• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub nilsub ister de ben yapmaz miyim..bi öğünu paylasin demisti..burasi da benim aksam postasi canim bisey istemiyo bunlar yeterli olacak sanirim

Eklentiler

• 20160523_200411.webp
    20160523_200411.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Eee hanımlar bugün pazartesi bu arada.. Hani pazartesi bildirimleri dökülün bakalım kimler kaçamakların cezasını çekecek görelim :lülülü:
Cuma : 82,8
Güncel:82,2
Fark: 0,6 bakalım cumaya kadar neler olacak :KK66:
Buyrun sevgili kaptanlarım kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Harika vermişsin canım.Maşallah
Kozlenmis biber patlicanin ustune bol sarmisak aliyosun..onun ustune de kavrulmus et ya da kiyma.. ooff miss yani.. cuvalla patlican yiyebilirim ben..kizartmaktansa koz en sagliklisi haftasonu evdeyiz diye usenmedik yaptik iste :KK66:
Alinazik gibi yani.Ona bayılmıştım.
Kiz yok has trabzonluyum cok sukur elhamdülillah :KK66: bizim yemekler hep mısır unuyla biliyon mu o yuzden bu aralar ev arkadasimin memleketinden dogudan takiliyoz :KK66: severim ben hic tatmadigim ya da farkli seyleri usenmiyoz yapiyoz iste bi onlardan bi bizden :KK70:
Bende farklı lezzetler denemeye bayılırım. Zaten hep farklı şeyler yaparım.Özellikle antep mutfağına bayılıyorum.
kollontai kollontai , morordek morordek , @blanche_ea , nilsub nilsub ...Kızlar dün sinavdaydim sabahın ayazinda girdik sinava resmen dolu yağdı ıslandık falan..hasta oldum sıtmalandım ilaç alip yatiyorum ateşim cıktı.. Ben 2 hafta sağlık nedeniyle izin istiyorum listeden .. Kayınvalidem de gelecek toparlanmam lazım :KK43:
Çok geçmiş olsun canım.Bünyen çok nazikmiş.Çabucak kapmışsın şifayı
hello kizlar ben geldim :)

bu sabah tartilamadim ama kiyafetlerden anladigim kadariyla biraz zayiflamisim :)
Hoşgeldin.Tatil güzel geçmiş gibi enerjik geldn.
Hoş geldin nasıl geçti gezin çok foto atmadın ama...
Nasılsın organiğim.
ay son gunlerde cok yogunlasti, yoruldum iyice kizlar ya :)
Ayy ne güzel işte
Senin için zevkli bi zayıflama haftası olmuş.

günaydın arkadaşlar..
cumartesi günkü menüm..
sabah 2 yumurtadan omlet
domates salatalık biber zeytin az peynir
arada elma
öğle ve akşam yemeği birlikte yedim..gün vardı..biraz abarttım ama akşam daha yemedim..
2 patatesli peynirli börek bulgur salatası kısır..salata haşhaşlı şerbtli tatlı haşhaşlı kurabiye..bi kurabiye çeşidi daha vardı..
2,5 lt su
5 km yüksek tempolu yürüyüş..
Ne yapmışsın Deryacığım yaa
Hadi hepsi tamam bari tatlıları yemeseydin. Hadi yedin bari bi çeşidinin tadına baksaydın. Bu hafta bu menü olmamış.:KK43:

dünkü menüm..
sabah 2 yumurtalı omlet..1 dilim ekmek tam tahıllı..domates salatalık biber peynir zeytin
arada elma..akşam üzeri balık ekmek kola..
5 km yürüyüş..2,5 lt su
Ekmek ve kola :olamaz:
Kız hani kolayı bırakmıştın.

