• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy canımm çokk geçmiş olsun .. hayırlısıyla atlat şu böbrek taşı sorununu :(
Evet duygu ağrı olunca ilaç içiyordum ama 3-4 gündür vücudum bakla gibi alerji oldu böbreklerdenmiş o yüzden dayanamadım artık ama bugün ilaçların çok faydası oldu en azından kaşıntısı durdu çok geçmeden dönerim inşallah listeye ;)

neyse ben menümü yazıyım unutmadan

kollontai kollontai , morordek morordek , @blanche_ea , nilsub nilsub
dün ki menüm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
2 siyah zeytin
1 kk peynir
1 bardak şekersiz süt

ara 3 kayısı 4 kiraz
öğlen ve akşamda 1 kase çorba yarım tabak salata
su 3 lt
spor 3 mil

bugün ki menüm

kahvaltı
1kk peynir
1 dl kepek ekmeği
2 çeri domates
1 çerleston biber
1 fincan şekersiz çay

ara 2 ceviz

öğlen
3 yk türlü (kabak , fasulye , bamya )
3 yk yoğurt

akşam
1 kase çorba
1 tabak salata (4 yk )

su 2,5 lt
spor 3 mil , 25 squat+ 50 sağ 50 sol bacak +30 sol kol 30 sağ kol hareketi
Maşallah canım.Eski düzenine dönmüşsün.

Evet duygu ağrı olunca ilaç içiyordum ama 3-4 gündür vücudum bakla gibi alerji oldu böbreklerdenmiş o yüzden dayanamadım artık ama bugün ilaçların çok faydası oldu en azından kaşıntısı durdu çok geçmeden dönerim inşallah listeye :KK66:
inşallah canım.. ilaçların iyi gelmesine de sevindim ..
böbrek ağrısı başka birşeye benzemiyor hemencecik iyileşirsin inşallah :)

Sorma sinir oldum kadın beni 3 aydır görmüyordu .. Görünce baya kilo vermissin dedi sonra durdu aradan 5 dk falan geçti konu değişti falan milletin içinde bana dondu ayy bende rejim yapicam duygu bile verdiyse ben hayli hayli veririm dedi .. Belim senin gibi incelir kesin seninki inceldiykten sonra dedi.. Hic birşey demedim annenin misafiri diye ama giderken gene ayni muhabbeti yaptı bende dayanamadım.. '' kilo verirsiniz ama belinizin o kadar incelcegini sanmam 7 çocuk dogurmussunuz bide menopoza girmissiniz 60 cm e inmez beliniz ama incelir'' dedim... Ya tamam duygu bende kilo vericem kızım senin yaptığın gibi yapicam dese bozulmam ama ne demek duygu bile verdiyse ben hayli hayli veririm .. İnsanlar konuşurken ağızlarından çıkanı tartmiyor ya sinir oluyorum..
Maalesef toplumumuzda böyle saçma sapan konuşan başarıyı takdir etmeyip karşısındakini yeren motivasyonu düşüren insan çok fazla. Bence takılma sen ona. Çekememiştir seni kıskanmıştır bencr

Back
X