• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sporun da olsa cok iyi olacakmıs canım :) Yarın dengelemeye calıs lütfen, malum persembe :KK66:

Cok iyi canım :KK9:
Aslında öyle adı belli bi spor yapmadım ama çok hareketli bigündü zaten dünkü sporun üstüne bugünde gün içinde koşturunca bir yorgunluk oldu :) ama yinede yarın en azından cezası olarak 200 zıp yaparım :)

Teşekkürler kaptanım akşam biraz fazla oldu diye jillian yaptım ben de. Hayra vesile ıldu bu fazlalık jillianı denemiş oldum ben de
Evet iyi olmus aynen devam ;)
Aslında öyle adı belli bi spor yapmadım ama çok hareketli bigündü zaten dünkü sporun üstüne bugünde gün içinde koşturunca bir yorgunluk oldu :) ama yinede yarın en azından cezası olarak 200 zıp yaparım :)
Gun hareketli gectiyse az da olsa spordan sayılır :p

Ben zaten mezun oldugumdan beri o rehavetteyim, bu hafta sıkı tutayım dedim onu bile beceremedim :(

Yaaaa ama!!!
Cezalarını da yapmıyorsun galiba sen! Artı gelmeyeceksin demedim mi ben sana? :sinirli:

Canım ben de ilk zamanlarda zorlanıyordum ve benim de en zorlandıgım kısım şınavdı. Ben zaten kendimi bildim bileli şınav cekemem. Ama kesinlikle zamanla kondisyonun artıyor, bence yapabildigin kadar devam et. 15 dakika bile olsa ;)

8 katı asansorsuz cıktım. En az 300 de zıplama yapacagım. Bugun spor da yapmadım :( Cok kotu bi gün, moralim de cok iyi degil...

Masallah rakibem, menun gayet guzel. Sen bana bakma tam gaz devam :spor:

Aaaa noldu organigim yaa bırakma bizi :(

Yok kaptanim arti gelmem :)) cezaları yaptım aslında dün yaptigim sporun icine yazdım ama belirtmeyi unuttum herhalde. Yarın a101e atlama ipi geliyormuş alayım da hayali ip atlamaktan kurtulayim :))

Kızlar telden giriyorum zor oluyor tek tek msj atmak o yüzden topluca herkese yazıyorum bırakmayı duşunmuyorum sadece betuş gibi bir sure dışardan takip ederim sadece ilgilenemem belki birde bu kadar sık sohbetlere giremem diye dedim başka yardımcı bulalım diye asla bırakmayı duşunmıyorum :) taş kırdırmak sorun değilde düşürmek zor kızlar çok sancılı bir donem annem den biliyorum tahminim 2 3 hafta sürer sonra buraya listeye devam:)
İyi geceler öpüyorum hepinizi...
Haberdar ederim sizi birde pazartesi salı gidicem mecbur boyacı ile anlaşmış bulunduk gorumcemler gelicek temizliğe..

Kızlar telden giriyorum zor oluyor tek tek msj atmak o yüzden topluca herkese yazıyorum bırakmayı duşunmuyorum sadece betuş gibi bir sure dışardan takip ederim sadece ilgilenemem belki birde bu kadar sık sohbetlere giremem diye dedim başka yardımcı bulalım diye asla bırakmayı duşunmıyorum :) taş kırdırmak sorun değilde düşürmek zor kızlar çok sancılı bir donem annem den biliyorum tahminim 2 3 hafta sürer sonra buraya listeye devam:)
İyi geceler öpüyorum hepinizi...
Haberdar ederim sizi birde pazartesi salı gidicem mecbur boyacı ile anlaşmış bulunduk gorumcemler gelicek temizliğe..

Geçmiş olsun kaptanim. İnşallah tez zamanda sifa verir rabbim sen de sahalara fazla gecikmeden donersin. Sen olmayınca topik hayalet şehir gibi oluyor :)

Hayıır yarın o kadar yüklenme kendine. Alışık degilsen kasların şişer falan cumaya daha da artı gelme :D
Yarın yediklerine dikkat et, abartmadan zıpla :) Sonra istedigin gibi atlayabilirsin :D

Hadi ya. Kaş yapayim derken göz cikarmayim o zaman :48:

İyi akşamlar hanımlar
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Sabah
Dukan krepcıklerı
bı parca peynır
3y.zeytın 1dl salam

Öğle
1kase ezogelın
1porsıyon et döner
1bardak ayran

Ara
yarım seftali
3erık

Akşam
1bardak trcınlı süt
2ceviz

Su:3lt üstü
Spor: 3mile lesli+20 squat+gün boyu totomu yere koyamadım ayacıklarım agrıyo :(

