• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günün menüsü
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
1 bardak tarçınlı süt
Bir muZ

Öğlen
Dereotlu yoğurtlu kabak salatası
1 dilim tbe

Ara öğün
1 elma 7 fındık

Akşam
Bir tabak bulgur pilavı 5 kaşık
Bir tabak cacık

Spor 200 ip atlama
Su 2 lt

Aboovv aksam iki dilim ekmek yemissin:skandal: :48:

rde ebru sen benden zayıfsın yeaaaaaaaaa bu nasıl eşleşme :duduk:
Bişey olmaz kız bizde yüzdelerimize göre yarışırız.
Ellerine sağlık kaptanım. Bize şans getirir inşallah

Ooo rakibem baya sağlam yalnız M melampusefe :)
Daha sıkı tutmalısın o zman
burdaaaaa :))

aşkı dokudum kilime anlıyor musun.....

neyi söylemiyonuuz :) bulurum kiii.....
Nerelerdesin yaa
Uğramıyon kaç zamandır??

naber pek giremiyorum hala menü yazımı düzene girmedimi?
Hafifden ilerleme var ama maalesef tam tıkırında değil
Minnosuma aşı yaptırdım geldim. Rahatlatayim kizcemi Leslie 2 mile yapacağım. Buraya yazıyorum ki tembellik yapip vazgecmeyeyim :KK48:
Geçmiş olsun.Teyzesinden kocaman kocaman öp :KK15:
ya ama ebru zaten zayıf değil mi yaaaaaaaaa:halay::halay::halay::halay::halay:
Beni beğenmiyon mu??:63:
@parkbyull kızz yap bakem pazartesı bıldırımını. kac kilosun bacım :KK66:
Bende bildirimimi yapayım.
Cuma: 57.9
Bugun: 57.8 :lülülü:
Sadece 100 gramcık yaa :kızgın:

evet ve parky sahalara döner hanımlar merhaba beni sıfırdan kabul eyleyin :KK66:
çok anormal bir süreçte katıldım buraya şansıma tüküriiim:işsiz::işsiz::işsiz:
efenim öncelikle nilsub nilsub a verdiğim söz gereği üç günlük menümü yazayım.ama bu menülerin bana ait olmadığını bir otelde bulunmadığımızı o yüzden seçeneklerimin ev sahiplerine göre şekillendiğini belirteyim.
cuma günü sabah sandviçimi yedim buğday ekmeğine
öğlen tavuk göğsü ızgaralamıştım
akşam da ben yemek yemeden yola çıktık eskişehire varmamız 9 u buldu önümüze sofra konduğunda et kavurma çorba pilav yeşil fasulye salata sarma vişne komposto bla bla bla uzayan bir liste vardı ekımek yemeden hepsinden tattım ama o bile fazla geldi.

cuma ertesi gün kahvaltıyı gelin olarak ben hazırladım:silah::silah::silah:
sucuklu yumurta salatalık domates zeytin peynir bazlama ekmeği vardı.
akşamına başka bir yere misafirliğe gittik benim bildiğim gidene hoşgeldine gelinir ama maymun gibi gezdik..güveçte etli türlü mercimekli bulgur pilavı trileçe tatlısı mercimek çorbası salata uzar gider bir menü vardı..trileçenin yarısını yedim valla.ekmek yemedim.

pazar.
kahvaltıyı gene ben hazırladım klasik kahvaltı hazırladım kaynanam kızartma istedi onuda yapptım
sabahtan önüme tavuk getirdi pişirde ye diye dedim kahvaltıda tavuk mu yiyom ben :KK53::KK53:
neyse efenim öğlen artık onlara tavuğu bol acılı antep usülü soteledim (acı yemezlerde :p)
sonra yola çıktık bu öğlen yemeğini 4 e doğru yiyince eve gelince hiçbir şey yemedik...

şimdi ben bugün dukana başlıyorum başka türlü kilo veremeyecem galiba ama öğlen yürüdüm onu söyleyim...
sabah dukan ekmeği hindi füme burgu peynir şekersiz çay tükettim..
öğlen ızgara köfte salata yedim ekmeksiz ..
akşamda evde patlıcan yemeğim var ama ben felak köftem vardı onu nohutla bir çorba yapayım çorba içeyim unsuz diyorum..
bu arada oğlum kudurdu resmen yerinde durmuyor.
birde ebru sen benden zayıfsın yeaaaaaaaaa bu nasıl eşleşme :duduk::KK70::KK70::KK70:
Genel olarak kötü tabi ama toparlarsın.Daha cumaya çok var.

Merhaba kızlar bende paylaşayım menümü
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah:1 dl köy ekmeği+1,5 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,biber,maydonoz
Öğlen:tavuklu krep+ayran +
Arkadaşın doğumgünüysü 2 çatal pasta
Akşam:1 kase çorba+1 tabak sarma :KK43: +1 tabak salata
Yemekten sonrada 3_4 bisküvi yedim
Su:3 lt üstü
Spor: yarım saat yürüyüş
Kızlar sinirlerim bozuk yaa koptum ben resmen bugün :KK43: sabah artı gördüm tartıda sinirlerim bozuldu saldım resmen.Toparlamam lazım hemen en azından bu haftayı artıda bitirmemem lazım.Haftasonı tatile gitcem bi gidip gelsem baya iyi gelecek rahatlıycam.Bu ara başka streslerimde oldu malum.Yaa haftasonu çokta yemedim çok canım sıkıldı artı çıkmaya yaaa :KK43:

Kizim huysuz biraz menumu yazip kacayim hemen

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek. Şekersiz çay. Maydanoz. Cin biberi

Aksam: 1 kepce mercimek. 4 adet izgara köfte. Marul. Cin biberi :)

Ara: tarçınlı süt

Su: 2 lt

Spor: yapamadım. Cezama razıyım

Kizim huysuz biraz menumu yazip kacayim hemen

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek. Şekersiz çay. Maydanoz. Cin biberi

Aksam: 1 kepce mercimek. 4 adet izgara köfte. Marul. Cin biberi :)

Ara: tarçınlı süt

Su: 2 lt

Spor: yapamadım. Cezama razıyım
Rakibeme bak sen... Ne gğzel bir menğ olmuş. Tebrikler

selamlar, menümü yazıyorum :

Sabah:
1 yumurtalı peynirli omlet,
1 dilim kızarmış tb ekmek,
3 zeytin,
domates-salatalık

ara: 7 badem

öğle:
ızgara somonlu kinoalı salata(somon max 70 gramdır)

ara:
diyet kakaolu soya sütü

akşam:
yağsız parça etli patlıcan yemeği,
yarım kase yoğurt

saat 18 gibi de dramada petibör arası nutella yapmışlar, 1 tane yedim çok canım isteyince(yani 2 petibör bisküvü, arası da ince nutella)
Hoş görün valla 1 tane yemeliydim, yoksa sonrası saldırmak oluyor, bir de herkes zayıflamışsın falan dedi bugün, Ürdün'den fotoğraf bile paylaşamadım çünkü cidden hiçbir şey yemedim çoğu gün bugün azcık da olsa kendime izin verdim.

Spor: 1 mil leslie, katya 2. haftamın bacak antrenmanı, esneme hareketleri(kalp atışım hala normale dönmedi)
Su: ancak 2 litre olmuştur

Hımmm 6 ay aşısı galiba. Bu geceyi atlatırsan yarına rahat edersin. Bizimde çarşamba dört ay aşımız var.

6. Ay aşısı canım. Biraz önce uyudu kuzum. Calpol verdim rahatladi.. ne betermis bu ayin aşıları ya

Back
X