- Konu Sahibi Cherry Mom
- #190.221
Canım kaptanım bu kaçamakları en çok ben yapıyorum galiba. Normalde yeme alışkanlığımı bilseniz şaşırırsınız.diyetsiz Normal bir günümün menüsünü yazsam bu nasıl bir beslenme dersiniz.%60 oranında azalttım canım menümü diyete başladığımdan beri.Bünyem yüksek kaloriye alışkın olduğu için hızlı verdim ilk etapta.kızlar size bir haberim var, menüler mini birer felaket çoğunun diyetle uzaktan yakından ilgisi yok, anladığım kadarıyla bikaç kişi dışında zayıflamaya niyeti olan da yok, burada sohbet etmezseniz motive olamazsanız fit falan da olmaz kaçamak yapar durursunuz bana göre hava hoş! bu motivasyonla gr gr verdiklerinizi sudan verirsiniz yağdan değil üç günde de geri alırsınız benden söylemesi takımın yarısı menü bile yazmamış!!! ya koca koca insanlarız illa hergün menü yazın dememiz mi lazım günde 5 mesaj atın mı diyim hergün, öğlenden beri 20 mesaj yazılmış! takımın kuralları açık hergün 5 mesaj yazmak zorunlu, her cuma mesajları sayıcaz, mesaj sayısı yeterli olmayana bir kınama vericez. katılımı yeterli olmayan disakalifiye olur, elimden başka da bişey gelmiyo artık, her gün daha motive olur takım diye düşünüyorum ama hergün motivasyonumuz düşüyo!!
Biliyorum ki bugün kaçamak yapmazsam diyeti bırakınca hemen kilo alacağım. Çünkü şekerli kalorili şeyleri yiyeceğim. Bünyemin bu şekilde kilo vermesini istiyorum. Baktım sabit kalıyorum kilo veremiyorum günlük yaptığım o kaçamakları mecbur yapamayacağım. . Bu cıssları azaltmak için biraz zamanım var galiba. Ben grubumla motive oluyorum, spor yapmayan ben sizlerle gaza geldim ve spora başladım. Leslie ablamla sizler tanıştırdınız beni jillian kayla squart... Daha neler öğrendim ve uyguluyorum. Velhasıl kelam grubumu seviyorum ve zayıflayacağıma inanıyorum