• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız yeme yeme
Annene uyma kuzumm :lülülü:

Canım bende yapmakta çok zorlanıyorum.Hatta 3-4 seferi geçemedim. Ama yapabilirsen yapmaya çalış çünkü çok fazla kalori yaktırıyor.

Yok artık uymuyorum zaten :)) ama en ufak kacamak da arti mi görülür hemen yaa.. Nasıl bir bünye bu anlamadım

kollontai kollontai tatlım bu hafta benide sağlık iznine ayırır mısın canım yarın doktora gidicem eğer taşı kırmaya başlayalım derse pazartesi salı başlıcam hafta sonu badanacı gelirse evimi temizliyip yerleştirip tedavime başlıcam iyice rahatsız olmaya başladım takımın işleri aksamasın başka kaptan yardımcısı seç istersen tatlım kendine....

kollontai kollontai tatlım bu hafta benide sağlık iznine ayırır mısın canım yarın doktora gidicem eğer taşı kırmaya başlayalım derse pazartesi salı başlıcam hafta sonu badanacı gelirse evimi temizliyip yerleştirip tedavime başlıcam iyice rahatsız olmaya başladım takımın işleri aksamasın başka kaptan yardımcısı seç istersen tatlım kendine....
Aaa bizi bırakmıyorsun değil mi?? o_O

Tedavi olmayı düşünmeye başladığına göre bugün çok kötüydün. Tez zamanda atlatırsın inşallah canım.

bahar rehaveti var hepimizin üstünde sanırım :sus::ıslık:
Ben zaten mezun oldugumdan beri o rehavetteyim, bu hafta sıkı tutayım dedim onu bile beceremedim :(
Annemin yanına geldim iki gün kaçamak yaptım hemen artiyi gördüm tartida. Cok kolay kilo alıyorum bu da moralimi bozuyor.
Yaaaa ama!!!
Cezalarını da yapmıyorsun galiba sen! Artı gelmeyeceksin demedim mi ben sana? :sinirli:
Şimdi jillian yapayım dedim ama 16 dakika ancak dayandım nasıl hareketliymiş öyle.felaket terletiyor. Yapan arkadaşlarım nasıl dayandınız ilk gün? Zamanla alışılacak bir şey mi? Yoksa şimdiden bırakayım mı? Şınav kısmını hiç yapamadım o_O:olamaz:
Canım ben de ilk zamanlarda zorlanıyordum ve benim de en zorlandıgım kısım şınavdı. Ben zaten kendimi bildim bileli şınav cekemem. Ama kesinlikle zamanla kondisyonun artıyor, bence yapabildigin kadar devam et. 15 dakika bile olsa ;)
Aaaa bu olmamış bakk.Kendine atlama cezası ver bakalım.
8 katı asansorsuz cıktım. En az 300 de zıplama yapacagım. Bugun spor da yapmadım :( Cok kotu bi gün, moralim de cok iyi degil...
morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub bugunun menüsü
İftar:
1 kase sade mercimek çorbası
yarım kase bulgur pilavı
3 kaşık kıymalı bamya yemeği
1 ince dilim t. ekmek
Su: 2 olur.
Spor: 4 mile düşünüyorum.
Masallah rakibem, menun gayet guzel. Sen bana bakma tam gaz devam :spor:
Aaaa noldu organigim yaa bırakma bizi :(

Hanımlar nerdesiniz?! Cumaya iki gun kaldı, yarın da tatil zaten lütfen sıkı tutalım. Herkeste bir bahar rehaveti var, menu yazmayanlar mı ararsın, gunluk mesaj sayısını doldurmayanlar mı?! Lütfen hanımlar, oncelikle kendiniz icin kilo vermek istediginizi unutmayın. Bıraktıgınız an verdiklerinizi hemen geri alırsınız. Yaza güzel ve fit mi girmek istiyorsunuz yoksa kilolu mu?! Lütfen silkelenin ve kendinize gelin!:sinirli:

Merhaba herkese
Bugünümü paylaşayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah:1 dl tb ekmek+1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+6_7 adet zeytin+domates,salatalık

Öğlen:1 kase çorba+yarım tabak kadar kuru fasulye+yarım kase cacık
Ara:5_6 antep fıstığı+az şekerli türk kahvesi

Akşam:1 adet karnıyarık+1 kase yoğurt+1 dilim karpuz
Su:3 lt üstü
Kızlar bugün spor yapamadım.ip bile atlayamadım çünkü tüm eklemlerim ağrıyor :) yarın cezamı atlarım artık.iyi geceler herkese

Son düzenleme:
nilsub nilsub geçmiş olsun canım dikkat et bence geç bile kalmışsın.Böbrek ağrısı çok zordur ayrıca ihmalede gelmez canım umarım en kolay şekilde tedavi olursun.Bizlerede haber ver mutlaka kaptan yardımcılığı yapamasanda merak ederiz seni :)

Bugünkü menüm

Spordan önce 2 kuru kayısı
Kahvaltı 1 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış tost 1 haşlanmış yumurta domates çeyrek dilim kepek ekmek
Öğle 4 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği 2 kaşım yoğurt
Ara domates
Akşam 3 yemek kaşığı yeşil mercimek 3 yemek kaşığı barbunya salatası,salata yoğurt
Spor leslie 3 mil jillian 16 dakika 500 bel ünceltme hareketi(öne arkaya dönme ve dumble ile yana eğilme ) 100 ip atlama
Su 2 litre

Hanımlar nerdesiniz?! Cumaya iki gun kaldı, yarın da tatil zaten lütfen sıkı tutalım. Herkeste bir bahar rehaveti var, menu yazmayanlar mı ararsın, gunluk mesaj sayısını doldurmayanlar mı?! Lütfen hanımlar, oncelikle kendiniz icin kilo vermek istediginizi unutmayın. Bıraktıgınız an verdiklerinizi hemen geri alırsınız. Yaza güzel ve fit mi girmek istiyorsunuz yoksa kilolu mu?! Lütfen silkelenin ve kendinize gelin!:sinirli:
Hakikaten yaaa biçok kişi hiç.uğramıyor galiba 3_5 kişinin üstünden de katılım yeterli olmuyo :KK43: tamam bahar geldi , moraller bozuldu belki beklentilerimiz kadar kilo veremiyoruz, belki kaçamaklar arttı gezmeler çoğalınca ama yinede paylaşımda bulunalım kızlar böyle terkedilmiş şehre çevirmeyelim burayı :KK43: hepimiz istekle girdik alınalım diye çaba sarfettik, hadi herkes silkelensin

Merhaba herkese
Bugünümü paylaşayım
Sabah:1 dl tb ekmek+1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+6_7 adet zeytin+domates,salatalık

Öğlen:1 kase çorba+yarım tabak kadar kuru fasulye+yarım kase cacık
Ara:5_6 antep fıstığı+az şekerli türk kahvesi

Akşam:1 adet karnıyarık+1 kase yoğurt+1 dilim karpuz
Su:3 lt üstü
Kızlar bugün spor yapamadım.ip bile atlayamadım çünkü tüm eklemlerim ağrıyor :) yarın cezamı atlarım artık.iyi geceler herkese
Sporun da olsa cok iyi olacakmıs canım :) Yarın dengelemeye calıs lütfen, malum persembe ;)
Bugünkü menüm

Spordan önce 2 kuru kayısı
Kahvaltı 1 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış tost 1 haşlanmış yumurta domates çeyrek dilim kepek ekmek
Öğle 4 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği 2 kaşım yoğurt
Ara domates
Akşam 3 yemek kaşığı yeşil mercimek 3 yemek kaşığı barbunya salatası,salata yoğurt
Spor leslie 3 mil jillian 16 dakika 500 bel ünceltme hareketi(öne arkaya dönme ve dumble ile yana eğilme ) 100 ip atlama
Su 2 litre
Cok iyi canım :KK9:

Back
X