• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız öğlen ekmeksiz et döner yeseydin hiçbişey yoksa. Butun gün aç kalmış akşam yüklenmişsin.
Döner yoktu kiii patates kızartması yine o yağda hazır paket balık çeşitleri paket ürünler vardı başka yere gitme imkanımda yoktu patron çok iş verdi 20 dk yapın bugün lunch dedi:KK12:
Evetttttt kızlar burdaaaaa sabahhh oldu sıcağı sıcağınaaa yazıyorum 71.900 olmuşum :eek:gitmiyor daha fazlası acayipde spor yapdım akşam heryerim ağrıyor yukkkk yokkkkkk kesin 6 ayda gidecek benim kilolar bu yavaşlıkla o gözüküyor:kızgın:

Hadi ya. Ben arama yapınca bulamadım
zynp1980 mi hala kullanıcı adı? Katılmak isteyenler grubunda zeynephedef20kg diye de bi sey gordum ama emin olamadım.

Alintilarda zeynephedef20 olarak görünüyor ama mesaja gidince zynp1980 yazıyor. Sanırım isim degistirip girdi sonra da tekrar eski ismine donunce bi karışıklık oldu

Kızlarrr kilom az gidiyor ama çok acayip inceldim ben yahuuu annemlere resimlerimi gönderdim herkes şoka girdi o geçen koyduğum resimden sonra tekrar bi incelme oldu yine koyarımda hava atıyor denmesin diye koymuyorum kilo gr gr gidiyor vücudum şekilli oldu incele incele herkesde bi şokkklukkk dün alış verişe çıkdım bakan dönüp bidaha bakdı tanıdıklarım çok kısa sürede acayip inceldim ve 57 kilo olmak istiyorum dediğimde herkes kızıyor eşimde dahil ve akşam dedi 57 kiloda madde bağımlıları gibi çirkin bi hal alırsın 7-8 kilo daha ver yeter diyor yalnız burda yazmamışım su yerine saydığımdan ben başladığımdan beri 700 ml cam şişeme yeşil kahve koyup içiyorum kesinlikle beni incelten o oooo 65 kiloda bile bu kadar şekilli değildi belim

Çok iyi valla:KK48: bacaksız gezersinn. :halay:
Çoçukkk nasıl korktuysa ne mesaj ne arama o olaydan sonra takiii okulumun önüne gelmiş pıssttt pıssttt diye etrafı gözekleyipde gellll gelllll dedi aşkımmm naber baban işte demi eminsin diyorrrr:KK70:çokmu korktun kıyamamm dedim yokkk korkma değilde evleneceğim kızın babasıyla şimdiden papaz olmak istemiyorum evlenmiyecek olsam hiççç tınlamam dediii :KK74:sonra nişan oldu annem dediki çağır yemeğe gelsin babanla tanışsınlar babamda biz onla köşe başında tanışdık :confused:sonra birkaç kez daha karşılaşdık gözlerini kaçırdı velet gözgöze gelmemek için dedi:KK70:

@tatlitambak parkbyull parkbyull @Ay Isigim dünün menüleri olmadıgı icin eksi aldınız.

@Ay Isigim 3 gündür menü yazmadıgın icin de 1 tane uyarı cezan oldu :duduk:
merhaba morordek morordek dün resmi tatildi eve interneti taşıttık ama daha gelmedi şu an için sadece iş yerimde bildirim yapabiliyorum sanırım hafta içi taşınmış olur netimizde..
ben özür dileyerek menülerimi yazayım..
sabah klasik kahvaltı şekersiz çay
öğlen yok çünkü evde olunca geç kalktık
akşam hamsi buğlama bol salata ...

taşınma arefesinde kilo aldığımı söylemiştim pazartesi size..
96,5 olmuştum galiba..
şu an 96,0 ım.
ayağımda sinir sıkışması varmış kemiklerim sağlam çok şükür.
yürüyüş yasak ayak çukurum çok yüksek ona göre ayakkabı giymem gerekiyormuş
bisiklet sürmeliymişim yani boş pedal çevirmeliymişim.

sanırım bugün eskişehire kaynanama gidiyoruz pazar döneceğiz nasipse pazartesi itibariyle kondisyon bisikleti araştırmalarıma başlayabilirim.

