• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

niye benle kıyaslıyorsun ki kendini yediklerimiz içtiklerimiz sporumuz uykumuz aynı bile olsa bünyeler farklı....
Farklı tabiki tatlışimm bende kendime 6 ay zaman biçtim ondan bide sende ben gibi yavaş veriyorsun baksana gr gr gidiyor ikimizinde haftalık:KK66:

noldu gııı aaa merak etttirdin bak...
Yaaa betüşüm sormaa benim iş yerinde iranlı iki arkadaş dediğim insanlar var acayip benciller öyle böyle değil her işlerini bana yaptırıyorlar bide her sabah kesintisiz saat sabahın körüü 7 de ararlar biz gecikicez sen idare et dün gene aradı açmadım birkaç kez aradı açmadım sen iş yerinde milletin içinde nasıl çatıyor kızgn kızgın bana niye açmıyormuşum ister açarım ister açmam telefon benim değilmi dedim her öğlen biyere gidiyoruz yemek yemeğe bunlarıda ayırmıyoruz ayıp olmasın diye toplu masa açılıyor toplu hesap geliyor herkes payına düşeni ödüyor işte 200 liraysa kişi başı 20 lira herkes az birşey alıyor bunlar yemedikleri şeyleride order yapıyor sonra yermisin ben tokum her seferinde aynısını yapıyorlar yok yemicez dedikmi paket yapayım bari ziyan olmasın diyorlar bizler 7-8 bayan bir sebze birde pilav yada çorba siparişi veriyoruz onlarda iki katı verip bide aynı parayı ödüyoruz bugün söyledim diğer kızlara siz gidin ben gelmiyecem bu neee yaaa ben gitmeyince diğerleride gitmedi hiçbir işimi yapmazlar ben ise 2 yıldır onların her dediklerini yaptım yeterrr bezdim artık yapmıyorum yeni karar aldım kimsenin kölesi değilim bundan sonraaa

peki dertlenmiciiim bundan sonra :)
kollontai kollontai bacım sen ne dertleniyorsun daha dur hayatının baharında tazecik evlisin çoçukda yokken bak keyfine kuzum yaaa bende dertlendimde ne oldu buz gibi hastane odalarında beni hasta dert sahibi yapanlarmı vardı yokkk hepsinin etekleri tutuşdu bir kase çorbaya ihtiyacı olur diye ortadan uzun süre kayboldular ne zaman toparlandım gelmeye başladılar işteee o dönem benim 90 derece dönüşümüm oldu artık hiçbirşeye dertlenmiyorum bu hayat benim ben istersem başröl oynarım istersem çeker giderim bu bedende benim kimsenin onu yıpratmasına asla izin vermem bundan böyle şimdi bide cimcimem var anasının hiçbir şeye değişemeceği güzellikde olan cennetim benim kokusu dünyalara değer ohhhh missss misssss:KK36:

Yaaa betüşüm sormaa benim iş yerinde iranlı iki arkadaş dediğim insanlar var acayip benciller öyle böyle değil her işlerini bana yaptırıyorlar bide her sabah kesintisiz saat sabahın körüü 7 de ararlar biz gecikicez sen idare et dün gene aradı açmadım birkaç kez aradı açmadım sen iş yerinde milletin içinde nasıl çatıyor kızgn kızgın bana niye açmıyormuşum ister açarım ister açmam telefon benim değilmi dedim her öğlen biyere gidiyoruz yemek yemeğe bunlarıda ayırmıyoruz ayıp olmasın diye toplu masa açılıyor toplu hesap geliyor herkes payına düşeni ödüyor işte 200 liraysa kişi başı 20 lira herkes az birşey alıyor bunlar yemedikleri şeyleride order yapıyor sonra yermisin ben tokum her seferinde aynısını yapıyorlar yok yemicez dedikmi paket yapayım bari ziyan olmasın diyorlar bizler 7-8 bayan bir sebze birde pilav yada çorba siparişi veriyoruz onlarda iki katı verip bide aynı parayı ödüyoruz bugün söyledim diğer kızlara siz gidin ben gelmiyecem bu neee yaaa ben gitmeyince diğerleride gitmedi hiçbir işimi yapmazlar ben ise 2 yıldır onların her dediklerini yaptım yeterrr bezdim artık yapmıyorum yeni karar aldım kimsenin kölesi değilim bundan sonraaa

order olayı tam benlikmiş :)))

saat 7 de arıcak beni büyük olay çıkar :))

mesafeni koy bence...

Neden bir şey yemiyorsun rahatsız mısın menun kötü tatlım :KK43:

Evet dünkü menum menu denemeyecek kadar azdı.

Bugün
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 domates
Ara:1 şekersiz Nescafe
Öğlen:1 kase yoğurt
Ara:2 kuru incir 2 ceviz
Aksam:1 kase bol sebzeli kurufasulye piyaz
Ara:sade Türk Kahvesi

2,5 litre su
45 dakika yürüyüş

Menumu sabahtan ayarlayınca sadık kalmak daha kolay oluyor

Göbek için ne yapmalıyım kizlar? Bel fıtığım var, mekik sıkıntı oluyor...