Bugünlük böyle bitti kızlar ;)

nilsub nilsub cok gecmıs olsun canım tekrardan.. su içmek cok ıyı gelıyo sen de yapıyosun zaten yuruyuslerını de aksatmadan dvam et cok faydasını görürsün.. biraz canın yanıcak ama sonrası ferahlık olur ınsallah.. dualar senınle ablacım yarın mubarek cuma üstü aklımdasın iyi olursun bir an önce inşallah :dua:

Alıntılarken kacırmısım ama kım dedıyse ben de desteklıyorum..sorsak takım dolu gelenı almıyoruz.takıma gırmek ıcın o kadar ugrasmıs herkes ama pıyasada kımse yok..
kendı acımdan olanlarla ıyı muhabbet var ama hıc hos degıl gıdısatımız hanımlar bence de olmuyo boyle
Herkes toparlanıp kendıne bı cekıduzen verır umarım.. Durun ve düşünün bunu yapmaya siz karar vermezsenız burda yuzunu bıle gorup tanımadıgınız ınsanların konusmasının bı manası yok. O kilolarla yasarken de mutsuz oluyoruz. E o zaman bı zahmet o totoları hareket ettırın sorumluluk alın azıcık plizzz

Menumu de bırakayim suraciga :)

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek. Şekersiz çay. 1 domates ve salatalık.

Ara: yulaf ve çeyrek muz sutle karistirilip afiyetle icildi :))

Aksam: 4 yk yeşil fasulye. 1 kase cacık. 6 adet cin biberi

Ara: yeşil cay

Su: 2.5 litre

Spor: 40 dk yürüyüş.

Yatmadan once tarçınlı sut icmek yag yaktirir diyorlar ama ben de yag yapar diye korkuyorum :)) siz ne dersiniz icsem mi acaba ?

İyi akşamlar hanımlar

Sabah
Dukan krepcıklerı
bı parca peynır
3y.zeytın 1dl salam

Öğle
1kase ezogelın
1porsıyon et döner
1bardak ayran

Ara
yarım seftali
3erık

Akşam
1bardak trcınlı süt
2ceviz

Su:3lt üstü
Spor: 3mile lesli+20 squat+gün boyu totomu yere koyamadım ayacıklarım agrıyo :KK43:

Bugünlük böyle bitti kızlar :KK66:
Cok güzel menün canım :)
Menumu de bırakayim suraciga :)

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek. Şekersiz çay. 1 domates ve salatalık.

Ara: yulaf ve çeyrek muz sutle karistirilip afiyetle icildi :))

Aksam: 4 yk yeşil fasulye. 1 kase cacık. 6 adet cin biberi

Ara: yeşil cay

Su: 2.5 litre

Spor: 40 dk yürüyüş.

Yatmadan once tarçınlı sut icmek yag yaktirir diyorlar ama ben de yag yapar diye korkuyorum :)) siz ne dersiniz icsem mi acaba ?

Valla o efsaneyi ben de duymustum, birkac gun denemisligim de vardı ama ise yarayıp yaramadıgından emin degilim yani cok uzun sure devam etmedigimden kesin bir sey diyemeyecegim :)

Cok güzel menün canım :)

Valla o efsaneyi ben de duymustum, birkac gun denemisligim de vardı ama ise yarayıp yaramadıgından emin degilim yani cok uzun sure devam etmedigimden kesin bir sey diyemeyecegim :)

Neyse cumayi atlatip sonra deneyeyim olmazsa :)

Yaaa kızlar nefret ediyorum şu kilolardan yaaahuuu eğer aç kalıp yada gün boyu aynı şeyi tüketirsem kilo veriyorum amma karışık birşeyler yersem bırak vermeyi bide üstüne ekleniyor dün yediğim çorbalar bu sabah geldi bi tartımı tırmaladı iyimi:KK61:acaba ekmeğimi yememeseydim:ıslık:akşam bir daha ekmek yemicem offfff offfffff bune yaaa şunun şurasında 2 yıl önce kilo almak için uğraşıyordum şimdi gr gr vermek için hayat ne garip gerçi artık arabayla gidiyorum heryere onunda etkisi çok büyük 58yaşındaki babam sabah erkenden çıkar hergün ama hergün akşam karanlığına kadar çarşıyı altına üstüne getirir avm leri sevmez gerçi adam emekli işide yok oda iş edinmiş sabah çıkıp akşam gelmeyi hergünde ne bulur çarşıda bilmemkiii bi ara annem kadın buldu zannetmiş 10 gün takip etmiş tüm emekliler toplanmış çay simit muhabbetiymiş:KK70::KK70:

Back
X