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Döner yoktu kiii patates kızartması yine o yağda hazır paket balık çeşitleri paket ürünler vardı başka yere gitme imkanımda yoktu patron çok iş verdi 20 dk yapın bugün lunch dedi:KK12:
Evetttttt kızlar burdaaaaa sabahhh oldu sıcağı sıcağınaaa yazıyorum 71.900 olmuşum :eek:gitmiyor daha fazlası acayipde spor yapdım akşam heryerim ağrıyor yukkkk yokkkkkk kesin 6 ayda gidecek benim kilolar bu yavaşlıkla o gözüküyor:kızgın:
Canım hic üzülme bence gayet iyi veriyorsun. Haftalık 0,5-1 kg arası iyi ve saglıklıdır ;) Aynen devam.

merhaba morordek morordek dün resmi tatildi eve interneti taşıttık ama daha gelmedi şu an için sadece iş yerimde bildirim yapabiliyorum sanırım hafta içi taşınmış olur netimizde..
ben özür dileyerek menülerimi yazayım..
sabah klasik kahvaltı şekersiz çay
öğlen yok çünkü evde olunca geç kalktık
akşam hamsi buğlama bol salata ...

taşınma arefesinde kilo aldığımı söylemiştim pazartesi size..
96,5 olmuştum galiba..
şu an 96,0 ım.
ayağımda sinir sıkışması varmış kemiklerim sağlam çok şükür.
yürüyüş yasak ayak çukurum çok yüksek ona göre ayakkabı giymem gerekiyormuş
bisiklet sürmeliymişim yani boş pedal çevirmeliymişim.

sanırım bugün eskişehire kaynanama gidiyoruz pazar döneceğiz nasipse pazartesi itibariyle kondisyon bisikleti araştırmalarıma başlayabilirim.

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Öncelikle gecmis olsun, umarım bir an once islerini yoluna koyarsin. Pazartesiden itibaren aktif bir katılım bekliyorum o halde.
Bir de bu dünün menüsü müydü yazdıgın?

***5. Takım 466. Etap***

ebrusonmez (58,1///%)
d_mndc (77,9///%)
nilsub (74,1///%) saglık sorunları sebebiyle izne ayrılmak istiyor
deryalimm07 (75,9///%)
tatlitambak (82///%)
savurgan (72,4/71,9/0,5/%0,69)
denhizx (70,9///%)
melampusefe (73,2///%)
parkbyull (95,2/96/-0,8/-%0,84)
denizmineymis(88,2///%) kendi istegiyle ayrıldı
Ay Isigim (66,3///%)
inatettimolacak (84,3///%)
minnakkelebekim (80,2///%)

5. takım ortalaması: %

blanche_ea (58,8/
btlbetul (64,2/
morordek (60,3)

evet
öncekinide yazayım mı canım
tabiki daha aktif katılacağım cep telefonum neti sıkıntılı zar zorda olsa yazardım aslında ama eve net bağlanması muhteşem kurtarıcı..
ben bir öncekinide yazayım..
sabah buğday ekmeği sandviç
öğlen ızgara köfte
akşam annemde kızartma köfte yapmış ben salatayla iki üç tane yedim..

bugünde şimdi bir tane ıspanaklı gül böreği yedim bilirsiniz yufkası aşırı azdır..
öğlene de tavada tavuk göğsü çevirdim yağsız onu yiyeceğim nasipse akşam üstü de yola çıkıyoruz annemler memlekete geçerken kaynanamlara eskişehire bırakacaklar bizi,ama çok dikkat edeceğim menülerimi not eder pazartesi üç günlük menümü toptan yazarım olur mu?

Bobreğimdeki taşı kırdırcam ameliyattan korkuyorum taş kırdırmakta zor duşurmek daha zor canım ya 3hafta izin aldım bakalım kuzım sorma ilaçlarla idare ediyodum ama dun vucudum bakla bakla kızardı kaşıntım başladı bobreğim falya verdi o yüzden aksatmıcam sağ bobreğimde taş ...

hııı kapal ameliyatla 3 delikle kırdılardı bir arkadaşınkini öyle bişi denesen .... ama sonra gen eşikayet etmeye de başladı...Allah şifa versin....ama burlarda ol

ben +1 kg olmuşum.....

valla küliiyen yalan sporumu arttırdım doğru düzgün yicek vaktim bile olmadı....

regl öncesi diye herhalde.... kan te riçinde o kadar spor yaptım her gün her gün ne nnakör vücudum var yahu...

Geçen hafta 63,7
bu hafta 64,7

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38584/page-10891#post-46532762

Buyur kaptanım burda ilk yazıymaları dedıgın gıbı ısmını de degıstırmıs ama aynı ıfadeler var ıkı hesap da onun bence morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub sen de merak edıyodun M minnakkelebekim
Tamam canım ben 3. takıma yazarım simdi, gerci yeni uye listesine almamıslar ama gene de bilgi vermek lazım ;)
ben +1 kg olmuşum.....

valla küliiyen yalan sporumu arttırdım doğru düzgün yicek vaktim bile olmadı....

regl öncesi diye herhalde.... kan te riçinde o kadar spor yaptım her gün her gün ne nnakör vücudum var yahu...

Geçen hafta 63,7
bu hafta 64,7
Sen cuma gunu 64,2 bildirmissin :) 63,7'yi sonradan gormustun heralde :)

Back
X