Boyum 168 canım 64 kiloya yada 58 kiloya düşmek istiyorum herkes iyisin diyor zaten ama ben kendimi beğenmiyorum 64 inince kendimi çoookk daha iyi hissedicem:KK66:
Canım resimde gayet iyi duruyorsun azminle de istediğin kiloya düşeceksin inşallah. Sen o herkes dediğin kısma bakma onlar hep öyle söylerler. Benim için de verdin yeter artık böyle iyisin Diyorlar ama inanmıyorum. Ben kiloluykende aynı şeyi söylüyorlardı.demek istediğim sakın onlara kanıp da zayıfım deme. Zayıflıkkavramı göreceli bir şey, sen kendini kaç kiloda zayıf görüyorsan iyi hissediyorsan o zaman zayıfsındır. Burada önemli olan hamgi kiloyla mutlu olduğum.ama öyle kilolu da durmuyorsun

Kahvaltimizi yaptik avm ye gittik. Spor yerine gecer umarım tam 3 saat dolandik durduk.
yorgun ve uykusuzumm yemek yapmam lazim..
bu arada tartida gordugum rakama cok sevindim. Motivasyonumu tekrar yakaladim kizlar

selam kızlar bugün nikah günümdü dolandık durdun bütün gün.. azıcık ipin ucunu kaçırdım .. :deli:
19 mayısta da evlilik yıl dönümüm ama o gün sıkı tutucam bugün izinliydi eşim tozuttuk karı koca resmen :eğlence:
menümden gurur duymuyorum cezayada razıyım yazıyım hemen menümü
kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub

kahvaltı
1 kk peynir
3 çeri domates
1 fincan şekersiz çay
1/4 simit

öğlen
2 lahmacun
1 bardak ayran

akşam
1/2 dilim fıstıklı pasta

gün içinde 6 bardağa yakın şekersiz çay ,2 fincan sade kahve ve 3 lt su içtim .. sporumu da sabah 2 mil yapmıştım ama bir işe yaradığını sanmıyorum tartıya da çıktım şuan çook ama çok mutsuzum :KK43:

selam kızlar bugün nikah günümdü dolandık durdun bütün gün.. azıcık ipin ucunu kaçırdım .. :deli:
19 mayısta da evlilik yıl dönümüm ama o gün sıkı tutucam bugün izinliydi eşim tozuttuk karı koca resmen :eğlence:

kahvaltı
1 kk peynir
3 çeri domates
1 fincan şekersiz çay
1/4 simit

öğlen
2 lahmacun
1 bardak ayran

akşam
1/2 dilim fıstıklı pasta

gün içinde 6 bardağa yakın şekersiz çay ,2 fincan sade kahve ve 3 lt su içtim .. sporumu da sabah 2 mil yapmıştım ama bir işe yaradığını sanmıyorum tartıya da çıktım şuan çook ama çok mutsuzum :KK43:
Off aman Allahım bu nasıl bir menüüü
Duygucum sen 300 zıpla ya anca keser bu menüyü :)

kahvaltı
1 kk peynir
3 çeri domates
1 fincan şekersiz çay
1/4 simit

öğlen
2 lahmacun
1 bardak ayran

akşam
1/2 dilim fıstıklı pasta

daha nice seneleriniz olsun inşallah canım :KK36: akşam akşam tok karınla niye çıkıyosun tartıyaaa.. totem yapın bacım sadece sabahları ac karnına tuvalete gittikten sonra hatta vaktın varsa bi yarım saat ayılmaya calış en güzel tartı sonucu o zaman gelır ;)

Ben de menümü yazayım:

Sabah: 3 yk yulaf ezmesi, 1 kuru incir, 1 kivi hepsini rondodan gecirip bir kasede süt ile karıstırıp yedim.

Ogle: 1 kase mercimek corbası

Ara: 1 kucuk kase yogurt

Aksam: 60-70 gr kadar hindi döner, 2 yk bulgur pilavı, bol salata, 1 bardak şalgam suyu

Spor: 50 dk yoga

Canım resimde gayet iyi duruyorsun azminle de istediğin kiloya düşeceksin inşallah. Sen o herkes dediğin kısma bakma onlar hep öyle söylerler. Benim için de verdin yeter artık böyle iyisin Diyorlar ama inanmıyorum. Ben kiloluykende aynı şeyi söylüyorlardı.demek istediğim sakın onlara kanıp da zayıfım deme. Zayıflıkkavramı göreceli bir şey, sen kendini kaç kiloda zayıf görüyorsan iyi hissediyorsan o zaman zayıfsındır. Burada önemli olan hamgi kiloyla mutlu olduğum.ama öyle kilolu da durmuyorsun
İşteee tamda bunu demek istedim canım bende 78.400 le iyisin diyenler çok kötü simit gibiydi belin dediler niye o zamanlar. İyisin verme çok fitsin diyorlardı ben kendimi 64 kiloda iyi hissedecem o zamana kadarda devam edicem kilo almak kolay vermek zor benim için artık yaş ilerledikçe dahada zorlaşacak şimdiden başlamam iyi oldu

Back
X