• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlarrr
dünkü menüm sabah 1 yumurta 2 dlm tam tahllı ekmek domates salatalık biber peynir zeytin

arada 1 yeşil elma
öğlen 1 lahmacun bollll yeşillik ayran
arada 2 cevzi
akşam salata ve çorba..
bu hafta kendimden umutluyumm
arkadaşımla sahilde yürüdük..yaklasık 4 km..3 lt ye yakın su
Çok güzel özellikle akşamın

arkadaşlar bişey öğrendim bugün belki haberiniz vardır..çünkü 4 mayısta başlamış..
migros ve fit well ortak bir projeyle günde 10000 adım atınca ödül olarak günlük 1 money veriyo..tabiki amaç para değil ama hem zayıflayıf hem de üstüne ödül ne kadar güzel değilmi:dondurma::dondurma:
İyiymişş.

Herkeslere good afternoon gençler grip oldummm:KK61:yediklerim yazayım hemencik
Sabah 11 gibi yoğurtlu kebab yedim
Akşam
2 kase bol limonlu Sebze çorbası 1 dilim tam bugday ekmeğiyle
2 tane Portakal yedim c vitamini için:KK66:
Bitki çayı içtim 3 bardak gribime iyi gelir diye:ıslık:
3 litre su içtim halen daha istiyorum içmek içim yanıyor sankiii:KK69:
Dışarda 60 dakika yürüdüm temiz hava iyi gelir diye tam tersi dökülüyor sanki heryerim sadece uyumak istiyorum :uykucu:

Kızlar günaydın sabah tartıda hala + görünce bugün kahvaltı dışında katı besin almama kararı aldım.. Çorba icicem iki gün bakalım cumaya ne olacak :KK43:
Ahaaa bende düşündüm yarın yapsammıkii acabada yanımda nasıl taşıyacam hadiii taşıdım diyeyim milletin içinde nasıl yiyecem :KK14:aslında hem kilo veririm gemde gribe iyi gelir:hasta:bir taşla iki kuş ne edip ne yapıp yarın yanımda götüreyim ben ne etsem acaba şişeyemi koysam heee kızlar şişeyle içersem ayıpmı olurkiii:işsiz::KK64:

Eki Görüntüle 1834401
Kızlar tarçınlı sütüm 08.00 kahvaltımı yapmıştım tam 3saat ara ile ara öğünümü yapıyorum:)
Bugün arkadaşıma dedim canın tatlı isterse sütün içine tarçın koy iç diye demin yana yakıla arıyor sen nasıl içiyorsun ölüyorum diye kız dur geliyorum dedim gittim bakdım ne tarçını bildiğin kimyon koymuş akıllı bide nasıl kızıyor akıllım yaaa:KK70:aferim nilsubcum bende tatlı krizlerimi böyle atlattım bitti gitti teyzem çayına hayatı boyunca şeker koymamış nasıl içiyor derdim şimdi bende alışdım çay daha bi lezzetli geliyor bana:KK71:

Zumba çok hareketli ve bana iyi geliyor yaparkende sıkılmıyorum. Ama öncesinde ısınman gerekebilir. İstersen birlikte yapalım.
Akşama eve erken gidebilirsek olur rakibem. Bizim aniden bi şey cıkıyor aksam gec de gidebiliyoruz cunku :)
Afiyet olsun canım. Hiç denemediğim bi yemek ama burada çok duydum.Denesem mi acaba :KK53:
Dene dene cok güzel bi yemek bence :) Patlıcan seviyorsan seversin bence.
gunaydın kızlar nasılsınız? ben bugun yolcuyum annemin yanına gidiyorum datcaya bi hafta orada olucam
Yaa ne güzel valla, ben yeni döndüm sayılır ama yine gidesim var :KK48:

Ahaaa bende düşündüm yarın yapsammıkii acabada yanımda nasıl taşıyacam hadiii taşıdım diyeyim milletin içinde nasıl yiyecem :KK14:aslında hem kilo veririm gemde gribe iyi gelir:hasta:bir taşla iki kuş ne edip ne yapıp yarın yanımda götüreyim ben ne etsem acaba şişeyemi koysam heee kızlar şişeyle içersem ayıpmı olurkiii:işsiz::KK64:
Şişeye doldur yada kapaklı bardaklardan varmı termos bardak onlar dışarıda can kurtarıcı oluyor valla.. geçmiş olsun canım bu arada hemencecik iyileşirsin inşallah ;)

Herkeslere good afternoon gençler grip oldummm:KK61:yediklerim yazayım hemencik
Sabah 11 gibi yoğurtlu kebab yedim
Akşam
2 kase bol limonlu Sebze çorbası 1 dilim tam bugday ekmeğiyle
2 tane Portakal yedim c vitamini için:KK66:
Bitki çayı içtim 3 bardak gribime iyi gelir diye:ıslık:
3 litre su içtim halen daha istiyorum içmek içim yanıyor sankiii:KK69:
Dışarda 60 dakika yürüdüm temiz hava iyi gelir diye tam tersi dökülüyor sanki heryerim sadece uyumak istiyorum :uykucu:
Geçmiş olsun canım.Menün iyi

Mini kavanozun varsa uygun olabilir.

Back
X