• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar...75 kiloyum..geçen hafta 75.9 dum..fena sayılmaz sanırım..
Gayet iyi

Ben bu hafta sabitim :KK43: ama haftaya bu acigimi kapatacagim
En azından artı gelmedin canım. Haftaya daha iyi olur umarım.

Geçen haftaki kilo 73.2
Bu haftaki kilı 72.4
Fark 0.8.
Yüzde 1,10
Çok güzell.Tebrik ederim.
Geçen hafta: 84,3kg
Güncel :82,8
Fark : 1,5 kg
Yüzde : %1,77 :rolleyes::KK9::KK9::KK9:

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub veeeee tatlı rakibecim @denhizx :KK66:
Rekor sende anlaşılan.
Rekabet sana yaradı
kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub
telden giriyorum .geçen hafta 77,9 dum sanırım, bugün 77,4 üm -500 gramcık verebildim :KK43:
eski kilo :77,9
yeni kilo :77,4
yüzde : % 0,64
Bence gayet iyi canım.
kızlar acayip gaza geldim dün giremedim biliyorum ama canım çok sıkkındı.. annemin 60 küsür yaşındaki komşusu bende moral falan bırakmadı ybugünden itibaren ilk günlerdeki gibi aynen kasıyorum haftaya hedefim 76,00...
Ne oldu ya
Neden sıktılar canını

Noldu tatlım neden bozdular moralini?
Sorma sinir oldum kadın beni 3 aydır görmüyordu .. Görünce baya kilo vermissin dedi sonra durdu aradan 5 dk falan geçti konu değişti falan milletin içinde bana dondu ayy bende rejim yapicam duygu bile verdiyse ben hayli hayli veririm dedi .. Belim senin gibi incelir kesin seninki inceldiykten sonra dedi.. Hic birşey demedim annenin misafiri diye ama giderken gene ayni muhabbeti yaptı bende dayanamadım.. '' kilo verirsiniz ama belinizin o kadar incelcegini sanmam 7 çocuk dogurmussunuz bide menopoza girmissiniz 60 cm e inmez beliniz ama incelir'' dedim... Ya tamam duygu bende kilo vericem kızım senin yaptığın gibi yapicam dese bozulmam ama ne demek duygu bile verdiyse ben hayli hayli veririm .. İnsanlar konuşurken ağızlarından çıkanı tartmiyor ya sinir oluyorum..

Sorma sinir oldum kadın beni 3 aydır görmüyordu .. Görünce baya kilo vermissin dedi sonra durdu aradan 5 dk falan geçti konu değişti falan milletin içinde bana dondu ayy bende rejim yapicam duygu bile verdiyse ben hayli hayli veririm dedi .. Belim senin gibi incelir kesin seninki inceldiykten sonra dedi.. Hic birşey demedim annenin misafiri diye ama giderken gene ayni muhabbeti yaptı bende dayanamadım.. '' kilo verirsiniz ama belinizin o kadar incelcegini sanmam 7 çocuk dogurmussunuz bide menopoza girmissiniz 60 cm e inmez beliniz ama incelir'' dedim... Ya tamam duygu bende kilo vericem kızım senin yaptığın gibi yapicam dese bozulmam ama ne demek duygu bile verdiyse ben hayli hayli veririm .. İnsanlar konuşurken ağızlarından çıkanı tartmiyor ya sinir oluyorum..
Ayy ne patavatsızlık yaa
Kadının şahsına üzüldüm ya. 60 yaşındaki kadın kendini seninle kıyaslamış. Çok yakışıksız.
Ama boşver kafana takma hayatım. İnsanlar birbirlerini çekemez olmuşlar.

