- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #190.641
Ayy çok tatlı yaaOldukça hareketli :) artık kucagimizdayken nereye doğru gidecegimize o karar veriyor :)))
Kız bebekler daha şirin oluyorlar. Kendilerini sevdiriyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok tatlı yaaOldukça hareketli :) artık kucagimizdayken nereye doğru gidecegimize o karar veriyor :)))
Çok güzel. Sıksık gidebiliyorsunuz.Kızlar nasılsınız, neler yaptınız bugün? Biz yine piknikteydik ve bol bol eğlendik. Sonra eve geldik arkadaşlarla kahve sohbet ne derken bu saat oldu.çabuk ve güzel geçti günümüz.
Tabi buda önemliPiknikte kacamak var mı sen onu söyle![]()
Sağolun sizinde kandiliniz mübarek olsun.Günaydın kızlarr .bugün ne güzel uyumuşum yaaa bayadır böyle uyumuyordum :) kahvaltımıda yaptım ohhh miss Herkesin Beraat kandili mübarek olsun bu arada.
Ayy çok tatlı yaa
Kız bebekler daha şirin oluyorlar. Kendilerini sevdiriyorlar.
hhmmm spesifik ajanlık fırsatı en sevdiğimmm.. kişkeeeee benim olsaaaaakızlar 4. takım kaptanı bu hafta iki takım arasında yarısma teklif etti bende kabul ettim :) bu hafta 4. takımıda yenmemiz lazım lutfen herkes asılsın biraz diyete spora yenelim onları :)
Çok mantıklı bacım kızlar ses verin... Kilosu birbirine yakın olanlar rakip olsunkollontai
morordek
nilsub ben gecenler de bikac takımda tablo gördüm.. haftalık bı tablo cıkarıyolar spor su menu ıcın paylasım yapılan yere emojı koyuluyor. bı de eslesıyolar 2li hem yarıs hem motıvasyon oluyo bız de yapsak ya.. gecen hafta Y Yuppiyayye benım yaptıgımız gıbı mesela hem eğlencelı oluyo hem motıvasyon oluyo..ne dersınız hanımlar huuu bi ses verin bakem
M minnakkelebekim Y Yuppiyayyeebrusonmez
d_mndc @deryalimm07 T tatlitambak
savurgan M melampusefe
Ay Isigim
parkbyull --> hele sen bacım bak gecen hafta artı gelmıssın tasınıyodun fılan sanırım bu hafta sahalara gerı dönüşün muhtesem olsun
![]()
Evet inat damarın tutmuş yine:)Anaaammm bunlar sarı kart almış ya geçen hafta bu hafta sildirmek için ilk 3e girmeliyiz diyolar ve hayli aktiflerrr...
Leeennnn inek obası uyanın kaybetmeyelim yarışa girdiysek![]()
kollontai
morordek
nilsub ben gecenler de bikac takımda tablo gördüm.. haftalık bı tablo cıkarıyolar spor su menu ıcın paylasım yapılan yere emojı koyuluyor. bı de eslesıyolar 2li hem yarıs hem motıvasyon oluyo bız de yapsak ya.. gecen hafta Y Yuppiyayye benım yaptıgımız gıbı mesela hem eğlencelı oluyo hem motıvasyon oluyo..ne dersınız hanımlar huuu bi ses verin bakem
M minnakkelebekim Y Yuppiyayyeebrusonmez
d_mndc @deryalimm07 T tatlitambak
savurgan M melampusefe
Ay Isigim
parkbyull --> hele sen bacım bak gecen hafta artı gelmıssın tasınıyodun fılan sanırım bu hafta sahalara gerı dönüşün muhtesem olsun
![]()
Kim benim kiloma yakın rakibim 71.900 kiloyum varımmm yaniiiiÇok mantıklı bacım kızlar ses verin... Kilosu birbirine yakın olanlar rakip olsun![]()