare et dün gene aradı açmadım birkaç kez aradı açmadım sen iş yerinde milletin içinde nasıl çatıyor kızgn kızgın bana niye açmıyormuşum ister açarım ister açmam telefon benim değilmi dedim her öğlen biyere gidiyoruz yemek yemeğe bunlarıda ayırmıyoruz ayıp olmasın diye toplu masa açılıyor toplu hesap geliyor herkes payına düşeni ödüyor işte 200 liraysa kişi başı 20 lira herkes az birşey alıyor bunlar yemedikleri şeyleride order yapıyor sonra yermisin ben tokum her seferinde aynısını yapıyorlar yok yemicez dedikmi paket yapayım bari ziyan olmasın diyorlar bizler 7-8 bayan bir sebze birde pilav yada çorba siparişi veriyoruz onlarda iki katı verip bide aynı parayı ödüyoruz bugün söyledim diğer kızlara siz gidin ben gelmiyecem bu neee yaaa ben gitmeyince diğerleride gitmedi hiçbir işimi yapmazlar ben ise 2 yıldır onların her dediklerini yaptım yeterrr bezdim artık yapmıyorum yeni karar aldım kimsenin kölesi değilim bundan sonraaanoldu gııı aaa merak etttirdin bak...
peki dertlenmiciiim bundan sonra :)kendi kendine telkinler yap aaaaa genceciksin sen ne derdi olummmm :)
peki dertlenmiciiim bundan sonra :)
Yaaa betüşüm sormaa benim iş yerinde iranlı iki arkadaş dediğim insanlar var acayip benciller öyle böyle değil her işlerini bana yaptırıyorlar bide her sabah kesintisiz saat sabahın körüü 7 de ararlar biz gecikicez sen idare et dün gene aradı açmadım birkaç kez aradı açmadım sen iş yerinde milletin içinde nasıl çatıyor kızgn kızgın bana niye açmıyormuşum ister açarım ister açmam telefon benim değilmi dedim her öğlen biyere gidiyoruz yemek yemeğe bunlarıda ayırmıyoruz ayıp olmasın diye toplu masa açılıyor toplu hesap geliyor herkes payına düşeni ödüyor işte 200 liraysa kişi başı 20 lira herkes az birşey alıyor bunlar yemedikleri şeyleride order yapıyor sonra yermisin ben tokum her seferinde aynısını yapıyorlar yok yemicez dedikmi paket yapayım bari ziyan olmasın diyorlar bizler 7-8 bayan bir sebze birde pilav yada çorba siparişi veriyoruz onlarda iki katı verip bide aynı parayı ödüyoruz bugün söyledim diğer kızlara siz gidin ben gelmiyecem bu neee yaaa ben gitmeyince diğerleride gitmedi hiçbir işimi yapmazlar ben ise 2 yıldır onların her dediklerini yaptım yeterrr bezdim artık yapmıyorum yeni karar aldım kimsenin kölesi değilim bundan sonraaa
Neden bir şey yemiyorsun rahatsız mısın menun kötü tatlım![]()
Canım resimde gayet iyi duruyorsun azminle de istediğin kiloya düşeceksin inşallah. Sen o herkes dediğin kısma bakma onlar hep öyle söylerler. Benim için de verdin yeter artık böyle iyisin Diyorlar ama inanmıyorum. Ben kiloluykende aynı şeyi söylüyorlardı.demek istediğim sakın onlara kanıp da zayıfım deme. Zayıflıkkavramı göreceli bir şey, sen kendini kaç kiloda zayıf görüyorsan iyi hissediyorsan o zaman zayıfsındır. Burada önemli olan hamgi kiloyla mutlu olduğum.ama öyle kilolu da durmuyorsunBoyum 168 canım 64 kiloya yada 58 kiloya düşmek istiyorum herkes iyisin diyor zaten ama ben kendimi beğenmiyorum 64 inince kendimi çoookk daha iyi hissedicem![]()
Türk kahvesiyle peeling yapalim :)))))
başka bişi bilmiyoz mu biz hep onu yapıyom zaten :))) belkim farklı bir öneri gelir dedim...
Geldim geldim eee ben boşuna demiyorum ben yokken burası sıkıcı oluyor diye...:)Hu huuuu Kimse yok mu?
Off aman Allahım bu nasıl bir menüüüselam kızlar bugün nikah günümdü dolandık durdun bütün gün.. azıcık ipin ucunu kaçırdım ..
19 mayısta da evlilik yıl dönümüm ama o gün sıkı tutucam bugün izinliydi eşim tozuttuk karı koca resmen
menümden gurur duymuyorum cezayada razıyım yazıyım hemen menümü
kollontai ,
morordek , B blanche_ea ,
nilsub
kahvaltı
1 kk peynir
3 çeri domates
1 fincan şekersiz çay
1/4 simit
öğlen
2 lahmacun
1 bardak ayran
akşam
1/2 dilim fıstıklı pasta
gün içinde 6 bardağa yakın şekersiz çay ,2 fincan sade kahve ve 3 lt su içtim .. sporumu da sabah 2 mil yapmıştım ama bir işe yaradığını sanmıyorum tartıya da çıktım şuan çook ama çok mutsuzum![]()
daha nice seneleriniz olsun inşallah canımselam kızlar bugün nikah günümdü dolandık durdun bütün gün.. azıcık ipin ucunu kaçırdım ..
19 mayısta da evlilik yıl dönümüm ama o gün sıkı tutucam bugün izinliydi eşim tozuttuk karı koca resmen
menümden gurur duymuyorum cezayada razıyım yazıyım hemen menümü
kollontai ,
morordek , B blanche_ea ,
nilsub
kahvaltı
1 kk peynir
3 çeri domates
1 fincan şekersiz çay
1/4 simit
öğlen
2 lahmacun
1 bardak ayran
akşam
1/2 dilim fıstıklı pasta
gün içinde 6 bardağa yakın şekersiz çay ,2 fincan sade kahve ve 3 lt su içtim .. sporumu da sabah 2 mil yapmıştım ama bir işe yaradığını sanmıyorum tartıya da çıktım şuan çook ama çok mutsuzum![]()
İşteee tamda bunu demek istedim canım bende 78.400 le iyisin diyenler çok kötü simit gibiydi belin dediler niye o zamanlar. İyisin verme çok fitsin diyorlardı ben kendimi 64 kiloda iyi hissedecem o zamana kadarda devam edicem kilo almak kolay vermek zor benim için artık yaş ilerledikçe dahada zorlaşacak şimdiden başlamam iyi olduCanım resimde gayet iyi duruyorsun azminle de istediğin kiloya düşeceksin inşallah. Sen o herkes dediğin kısma bakma onlar hep öyle söylerler. Benim için de verdin yeter artık böyle iyisin Diyorlar ama inanmıyorum. Ben kiloluykende aynı şeyi söylüyorlardı.demek istediğim sakın onlara kanıp da zayıfım deme. Zayıflıkkavramı göreceli bir şey, sen kendini kaç kiloda zayıf görüyorsan iyi hissediyorsan o zaman zayıfsındır. Burada önemli olan hamgi kiloyla mutlu olduğum.ama öyle kilolu da durmuyorsun