Ayy ne patavatsızlık yaa
Kadının şahsına üzüldüm ya. 60 yaşındaki kadın kendini seninle kıyaslamış. Çok yakışıksız.
Ama boşver kafana takma hayatım. İnsanlar birbirlerini çekemez olmuşlar.
öyle pek sevmiyorum o kadını annemde komşusu olunca bozmuyor , yüz yüze bakılıyor diye i..dare et kızım o onun ayıbı boş ver dedi annem kadın gidince .. ne yapalım herkes yaşının olgunluğunu sergilemiyor maalesef..

neyse ben menümü yazıyım unutmadan

kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub
dün ki menüm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
2 siyah zeytin
1 kk peynir
1 bardak şekersiz süt

ara 3 kayısı 4 kiraz
öğlen ve akşamda 1 kase çorba yarım tabak salata
su 3 lt
spor 3 mil

bugün ki menüm

kahvaltı
1kk peynir
1 dl kepek ekmeği
2 çeri domates
1 çerleston biber
1 fincan şekersiz çay

ara 2 ceviz

öğlen
3 yk türlü (kabak , fasulye , bamya )
3 yk yoğurt

akşam
1 kase çorba
1 tabak salata (4 yk )

su 2,5 lt
spor 3 mil , 25 squat+ 50 sağ 50 sol bacak +30 sol kol 30 sağ kol hareketi

Bilen biri bizi aydinlatsin lütfen. Geçmişi okumaya fırsatım olmadi
İyiyim çok şükür kızlar sizi özledim hemen salı günü kırmaya başlanacak bende yeni girdim telden o yüzden geçmişi okuyamadım bilgisayara oturamıyorum sırtım belim çok ağrıyo sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah takım ortalamamız kaç kaçıncı olduk...

morordek morordek ellerine saglık canım cok tesekkur ederim :)
Rica ederim canim ;)
Bel fıtığımı zorlamdan göbeğimi eritmek için yürüyüş dışında ne yapabilirim? Ucuncuye hamile gibiyim resmen :KK43:
Bende de bel fıtığı var, mekik cekerken benim de agrirdi. Oncelikle bel kaslarini guclendirmek gerekiyor. Bana pilates ve yoganin baya faydasi oldu. Simdi mekik cekebiliyorum agrim olmuyor.
Insanlar ne kadar dusuncesiz ya.. Neyse Duygucum inan dusunmeye bile degmez bu tarz insanlari ;)
ayy evet bende onu merak ettim izne ayrılmış sağlık nedeniyle ne oldu acaba o_O

Bilen biri bizi aydinlatsin lütfen. Geçmişi okumaya fırsatım olmadi
Bildigim kadarıyla bobrek tasini kirdiracakti, baya ağrı yapıyormuş :(

İyiyim çok şükür kızlar sizi özledim hemen salı günü kırmaya başlanacak bende yeni girdim telden o yüzden geçmişi okuyamadım bilgisayara oturamıyorum sırtım belim çok ağrıyo sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah takım ortalamamız kaç kaçıncı olduk...
Valla canim bu hafta nota almaktan kıl payi kurtulduk ve diger takımların yuzdesi de baya iyiydi. Ilk 3'e giremediğiniz kesin de kacinci olduk henüz ben de bakmadım :)
Sen de daha iyi olursun insallah ya :(

ayy canımm çokk geçmiş olsun .. hayırlısıyla atlat şu böbrek taşı sorununu :(

Rica ederim canim :KK66:

Bende de bel fıtığı var, mekik cekerken benim de agrirdi. Oncelikle bel kaslarini guclendirmek gerekiyor. Bana pilates ve yoganin baya faydasi oldu. Simdi mekik cekebiliyorum agrim olmuyor.

Insanlar ne kadar dusuncesiz ya.. Neyse Duygucum inan dusunmeye bile degmez bu tarz insanlari :KK66:

Bildigim kadarıyla bobrek tasini kirdiracakti, baya ağrı yapıyormuş :KK43:
saol canım kadın beni aslında silkeleyip kendime getirdi .. daha sıkı sarılmama neden olsu spora ve diyete hamile kalsam bile asla ama asla bir daha kendimi salmıycam etrafta laf söz söyleme potansiyeli olan o kadar çokk insanımsı kişiler var ki.. :(

Back
X