Eki Görüntüle 1836613
Kızlar zannetmeyin Nilgün izinde kaçamakların dibine vuruyor diyete aynen devam sade kahvem ve ara öğünüm :KK66:
Yakışır organiğe:KK9:

yok bu cuma artı gelmeyecem bak gör en son 96,5 bildirdim demi -1 diyorum:KK70:
bu tatlı bildiğin unlu şekerli çikiletalı datlılardan değil coneeem :eek:
ben bilmem onu bunu tatlı matlı yok!!!

ya buraya gelip üç haftada gram gram kilo verip üç dört günlük düzensizlikte 2 kilo alınca bende nere saldırcağımı şaşırıyorum ama protein ağırlıklı beslenmek zaten kilo verdiriyor benim biraz daha yüksek kilolara ihtiyacım var ...çünkü aşırı kaslıyım vermem zorlaşıyor ama almam aşırı kolay şu vücudumu ıslak zopaynan dövesim var yeminle..bak iki üç dk ya becerebilirsem resim atacam
ya canım ne kadar kaslı olabilirsin geçen hafta 96 kg bildirim yaptın ayrıca. başladığından beri seni kaçıncı uyarışım bilmiyorum, ama menülerin çok kötü o menülerle kilo alman normal verseydin anormal olurdu!! bence sen un ve unlu gıdaları bıraksan zaten kilo vereceksin birazda su ve spor tabi ki!!!

Canim acaba takımdan çıksam mi yapmıyorum bozdum diye düşünürken inatettimolacak inatettimolacak mesajını görünce çok sevindim yeniden bir aşk sevk geldi bana...
ya canım bu kaçıncı bırakcam demen kilon 82 bu kiloları vermen lazım çok sağlıksız!!! lütfen kendine menülerine bi çeki düzen ver artık!!!

fururum adamı valla bi yerlere de bırakamaz.. ben hepinizden sonra basladım bak ne kadar verdım.. o spor yapılacak ekmekler de bırakılacak..valla rezil ederim cümle aleme duyuyon mu bacım T tatlitambak kaytarmak yokkkk:sinirli:
bende cumadan itibaren size rakibim hayırlara vesile olsun ;)

iyi bak mısafır fılan da kalmadı-gercı olması da fark etmez bence ama neyseeee- bahane yok sarılıyosun dıyetıne ensedeyım ona gore..
ayrıca bugun pazartesı hanı kılo bıldırımın hep yapıyoruz bız bunu takım kuralı hatırlıyosan cicim :63:

Canim misafir gitti bugün ve ben taaa saat 14.30 da uyandım. Tartilmadim. bahane yok be gülüm artik

kilo mu aldınnnnn :skandal:yarın sabah burda beklıyorum hemen bıldırım yapılacak bacım yok oyle yagma.. :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Tamam canım yarın yazarım. Ayrıca bugün seninle olan rakibeligimi düşünerek ben ev temizleyin. Her odanın temizliği bittikçe 100 ip atladım. 500 oldu canim

beaydır mem onu yoğunluk derken lı matlolmuştum şimdiye
ya canım ne kadar kaslı olabilirsin geçen hafta 96 kg bildirim yaptın ayrıca. başladığından beri seni kaçıncı uyarışım bilmiyorum, ama menülerin çok kötü o menülerle kilo alman normal verseydin anormal olurdu!! bence sen un ve unlu gıdaları bıraksan zaten kilo vereceksin birazda su ve spor tabi ki!!!

ya canım bu kaçıncı bırakcam demen kilon 82 bu kiloları vermen lazım çok sağlıksız!!! lütfen kendine menülerine bi çeki düzen ver artık!!!

bende cumadan itibaren size rakibim hayırlara vesile olsun :KK66:

Aman Allah im bize mi rakipsin. Hem seviniyorum hem Tirsiyorum.
Muska beni başınıza bela etti vallahi...
Tamam ben bir sevke geliyorum bir pes ediyorum ama 2 aydir misafir yogunluk derken ben 90 olmustum simdiye sizin sayenizde almadim

fururum adamı valla bi yerlere de bırakamaz.. ben hepinizden sonra basladım bak ne kadar verdım.. o spor yapılacak ekmekler de bırakılacak..valla rezil ederim cümle aleme duyuyon mu bacım T tatlitambak kaytarmak yokkkk:sinirli:
Valla bu tatlitambagi biz yola getiremedik sen getir :))

M minnakkelebekim rakibem nerdesin ya ses ver bi bakayım. Bak akşam spor yapmıyordum az ama leslie 1 mil yaptım. Kuzun uyuyunca kalk da spor yap. Olmaz öyle az sporla beni geçmen

Yaa bugün aşı yaptirdik minnosa pek huysuz teyzesi :( o yüzden ugrayamiyorum da pek.. Eger rahatlayip uyursa ip atliciim ben de :)

Back
X